puanını verdim =) evet ismiyle yazdığın gibi usaginin yıldız tohumunun ortaya çıktığı ve prenses kakyuu'un da ortaya çıkıp onu kurtardığı bölümden =)
chibi chibi'nin elindeki buhurdanlıkla (buhurdanlık ne be?! tütsü şeysi gibi her neyse ondan işte. bana sorarsanız çaydanlığa benziyor XD) oturduğu ağaç o XD
izlemenizi tavsiye ederim. küçük melek ikinci mesajında bir anlık heyecanla 192 yazmış ama ilk mesajı bölümün adı hatta çevirisine kadar doğru XD 193!!
tekrar tebrikler. güle güle harca =)
valla halim olsa bir tane daha sorardım ama inanın ki hiç halim yok. bugünlük kusuruma bakmayın. _________________ scarred for life - no compensation
17 Ağu 2008 13:42
küçük-melek
Venus Fan
teşşekkürler arkadaşlar ilk yarışmaya katılışım bu yüzden çok sevidırak oldum birden _________________
inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
valla ben de anlamıyorum O_o o kadar abuk subuk screen shotlar alıyorum (usa-ko'dan samimi itiraflar =P), en fazla bir saat... şak diye biliveriyorlar O_o''' helal olsun vallahi XD _________________ scarred for life - no compensation
17 Ağu 2008 13:47
küçük-melek
Venus Fan
hehe şeyy o bölüme gıcık kapmıştım taiki ile yaten chibi chibi nin üstüne doğru yürümüşlerdi (çok kızdım ) bir de arkadaşımla izledik o bölümü adını filan herşeyi hatırlıom birde prenses kakyuu ortaya çıktı yaa unutamadım o bölümü _________________
inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
bu yarışma çok kısa sürdü farkındayım XD ama eğer ki yemeğimi yedikten sonra güç toplayabilirsem, yeni bi resim arayışına girebilirim. yine de söz vermiş olmayayım ama =) _________________ scarred for life - no compensation
valla ben de anlamıyorum O_o o kadar abuk subuk screen shotlar alıyorum (usa-ko'dan samimi itiraflar =P), en fazla bir saat... şak diye biliveriyorlar O_o''' helal olsun vallahi XD
malsef şak diye olunca böyle biti veriyo XD bunada şükür ağaç bunlcam diye resim resim bölüm bölüm bakıyordum ahaha
EDİT:bir umut beklerim ben usa-ko=) _________________
bu yarışma çok kısa sürdü farkındayım XD ama eğer ki yemeğimi yedikten sonra güç toplayabilirsem, yeni bi resim arayışına girebilirim. yine de söz vermiş olmayayım ama =)
oley inşallah bir tane daha olur _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
rica ederim =))
iyice bakının çok zor bir bölüm olmasa gerek.
hazır cenk de buralarda yokken bu fırsat kaçmaz XD _________________ scarred for life - no compensation
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız