ayyy çok zeki bi çocuk bence kimse onun kadar sıcak ve içten düşünemezdi çok şeker _________________
çok saol :::HacHiko::: imzaya bakarken bile şaş oldum^^
^^
28 Ağu 2007 18:07
sailormoonn
O Bir Yıldız!
Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1429 Ünvan: Prenses Puan: 2250
daha öncede okumuştum aferim bücüre bugün çoğu kendini büyük görüpte elini bile bu iler için kıpırtatmyan insanların yapacağını yapmış _________________
cnm yhaa çok takdir ettim valla çocuu çoğu büyük insandan daha merhametli ilerde o çok büyük işler yapcak demedi demeyin anne de anneymiş yani herkesin annesi öyle olsa _________________
bende okumuştum bunu daha önce gerçekten çok güzel bir davranış annesinin öğrenince dövmemesindende belli zaten çok güzel yetiştirmiş kızını _________________
ne güzel kurgulanmış ben pek duygulanmadım (.bkz duygusuz kedi XD) ne biliyim,böyle bir sürü hikaye var.Ayrıca benim annemde bu kadın gibi abartılacak birşey yok bence zamanında televizyonumuzu kırmıştım(kablosuyla ip niyetine atlıyordum ) annem de dışarıdaydı,zili çaldı. açtım.çok korkmuştum.kapının arkasına saklandım.annem bu halimi görünce birşey olduğunu anlamıştı.hiç öfkelenmeden,korku dolu gözlerimin içine bakarak bana sarıldı,sevgiyle.. doğru örneği de bu olmalı bence.sanki doğrular yapılınca çok abartılıyor gibi geldi.. keşke tersine daha az rastlasak da gördüğümüz anda da kınasak.. _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız