| |
| Yazar |
Mesaj |
sewimlisawaşçı91

Üye

|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunuz Sailormoon 1992den 1997ye kadar sürmüş bir anime.Dolayısıyla kıyafetler kullandıkları bilgisayar ws o dönemin özelliklerini taşıyor.
Düşündümde;
Usaginin saç modeli arada değişseydi şöyle..
Rei emo olsaydı XD((yakışır da))
Makoto tam sporcu zati.Hele savaşçıykenki botları harika converseleri andırıyor..
Minakoyu rapçi düşünün.
Mamoruyu da o meşhur yeşil ceket ve kumaş pantolonla değilde...Kot pantolon siyah bi t-shirt ve converse ile düşünün.Zaten yakışıklı artık öyle giyinse manyak bir şey olurdu sizce de öyle değil mi???
Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum  _________________ Hoşçakalın millet sizi özlücem.  |
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1113 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Ay
|
|
|
|
hahahaha süper olurdu ya XD ami yi de gotik yapsak nasıl dururdu acaba XD usaginin de o meşhur odangoları yerine sıkı bir at kuyruğu ve sert bi makyaj XD gözümün önüne getirdimde birden koptum ya XD _________________
|
|
 |
|
08 Ağu 2008 13:51 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
hayır usaginin saçları omuzlarında salık hafif köpüklü dalgalı olsa birde yüzüne uygun harika bir makyaj bir kot etek siyah askılı bady süper olurdu
hepsine böyle modeller çiziyorum harika görünüyorlar gözümde süper olurdu ya _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
Ami Gothic oLmaz ki xD Rei ve Hotaru'yu gothic yapaLım bence xD Minako emo oLsun çok sevimLi oLur ^^ bi de o zamanki çizimLerde en büyük deqişikLik vücut şekiLLerinde oLurdu daha beLirqin ve hoş dururdu çok daha qüzeL oLurdu bence. Seiya converseLerLe çok sevimLi oLurdu  _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
sewimlisawaşçı91

Üye

|
|
|
|
işte kimin kafasında ne wrsa yazsın ben mamoruyu kotlu converseli düşünüom yetio artıo  _________________ Hoşçakalın millet sizi özlücem.  |
|
 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1928 Ünvan: Prenses Puan: 1535
|
|
|
|
Gothic Ami XD ay koptum süper olurdu  _________________
By Michiru =)
Avatar için teşekkürler matrixsakini ^^
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =) |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
hahah valla mamoru konusunda haklısın hahha güzel olurdu  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2148 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 3305
|
|
|
|
| Eternal Moon yazmış: |
| hahahaha süper olurdu ya XD ami yi de gotik yapsak nasıl dururdu acaba XD usaginin de o meşhur odangoları yerine sıkı bir at kuyruğu ve sert bi makyaj XD gözümün önüne getirdimde birden koptum ya XD |
harfi harfine katılıyorum  _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-* |
|
 |
|
09 Ağu 2008 16:57 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1325 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
höst Ami'yi ne hale sokmaya çalışıyorsunuz bakiyim XD Ami yine hanım hanımcık kalırdı bi kere zaman onun karakterini değiştiremez hıh XDD _________________
|
|
 |
|
09 Ağu 2008 17:01 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1441 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
| sewimlisawaşçı91 yazmış: |
işte kimin kafasında ne wrsa yazsın ben mamoruyu kotlu converseli düşünüom yetio artıo  |
bana kot converse ikilisi yapmayınya bide mamorunun üzerinde çok feci mükemmel etkileyici olurdu XD
mina şeker renkler giyerdi hep açık renkler yine=)
kot modası sailorları fena çarpardı hepsi kot giyerdi.XD
yani bildiğimiz şimdi gençler nasıl giyinirse onlarda öyle giyinirdi hiçbiri gothic,emo,kıro,maço vb. tarzlarda giyinmezlerdi çünkü zaten animedede belli bir tarzları yok XD
not ami gothic fena durmaz ha saçlarda uygun  _________________
merkürümün şaheseri
merkür=Bihter
venüs=Nagehan
|
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
bence onların kıyafetleri her yüzyıla uygun =)
ama bence bir savaşcı olarak şimdi
siyah gözlüklü siyah giyinen tam bi matrix tadında olabilirdi XD
[fazlamı abarttım ] |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
| Hachiko yazmış: |
bence onların kıyafetleri her yüzyıla uygun =)
ama bence bir savaşcı olarak şimdi
siyah gözlüklü siyah giyinen tam bi matrix tadında olabilirdi XD
[fazlamı abarttım ] |
zuhahaha mamoru geliyo aynı matrix gibi bir de gül ama plastik şimdi güller pahalı
ysagi geliyo böle tulum gibi bişi ama yapışık deri ve simsiyah parlıyo aynı kedi hanım gibi  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
usagimaniaa

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
yazdıklarınızı hayal ettim de XD bittim valla
biraz ben yazıyım
mamoru matrix gibi olabilir Hachiko dediği gibi,hotaru gothic olabilir,minako cıvıl cvıl seyler giyer,makoto rap tarzında düşünüyorum,usagi de punk tarzı pembeli beyazlı seyler giyse XD _________________
michiru'm bu harika hediye için cook tesekkürler*-*
GAZEROCK IS NOT DEAD
kyo ve usagimania'nın yarışıXD
|
|
 |
|
 |
michi-san

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
grçktn spr düşündüşsünüz hele mamo ama bn daha çk harukayı converslerle düşünüorm michi öle takılır kafasına göre ama haru çk spr manyak(nası bi cümle bu)olurdu _________________ http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl
|
|
 |
|
16 Ağu 2008 23:11 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1069 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
euhehe çok güzel olurdu aslında sailor jerry konserveler giyselerdi XD _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|