uff açılışı spr bişidi _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
Spoiler:
You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray. You'll never know dear how much I love you. Please don't take my sunshine away...
Gece 12-1 gibi yatmak ve olimpiyatlardan sonra yaklaşık 1-2 saat daha uyumak dışında, uyumamak da cabası uykuyu çok severim cidden ama Michael'ımı izlemek için değer yaa _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
13 Ağu 2008 16:44
michi-san
Ay Fedaisi
Konu: Yanıt: 2008 Pekin Olimpiyatları
sevgi yazmış:
Gece 12-1 gibi yatmak ve olimpiyatlardan sonra yaklaşık 1-2 saat daha uyumak dışında, uyumamak da cabası uykuyu çok severim cidden ama Michael'ımı izlemek için değer yaa
Mayonun büyük kolaylık sağladığı tartışılmaz elbette, son teknoloji ürünü sonuçta. Başta hiç hoşuma gitmemişti ama şimdi şöyle düşünüyorum;
Rekorların kırıldığı bir yarışma veya herkesin eşit şekilde yarışı kendine kolay kıldığı ve eşit bir rekabetin olduğu yarışma daha güzeldir elbette. Yani herkesin yararlanacağı bişi, isterse gider alır o mayoyu, değil mi. Neyse önemli olan rekabetin eşit koşullarda gerçekleşmesi benim için, biri bu olanaklara sahipken, diğeri değilse ve avantajlı olan çok basit bir şekilde liderliği eline alıyorsa, bu yarışı izlemekten hiç de zevk almam. Ama sanırım birçok sporcu hatta hepsi bu mayoları giyiyor... Eee o giyiyor, bu giyiyor, sonrasında yarışı ele almak sporcuya düşüyor yine.
En ilginci mayonun yarım saatte giyilebilmesi, giymek için 30 dk çaba harcamak gerek yani
Neyse verdiğim ikinci linkte, bu kadar rekor kırılmasının tek sebebinin mayo olmadığı, başka etkenler de olduğu yazılı... Dediğim gibi herkes eşit şartlarda avantaja sahipse ve Uluslararası Yüzme Federasyonu’ndan (FINA)'da mayoların giyilmesini serbest bıraktıysa, ne diyim ki ben _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
Phelps 8 altını aldı sonunda.8 dünya rekoru,1 olimpiyat rekoru. 7. de dünya rekoru gelmedi, olimpiyat geldi ama orda çok da önemli değildi sanırım, birazcık daha geç kalsa altın gidiyordu çünkü Bunu bekliyordum valla Hak etmişti Hayalini gerçekleştirdi, bizi de çok mutlu etti _________________
Spoiler:
17 Ağu 2008 20:58
michi-san
Ay Fedaisi
sevgi yazmış:
Phelps 8 altını aldı sonunda.8 dünya rekoru,1 olimpiyat rekoru. 7. de dünya rekoru gelmedi, olimpiyat geldi ama orda çok da önemli değildi sanırım, birazcık daha geç kalsa altın gidiyordu çünkü Bunu bekliyordum valla Hak etmişti Hayalini gerçekleştirdi, bizi de çok mutlu etti
eet burdan mike a büyük bir alkış yolluorm o farketmesede hak etti adam bnm gibi sürekli mp3le gezio
edit:
ve ilk altınımızı ramazan şahinle güreşten aldık _________________ http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl
Spoiler:
20 Ağu 2008 01:09
fawn_fairy
Süper Üye
Ramazan Şahin le ilk altın madalyamızı aldık çok mutluyum^^ _________________ Arigato umi-chan^-^
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız