Sailor Moon Forum
2008 Pekin Olimpiyatları
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

2008 Pekin Olimpiyatları Konu: Yanıt: 2008 Pekin Olimpiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

uff açılışı spr bişidi Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Ağu 2008 17:36
sailor neptune

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

2008 Pekin Olimpiyatları Konu: Yanıt: 2008 Pekin Olimpiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

Süper yaa bi 2. cilik var

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Ağu 2008 18:36
Cohen_Mangaka

Master Otaku
Master Otaku

Ünvan: Prens

açılışa bittim *-*

Click here to feed Mizu *.*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ağu 2008 21:33
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Kaç gündür 5.00'da kalkıp yüzme yarışmalarını izliyorum Zarif acayip heyecanlı oluyo Zarif o saatte kalkılır mı demeyin, bu heyecanla insanda uyku fln kalmıyo Şaşırmış Durumda Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 14:22
sailor enery

Otaku
Otaku

bu nun yüsünden düşlerimin prensinin 10. bölümü ertlenmişti bu yüsden pazartesi izledik ama salı günü kaçırdım ve bugün de isleyemeyeciğim üf yha Çılgın Çılgın

üffff kendimi çok kötü hisseddiom yha Çılgın Çıldırmış Durumda

Celebiyi Beslemek İstersen Bir Tıklaman Yeter

Bir de bnm İçin tıkla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 15:10
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

sevgi yazmış:
Kaç gündür 5.00'da kalkıp yüzme yarışmalarını izliyorum Zarif acayip heyecanlı oluyo Zarif o saatte kalkılır mı demeyin, bu heyecanla insanda uyku fln kalmıyo Şaşırmış Durumda Kahkaha Atıyor

evet bende aynısını yapıyorum Zarif Zarif

süper olmuş Prenses Serenetty imza için çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

süper olmuş sailorneptune Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ağu 2008 15:24
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Gece 12-1 gibi yatmak ve olimpiyatlardan sonra yaklaşık 1-2 saat daha uyumak dışında, uyumamak da cabası Şaşırmış Durumda uykuyu çok severim cidden ama Michael'ımı izlemek için değer yaa Hayranlık Besliyor Zarif

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 16:44
michi-san

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

sevgi yazmış:
Gece 12-1 gibi yatmak ve olimpiyatlardan sonra yaklaşık 1-2 saat daha uyumak dışında, uyumamak da cabası Şaşırmış Durumda uykuyu çok severim cidden ama Michael'ımı izlemek için değer yaa Hayranlık Besliyor Zarif

micheal için kalkılır tabi spr bi adam yaa Hayranlık Besliyor 11 altını var
http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Ağu 2008 10:29
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

sailormoonn yazmış:
Bugün sabah erkek voleybol maçını izledim.Ne kadar güzeldi yaa hayatımda gördüğüm en güzel erkek voleybol maçıydı diyebilirim. Hayranlık Besliyor

erkeklerin voleybol maçından hiç zevk almıyorum Çok Mutlu top hiç görünmüyo hızdan haha Çok Mutlu çok güzel oynuyolar ama ne yalan söliyim Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Ağu 2008 10:57
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Şu habere bakar mısınız

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Rekorun_sirri_mayoda_193427_5&tarih=13.08.2008&Newsid=193427&Categoryid=5

http://www.sabah.com.tr/haber,0AAB4E087A4F4B449F2D85C0D0F5F131.html

Mayonun büyük kolaylık sağladığı tartışılmaz elbette, son teknoloji ürünü sonuçta. Başta hiç hoşuma gitmemişti ama şimdi şöyle düşünüyorum;
Rekorların kırıldığı bir yarışma veya herkesin eşit şekilde yarışı kendine kolay kıldığı ve eşit bir rekabetin olduğu yarışma daha güzeldir elbette. Yani herkesin yararlanacağı bişi, isterse gider alır o mayoyu, değil mi. Neyse önemli olan rekabetin eşit koşullarda gerçekleşmesi benim için, biri bu olanaklara sahipken, diğeri değilse ve avantajlı olan çok basit bir şekilde liderliği eline alıyorsa, bu yarışı izlemekten hiç de zevk almam. Ama sanırım birçok sporcu hatta hepsi bu mayoları giyiyor... Eee o giyiyor, bu giyiyor, sonrasında yarışı ele almak sporcuya düşüyor yine.

En ilginci mayonun yarım saatte giyilebilmesi, giymek için 30 dk çaba harcamak gerek yani İnanamıyor!

Neyse verdiğim ikinci linkte, bu kadar rekor kırılmasının tek sebebinin mayo olmadığı, başka etkenler de olduğu yazılı... Dediğim gibi herkes eşit şartlarda avantaja sahipse ve Uluslararası Yüzme Federasyonu’ndan (FINA)'da mayoların giyilmesini serbest bıraktıysa, ne diyim ki ben Karışık Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 Ağu 2008 12:03
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Phelps 8 altını aldı sonunda.8 dünya rekoru,1 olimpiyat rekoru. 7. de dünya rekoru gelmedi, olimpiyat geldi ama orda çok da önemli değildi sanırım, birazcık daha geç kalsa altın gidiyordu çünkü Bunu bekliyordum valla Hak etmişti Hayalini gerçekleştirdi, bizi de çok mutlu etti

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Ağu 2008 20:58
michi-san

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

sevgi yazmış:
Phelps 8 altını aldı sonunda.8 dünya rekoru,1 olimpiyat rekoru. 7. de dünya rekoru gelmedi, olimpiyat geldi ama orda çok da önemli değildi sanırım, birazcık daha geç kalsa altın gidiyordu çünkü Bunu bekliyordum valla Hak etmişti Hayalini gerçekleştirdi, bizi de çok mutlu etti

eet burdan mike a büyük bir alkış yolluorm o farketmesede hak etti adam bnm gibi sürekli mp3le gezio Dil Çıkartıyor
edit:
ve ilk altınımızı ramazan şahinle güreşten aldık Çok Mutlu

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Ağu 2008 01:09
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

Ramazan Şahin le ilk altın madalyamızı aldık çok mutluyum^^

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Ağu 2008 20:38
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Evet sonunda Kayan Gözler Melek Ponpon Kız Çok mutlu oldum ben de...
bi de güreş yani ata sporumuz ama bi altını anca aldık ...

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 20 Ağu 2008 21:12
michi-san

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

onuda rakip 2 tane bir puan aldı biz 1 tane 2 puan aldık die

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Ağu 2008 09:07
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız