-Sm film afişlerini kullanabilirsiniz.Yazıları,film adını,başrolleri siz ayarlayacaksınız.İsterseniz eski filmlerden de görüntüler alıp senaryo yazabilirsiniz.
Örnekler
Spoiler:
Mamoru'nun bir örneği:
miya'nın örneği:
Kurallar:
1.Afişlerde Sailor Moon karakterleri kullanarak senaryo oluşturmalısınız.
2.Boyutlar siz kalmış birşey fakat afişlerinizi jpeg formatına çevirip bu başlığa koymalısınız.
3.Her üyenin bir adet afişle katılma hakkı vardır.
4.Etkinlik saat 19:30'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara: 1. 500 2. 400 3. 300 sihirli puan verilecektir.
Karakterlerin isimlerini yazmak zorunda mıyız? _________________
By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
03 Şub 2010 17:08
Lord Kunzite
Lanetli
Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 1392 Ünvan: Prens Puan: 400 Nerden: Savaş Lordlarının Ülkesinden Teşekkür: 135 Durumu: Çevrimdışı
Lord Kunzite harika olmuş
Bu da benimki _________________
By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
03 Şub 2010 17:20
Lord Kunzite
Lanetli
Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 1392 Ünvan: Prens Puan: 400 Nerden: Savaş Lordlarının Ülkesinden Teşekkür: 135 Durumu: Çevrimdışı
Edit:Kunzite yaptığın posteri göremiyorum Resim gösterilmez diye bir resim çıkıyor
İki saattir resim birleştirmeye çalışıyorum
Her neyse benim çalışmam bu.
Hayal kuruyorum birinci oldum.Ama sondan birinci
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız