Sailor Moon Forum

2008 Pekin Olimpiyatları
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

2008 Pekin Olimpiyatları Konu: 2008 Pekin Olimpiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

Aramızda kaçımız sporla ilgileniyor pek bir fikrim yok açıkcası. Ama ben bile bu başlığı açmak için bu kadar geç kaldıysam pek de ilgilenen yok sanırım. Neyse sonunda açıyorum başlığı ben ...

2008 'Yaz' Olimpiyat Oyunları 8-24 Ağustos arası Pekin'de yapılacak. Yani dün başladı. Harika bir açılış töreniyle... Ben havai fişekler bölümüne bittim... tabii olimpiyat ateşinin yakılmasını atlıyamam ...

Yarışma saatleri ülkemiz saatiyle biraz ters bir saate denk geliyor. Mesela ben yüzme yarışmalarını izlemek için bu sabah 4.00'da kalkmayı planlıyorum Zarif Fakat Amerika yine yapacağını yapmış ... Ülkesinde uygun saatlere denk gelsin diye ilgili yerlere baya büyük miktarda para ödeyerek yarışmaların saatlerini değiştirmiş Kötülük Düşünmekte! Ne bencillik Çıldırmış Durumda Adama parayı basmış, istediğini yaptırmış valla. Amerika dışındaki ülkelerin sporcuları pek memnun değiller. Paranın sporu da yönettiğini söylüyorlar. Öyle ki bugünkü bayanlar voleybol maçlarından sonuncusu Çin saatiyle 24.00'da ancak bitmiştir. Sporcuların kötü etkilendiğini düşünüyorum ben.

Sporcuları kötü etkileyen bir konu daha var ki, Çin'deki hava kirliliği. Bildiğiniz gibi nüfusu baya kalabalık ve baştaki yöneticilerin tutumlarından dolayı tüketici bir toplum haline de geldiler. Fabrikalar, taşıtlar fln... 2001 yılından beri Çin, olimpiyatları düzenlemeye hak kazandığından beri havayı temizlemek için milyonlarda dolar para harcamış. Ama şu anki hava kirliliği normalde olması gerekenden 5-6 kat fazla. Sonra yaz mevsimi olması nedeniyle hava sıcaklığı elbette fazla ama nem oranı da çok yüksek. Mesela bugün %92 civarındaydı, ve bisiklette yol yarışına katılan sporcular, bugün, 6 saat süren yarış boyunca normalde olması gerekenden kat kat daha fazla yoruldular. Yani bu durum da sporcuları baya kötü etkiliyor. Bunlar dışında her şey çok güzel diyebilirim. Organizasyon harika Kayan Gözler

Neyse ülkemizin durumuyla ilgili birkaç not:

En büyük olimpiyat altını beklentimizdi belki de Halil Mutlu, ama ne yazık ki olimpiyatlara katılamıyor. Galiba sakatlık yüzünden.Eğer katılsaydı ve altını alsaydı halter dünyasında rekor kıracaktı.Kötü oldu..
Yüzmede de yaşanan bir ilk.14 yaşındaki Ediz Yıldırımer Türkiye'den olimpiyatlara katılan en genç isim oldu.Galiba dünya genelinde de en genç 3. isim olmuş.Çok güzel bir başarı.

Neyse şimdi de ne kadar kötü durumda olduğumuzun örneklerini veriyim.
1.2004 Atina olmpiyatlarından 10 madalya ile dönmüştük ve şimdi de camiadan bazı kişilşer 10 nadalya ile dönüşümüzün bile çok iyi olucağını söylüyor.Hiç mi ilerleme olmaz yaa, evet olmaz tabi. Çünkü baksanıza Çinliler 2004'ten sonra madalya alabilecekleri 120 spor dalını belirlemişler ve şimdi Amerika onlardan korkuyor çünkü en azla madalya kazanan ülke olabilirler.
2.Macaristan sadece yüzmede 68 sporcu ile katılıyormuş.Bizim toplam kafile ise 68.

Sizin de düşüncelerinizi bekliyorum. Göz Kırpıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Ağu 2008 21:06
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

2008 Pekin Olimpiyatları Konu: Yanıt: 2008 Pekin Olimpiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

Evet oLimpiyat harika oLacak Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Bütün sporcuLarımıza basarıLar diLiyorum Hayranlık Besliyor Ayrıca RAFAEL NADAL 'da katıLacak Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor çok mutLuyum Kayan Gözler Umarım Federer'i yine devirir Kayan Gözler

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Ağu 2008 21:11
Ecmmi

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

2008 Pekin Olimpiyatları Konu: Yanıt: 2008 Pekin Olimpiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

Açılışı çok güzeldi Zarif Bugün yüzme,voleybol,erkek jimnastik,bisiklet ne varsa izlemeye çalıştım,çok sevdiğimden değil gerçi ama sıkıldığımdan evde Dil Çıkartıyor Asıl beklediğim atletizm bakalım daha var onlara.Bende sporcularımıza burdan başarılar dilyorum,şimdiden bir gümüş madalyayı aldık zaten Zarif
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ağu 2008 21:23
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prens

şimdiden voleybolcuları destikliyorum...ben bir voleybolcuyumda Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Ağu 2008 21:23
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Benim şu anki en büyük favorim Micheal Phelps İlkel Adam Bakalım hangi madalyaları toplayıp götürecek Kahkaha Atıyor Rekor kırabilecek mi bu konuda, acayip merak ediyorum. Bugün sadece elemeler vardı ama adam yine rekor kıra kıra birinci oldu Zarif

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Ağu 2008 21:23
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Benim NadaL işte NadaL NadaL Hayranlık Besliyor Ponpon Kız en sevdiqim spor Tennis Hayranlık Besliyor Favori bir numaraLı sporcum NadaL'ım Hayranlık Besliyor Umarım finaLde Federer'i yener Melek

Spoiler:

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Ağu 2008 21:36
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Başlık için çok teşekkürler sevgi, çok da güzel açıklamalar yapmışsın Hayranlık Besliyor
Olimpiyatları izlemesi cidden zevkli oluyor. Benim sporla pek aram yoktur ama izlemeyi çok severim Çok Keyifli

Bayanlar halterde gümüş aldık. Altını çin kaptı Madde

Keşke bizden katılım daha fazla olsaydı Üzgünüm Tüm sporculara başarılar Katılıyorum!

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Ağu 2008 10:58
michi-san

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

tweety yazmış:
Evet oLimpiyat harika oLacak Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Bütün sporcuLarımıza basarıLar diLiyorum Hayranlık Besliyor Ayrıca RAFAEL NADAL 'da katıLacak Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor çok mutLuyum Kayan Gözler Umarım Federer'i yine devirir Kayan Gözler

tweety sprsin ya bnmde favorim tenis tabi rafael nadal Hayranlık Besliyor o bnm Kötülük Düşünmekte! geçiş törennde son anda gösterdiler aşkımı o kdr mutlu olamm herhalde btn ev nouo fln ddi.ahh nadal federeri yener o artk kart oldu pislik bayrağı o taşıdı zati 4ever NADAL
http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ağu 2008 12:01
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

michi-san yazmış:
tweety yazmış:

tweety sprsin ya bnmde favorim tenis tabi rafael nadal Hayranlık Besliyor o bnm Kötülük Düşünmekte! geçiş törennde son anda gösterdiler aşkımı o kdr mutlu olamm herhalde btn ev nouo fln ddi.ahh nadal federeri yener o artk kart oldu pislik bayrağı o taşıdı zati 4ever NADAL

Kart fiLan ama haLa 1. numaraLı tenisçi Madde Ama Rafa'mın yaşı daha küçük önünde daha çok zaman var ayrıca 1. nuamra oLmasına da çok kısa bir süre kaLdı qibi qörünüyor Melek
Spoiler:
RAFA BENİM Pışık!

Spoiler:

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 10 Ağu 2008 12:15
michi-san

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Spoiler:
tweety yazmış:
michi-san yazmış:
tweety yazmış:

Kart fiLan ama haLa 1. numaraLı tenisçi Madde Ama Rafa'mın yaşı daha küçük önünde daha çok zaman var ayrıca 1. nuamra oLmasına da çok kısa bir süre kaLdı qibi qörünüyor Melek
[spoiler] RAFA BENİM Pışık!
[/spoiler]
hyr 18 ağustosta 1 numara NADAL Çok Mutlu Ponpon Kız Keyfinden Oynuyor kıskanç federer ayrıca NADAL BNM Dil Çıkartıyor
http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ağu 2008 12:25
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Benim yaz olimpiyatlarındaki gözde sporlarım yüzme ve jimnastik Zarif Bu sabah, daha doğrusu sabahın körü kalktım ve izledim. Biraz geç kalkmışım sanırım Micheal'ın, nasıl rekor kırarak 1. olduğunu kaçırdım Şaşırmış Durumda Ama sonrasında o anları birkaç kere daha görebildim Şekerlik Yapar ... Aslında yüzme için kalkmıştım ama sonrasında jimnastik de varmış Göz Kırpıyor Sabah sabah izlemek gibisi yok Kahkaha Atıyor

Ha bir de bisiklet yarışlarına da merak sarmaya başladım Zarif Dün ve bugünküleri izledim. Bugünkü de hava koşulları bakımından zorluydu. Bütün yarış boyunca yağmur yağdı Üzgünüm Allah'tan çok büyük kazalar olmadı, veya çok büyük şanssızlık olmadı da, yarışı bitirdiler. Kayan Gözler

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Ağu 2008 13:06
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Bugün sabah erkek voleybol maçını izledim.Ne kadar güzeldi yaa hayatımda gördüğüm en güzel erkek voleybol maçıydı diyebilirim. Hayranlık Besliyor

sevgim arigatou *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ağu 2008 14:36
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

ya havayi fişekleri kaçırdım

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ağu 2008 14:40
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

yazık olmuş Şaşırmış Durumda çünkü açılış ve kapanış törenlerinin kaçırılmamasını tavsiye ederim Gülücük Dağıtıyor ama eminim defalarca tekrarı olacaktır, üzülme Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Ağu 2008 15:24
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

açılış bi harikaydı hele ateşin yakılması muhteşemdi *-* tüm sporcularımıza başarılar diliyorum keşke daha fazla katılımcımız olsaydı...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 10 Ağu 2008 15:48
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 49 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız