Sailor Moon Forum

2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu????
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Sailor Moon

Yazar Mesaj
sewimlisawaşçı91

Üye
Üye

Ünvan: Prenses

2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Konu: 2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunuz Sailormoon 1992den 1997ye kadar sürmüş bir anime.Dolayısıyla kıyafetler kullandıkları bilgisayar ws o dönemin özelliklerini taşıyor.
Düşündümde;
Usaginin saç modeli arada değişseydi şöyle..
Rei emo olsaydı XD((yakışır da))
Makoto tam sporcu zati.Hele savaşçıykenki botları harika converseleri andırıyor..
Minakoyu rapçi düşünün.
Mamoruyu da o meşhur yeşil ceket ve kumaş pantolonla değilde...Kot pantolon siyah bi t-shirt ve converse ile düşünün.Zaten yakışıklı artık öyle giyinse manyak bir şey olurdu sizce de öyle değil mi??? ...

Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum Kayan Gözler
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Ağu 2008 13:46
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Konu: Yanıt: 2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Alıntıyla Cevap Gönder

hahahaha süper olurdu ya XD ami yi de gotik yapsak nasıl dururdu acaba XD usaginin de o meşhur odangoları yerine sıkı bir at kuyruğu ve sert bi makyaj XD gözümün önüne getirdimde birden koptum ya XD

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 13:51
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Konu: Yanıt: 2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Alıntıyla Cevap Gönder

hayır usaginin saçları omuzlarında salık hafif köpüklü dalgalı olsa birde yüzüne uygun harika bir makyaj bir kot etek siyah askılı bady süper olurdu
hepsine böyle modeller çiziyorum harika görünüyorlar gözümde süper olurdu ya

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ağu 2008 13:57
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ami Gothic oLmaz ki xD Rei ve Hotaru'yu gothic yapaLım bence xD Minako emo oLsun çok sevimLi oLur ^^ bi de o zamanki çizimLerde en büyük deqişikLik vücut şekiLLerinde oLurdu daha beLirqin ve hoş dururdu Hayranlık Besliyor çok daha qüzeL oLurdu bence. Seiya converseLerLe çok sevimLi oLurdu Hayranlık Besliyor

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Ağu 2008 14:06
sewimlisawaşçı91

Üye
Üye

işte kimin kafasında ne wrsa yazsın ben mamoruyu kotlu converseli düşünüom yetio artıo Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Ağu 2008 15:58
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

Gothic Ami XD ay koptum süper olurdu Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

By Michiru =)
Avatar için teşekkürler matrixsakini ^^

Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ağu 2008 16:07
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

hahah valla mamoru konusunda haklısın Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor hahha güzel olurdu Hayranlık Besliyor

Spoiler:

How can you see into my eyes...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Ağu 2008 16:16
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

Eternal Moon yazmış:
hahahaha süper olurdu ya XD ami yi de gotik yapsak nasıl dururdu acaba XD usaginin de o meşhur odangoları yerine sıkı bir at kuyruğu ve sert bi makyaj XD gözümün önüne getirdimde birden koptum ya XD

harfi harfine katılıyorum Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Çok teşekkürler usa-chan *-*

bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*

süpersin sweet-chanim *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2008 16:57
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

höst Ami'yi ne hale sokmaya çalışıyorsunuz bakiyim Çıldırmış Durumda XD Ami yine hanım hanımcık kalırdı bi kere zaman onun karakterini değiştiremez hıh XDD

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2008 17:01
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

sewimlisawaşçı91 yazmış:
işte kimin kafasında ne wrsa yazsın ben mamoruyu kotlu converseli düşünüom yetio artıo Hayranlık Besliyor

bana kot converse ikilisi yapmayınya Üzgün ya da Ağlıyor bide mamorunun üzerinde Üzgün ya da Ağlıyor çok feci mükemmel etkileyici olurdu Hayranlık Besliyor XD

mina şeker renkler giyerdi hep açık renkler yine=)

kot modası sailorları fena çarpardı hepsi kot giyerdi.XD

yani bildiğimiz şimdi gençler nasıl giyinirse onlarda öyle giyinirdi hiçbiri gothic,emo,kıro,maço vb. tarzlarda giyinmezlerdi çünkü zaten animedede belli bir tarzları yok XD

not ami gothic fena durmaz ha saçlarda uygun Dil Çıkartıyor

merkürümün şaheseri
merkür=Bihter
venüs=Nagehan
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ağu 2008 17:10
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

bence onların kıyafetleri her yüzyıla uygun =)

ama bence bir savaşcı olarak şimdi

siyah gözlüklü siyah giyinen tam bi matrix tadında olabilirdi XD

[fazlamı abarttım Çıldırmış Durumda ]
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 14 Ağu 2008 11:24
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Hachiko yazmış:
bence onların kıyafetleri her yüzyıla uygun =)

ama bence bir savaşcı olarak şimdi

siyah gözlüklü siyah giyinen tam bi matrix tadında olabilirdi XD

[fazlamı abarttım Çıldırmış Durumda ]

zuhahaha mamoru geliyo aynı matrix gibi bir de gül ama plastik şimdi güller pahalı
ysagi geliyo böle tulum gibi bişi ama yapışık deri ve simsiyah parlıyo aynı kedi hanım gibi Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Spoiler:

How can you see into my eyes...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Ağu 2008 21:33
usagimaniaa

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

yazdıklarınızı hayal ettim de XD bittim valla
biraz ben yazıyım
mamoru matrix gibi olabilir Hachiko dediği gibi,hotaru gothic olabilir,minako cıvıl cvıl seyler giyer,makoto rap tarzında düşünüyorum,usagi de punk tarzı pembeli beyazlı seyler giyse XD

michiru'm bu harika hediye için cook tesekkürler*-*

GAZEROCK IS NOT DEAD
kyo ve usagimania'nın yarışıXD
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Ağu 2008 21:39
michi-san

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

grçktn spr düşündüşsünüz hele mamo ama bn daha çk harukayı converslerle düşünüorm michi öle takılır kafasına göre ama haru çk spr manyak(nası bi cümle bu)olurdu
http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Ağu 2008 23:11
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

euhehe çok güzel olurdu aslında sailor jerry konserveler giyselerdi XD

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Ağu 2008 18:04
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 23 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız