artık tahmin yapamayacakların arasına sevimli hırsız'ı da ekliyorum O_o
bi de acele etmeyin demiştim
zaten böyle giderse arayıp değil sallayıp bulacaksınız O_o''
sizden dakika falan da mı istesem ne yapsam
(şakaydı, o kadar sadist değilim XD)
serenityendymion'un tahmini de yanlış, 169 değil (iyi ki sailor moon 26 bölümlük bir anime değil O_o)
ehm... gold heart, ingilizce olmasıyla ne alakası var yahu?
sen resim bulacaksın sadece. altyazısı yok bir şeyi yok.
ing.dublajlı derken amerikan versiyonunu kast etmiştim normal anime versiyonuyla bölüm sayıları aynı değil mesela sm'nin 13.bölümü diğer versiyonun 20 veya 30 küsürüncü bölümü oluyor O.o''' _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-*
det!! hayır O_o olur mu öyle şey!!
cenk... otur oturduğun yerde. valla bi daha yapmam bak O_o''
küçük melek, 191 demiş.
küçük melek, tahminin yanlış ayrıca sen zaten bugün çok güzel bir puan kazandın, tahmin yapman ve ikinciye kazanman hem diğer arkadaşlara haksızlık olur hem de bırakalım biraz onlar bakınsın olur mu =)
eveeet... iki hakkını da sallayarak tüketmemiş üyelerimizin serbest atışlarını beklemekteyim O.o
inatla izlemiyorsunuz inatla _________________ scarred for life - no compensation
küçük melek, 191 demiş.
küçük melek, tahminin yanlış ayrıca sen zaten bugün çok güzel bir puan kazandın, tahmin yapman ve ikinciye kazanman hem diğer arkadaşlara haksızlık olur hem de bırakalım biraz onlar bakınsın olur mu =)
eveeet... iki hakkını da sallayarak tüketmemiş üyelerimizin serbest atışlarını beklemekteyim O.o
inatla izlemiyorsunuz inatla
ben en iyisi şansımı fazla zorlamıyım herkese başarılar _________________
küçük melek, 191 demiş.
inatla izlemiyorsunuz inatla
o bölümleri izlesek saatler geçio sonra kızıolar bize netin başında o kadar duruoruz diye insan kendi evinde olmayınca rahat davranamıyor... ben kendimden biliyorum O.o''' _________________
artık tahmin yapamayacakların arasına sevimli hırsız'ı da ekliyorum O_o
bi de acele etmeyin demiştim
zaten böyle giderse arayıp değil sallayıp bulacaksınız O_o''
sizden dakika falan da mı istesem ne yapsam
(şakaydı, o kadar sadist değilim XD)
serenityendymion'un tahmini de yanlış, 169 değil (iyi ki sailor moon 26 bölümlük bir anime değil O_o)
ehm... gold heart, ingilizce olmasıyla ne alakası var yahu?
sen resim bulacaksın sadece. altyazısı yok bir şeyi yok.
ing.dublajlı derken amerikan versiyonunu kast etmiştim normal anime versiyonuyla bölüm sayıları aynı değil mesela sm'nin 13.bölümü diğer versiyonun 20 veya 30 küsürüncü bölümü oluyor O.o'''
bu linki bilmiyordum
youtube'deki aramalarıma göre böyle demiştim
neyse ilk tahminimi söylüyorum
13.bölüm
bakalım tutacakmı _________________
En son *Gold_Heart* tarafından 17 Ağu 2008 16:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
bu resmin bulunduğu bölüm youtube'da bile var arkadaşlar
ama canınız sallamak istiyorsa, siz bilirsiniz XD _________________ scarred for life - no compensation
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız