Sailor Moon Forum

126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Unutulmaz Sailor Moon Sahneleri

Yazar Mesaj
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Konu: 126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında bir çok güzel sahne vardı ama aklıma bu geldi. beni baya etkileyen bir sahne olmuştu. umarım siz de beğenirsiniz.

Bu bölümle ilgili kısaca bahsedeyim hatırlamanız açısından. Bu bölümden önce Sailor Moon " Moon Crisis!" dönüşümünü yapamıyordu fakat daha sonrasında bunu başarmıştı. Hotaru'yu kurtarmıştı. Daha sonrasında yani bu bölümde Uranüs ve Neptün hazır olarak Usagiyi beklerler. Sonra o gelince dönüşerek ona saldırırlar. Usagi her seferinde onlardan kurtulur. fakat Uranüs tekrar saldırır ve Usagi kaçamaz. Tam Usagi'ye vuracakken alnındaki ay işareti parlamaya başlar. Sonra Uranüs dengesini kaybedip Neptün'e vurur. Sonra da Uranüs ve Neptün Usagi'nin karşısında eğilirler. çünkü ikisi de karşılarındakinin prensesleri olduğunu anlamışlardır.

şimdi de resimler. Çok Mutlu

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Nis 2008 17:34
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Konu: Yanıt: 126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Alıntıyla Cevap Gönder

wow süper olmuş cnm hatta bu bölümde usagi nin kalp kristali dışarı çıkıyordu tekrar ve o büyük kara deliğin içine Hotaru'yu kurtarmaya gidiyordu sonra usagi dağınık bir halde kalbi dışarı çıkmış şekilde ve hotaru y kucağına alarak perişan bir şekildeydi Üzgün ya da Ağlıyor

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Nis 2008 17:37
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Konu: Yanıt: 126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Alıntıyla Cevap Gönder

tama işte o bundan önceki bölümde oluyordu. sonra burda da usagi işte dediğin gibi oluyordu. çok duygusal bir bölümdü.

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Nis 2008 17:40
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

haa evet pardon cnm XD sonra da Usagi'ye senden Prenses olmaz diye alay ediyorlardı en çok hoşuma giden ise Makoto ve Rei nin sözleriydi Çok Mutlu

Spoiler:

tweety <3 kyo_kusanagi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Nis 2008 17:42
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ben bu bölüme hastayım ger Neptün ve Uranüsün yaptıkrı sinimi ozyordu am olsn onunda Usaginin karşısında eğilmeleri ve saygı göstermelri çok hoşma gitmit)

Full Moon wo Sagashite FaN Site

Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Nis 2008 17:43
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

evet bende hastayımdır bölüme muhahaha Çıldırmış Durumda anladılar tabi prenseslerinin Usagi olduğunu Çıldırmış Durumda

Avatar için teşekkürler Matrixsakini Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Nis 2008 17:45
ay prensesi usagi

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

süper anlatmışsın Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

kendime teşekkür ederim:)

pikachumun büyümesi için lütfen basınGülücük Dağıtıyor
(uzun süre aranızda olamicam hoşçakalın ^_^)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Nis 2008 19:31
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

bu bölümü izlediğim zaman ikisini de öldüresim gelmişti ama amaçlarını öğrenince tabi kızmadım

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Nis 2008 16:24
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

çok gıcık olmuştum sonradan amaçlarını anladım ama gene de gıcık oldum

Spoiler:

How can you see into my eyes...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Nis 2008 18:31
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

zati bu bölümde iyice gıcık olmuştum Haruka ve Michiru'ya ama aslında ilk Michuru başlattı.Demekki ben boşuna nefret etmiyorum Michiru'dan.Garibim Usagi'yi ağlatıyorlar...Ahh aklıma sınıftakilerin beni böyle aşağılamaları benimde hemen işi duygusallığa vermem geldi.Aslında Usagi'nin yerinde olsam Haruka'ya çakarım bir tane.Durmam yani. Madde

Spoiler:

tweety <3 kyo_kusanagi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Nis 2008 07:47
Jupiter_Love

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Çok güzel sahne emeğine sağlık Gülücük Dağıtıyor

Benide gıcık ettiler bak Kahkaha Atıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Nis 2008 07:59
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Bu bölümde Michiru taraftarı olaraktan çok üzülmüştüm ama sonradan sevindim tabi Zarif

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 Nis 2008 13:57
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

gusbel_sitav yazmış:
Bu bölümde Michiru taraftarı olaraktan çok üzülmüştüm ama sonradan sevindim tabi Zarif

evet aynenn

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Nis 2008 17:24
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Kötülük Düşünmekte! evet bu bölümde bende çok sinir olmuştum resmen usagiyi aşalıyolardı o ikisine uyuz olmuştum bebek prenses falan diyip sinir ediyolardı usagicimi sonra tabi anladılar prensesleri oldugunu saygı gösterdiler ama ben ondan sonrada çok kızmıştım onlara kıza sürekli acımadan saldırıyolardı sinir şeyler Kötülük Düşünmekte! ama sonrada sevdim tabi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 May 2008 16:57
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Konu: Yanıt: 126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaş Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında, kutsal kupa olmadan kiristaliyle savaşa girmiş, canlı çıkmış hatta hotaruyu kurtarmıştı. Yetmez mi! Yine de etkileyici bi bölümdü Hayranlık Besliyor

Çok teşekkürler bulut Kahkaha Atıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Tem 2008 08:29
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 23 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008