Sailor Moon Forum
2008 Pekin Olimpiyatları
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

2008 Pekin Olimpiyatları Konu: Yanıt: 2008 Pekin Olimpiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

sevgi yazmış:
Dün Elvan'ın kazandığı gümüş madalya çok mutlu etti beni Gülücük Dağıtıyor Ama dün çok sinirlendiğim bir konu daha vardı Kötülük Düşünmekte! Yarış bittikten sonra sonra kıza bi tane bayrak uzatan olmadı ha Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Nerdeysdi bu yetkililer Çıldırmış Durumda Sanki madalya alabileceğine inanmamışlar gibi, ne olursa olsun, sen kap eline bir bayrak bekle orda de mi Kötülük Düşünmekte! Kız bekledi buruk buruk nasıl orda Çılgın çok sinirlendim ya Çıldırmış Durumda Kötülük Düşünmekte!

aynen Çılgın

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Ağu 2008 17:16
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

2008 Pekin Olimpiyatları Konu: Yanıt: 2008 Pekin Olimpiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

ah olimpiyatlar ahhhhhhhhh her 4 senede bir olimpiyat zamanları yazlıkta olurduk ki orda da sadece trtler çekerdiki allahtan artık uydumuz var sabahdan akşama kadar olimpiyat izlerdim artık olimpiyat manyağı oldu derlerdi benim için ama bu sene izlemeyi çok çok çok istediğim halde izleyemediim çünkü kardeşim tvyi kırdı evt çok becerikli kardeşim kırdı ve bütün herşeyi kaçırdım ve her sabah büfeye gazete alıp haberleri takip etmeye başladım ve olimpiyatlar bence bu sene TR için berbat ötesi idi pekinin havasından mıdır suyundanmıdır bilmem 68 sporcu ve 8 madalyaki sadece 1 tane altın elin adamı 8 madalya alıo tek başına hepsi altın bizde bir taneki oda yeni türk olmuş biri daha İstiklal Marşımızı bilmiyor rezillik gibi birşey ama olsun genede bizim vatandaşlığımıza geçmiş birde 5.000 metredeki bayrak konusu oda 2. bir rezillik zaten ama olimpiyat olimpiyattır işte bütün sporcularımızı tebrik ediyorum genede =)

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Ağu 2008 02:18
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Bir olimpiyatların daha sonuna geldik işte Zarif Ve cidden kötü geçti bizim için. Atina'da 10 madalya almışken, burda çok daha iyisini yapabilmeyi bekledim aslında ama... Ne yazık ki... Bu da ülkemizde spora verilen değeri gösterir, yoksa verilmiyen mi demeliydim Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

Neyse bu konudaki yetersizlikler saymakla bitmez bana göre Çıldırmış Durumda Şaşırmış Durumda

Kapanış töreninde bahsetmek istiyorum biraz. En çok, 3 sporcunun sanki hava alanındaki anlarının temsil edildiği anı sevdim. Kuş Yuvası'da olimpiyatların her biri gününden kareler tek tek gösterildi fln... Harika düşünülmüştü bence Kayan Gözler Açılıştaki havai fişekler animasyonmuş diye duydum, hepsi olmasa ile en azından bir kısmı yani... Kapanışta tamamen gerçekmiş sanırım Zarif Sonra "I Love Beijing" adlı şarkı seslendirildi Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor bu da hoşuma gitti Kahkaha Atıyor Zarif

Evet, öyle ya da böyle bir Olimpiyat daha geride kaldı.

2010'da Kış Olimpiyatlarında, Kanada'nın Vancouver kentinde, 2012'de Yaz Olimpiyatlarında, İngiltere'nin başkenti Londra'da, yeni bir olimpiyat heyecanıyla, ateşiyle görüşmek üzere... Zarif Zarif

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Eyl 2008 11:59
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

biraz geç olacak ama yazım anca görebildim bu başlığı ^^bende diyodum o kadar şey oldu yaz tatilinde niye kimse bişi yapmamış diye.sırf olimpiyatlrdaki bütün herşeyi izlicem diye uykusuz kaldım çoğu gün.açılış ve kapanış zaten söylememe gerek yok.bence süper bir organizasyon olmuş -her ne kadar sözentiler olsada-spora ancak doyabildim hatta midemde bi parça yer kaldı XD çenem düştü yine kısacası anlatılmaz yaşanır gibi bişi sölemek istiyorum.

edit:söylentilere sözentiler yazmışım -benim kafa uçtu yine-

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Eyl 2008 22:09
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız