| |
| Yazar |
Mesaj |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1327 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy.
Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska'ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır.
Henry, rüyalarını gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır ki, teknesi Sea Serpent (deniz Yılanı) bir talihsizlik yaşar ve Henry kendini Hukilau Café'de bulur. Buradaki müdavimler onu güvenmeyen bakışlarla süzerken, Henry'nin bakışlarıysa müşterilerden güzel Lucy Whitmore'a takılır.
Henry, tek başına kahvaltı eden Lucy'ye görür görmez çarpılır. Genç kızın gözlemeleri metodik bir biçimde kesip mükemmel çadırlar haline getirişi ilgisini çeker ve Henry, ertesi gün tekrar Hukilau'ya gider. Lucy yine yalnız oturmuştur ve bu kez gözlemelerini mükemmel kulübeler haline getirmektedir. Gözleme kabininin kapısı bir türlü kapanmayınca, Henry bu fırsattan yararlanır ve Lucy'nin yanına gidip, kürdandan bir kapı menteşesi yapar.
İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy'ye gitgide daha büyük bir ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy'yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder. Ama bir sonraki gün Café'ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry'nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Henry anlar ki eğer Lucy'nini sevgisini kazanmak istiyorsa, hayatı boyunca her gün tekrar sıfırdan başlamak zorundadır.
Oyuncular
Adam Sandler
-- Henry Roth
Drew Barrymore
-- Lucy Whitmore
Rob Schneider
-- Ula
Sean Astin
-- Doug Whitmore
Lusia Strus
-- Alexa
Yönetmen
Peter Segal
Senarist
George Wing
Yapımcı
Jack Giarraputo
Steve Golin
Nancy Juvonen
Larry Kennar
Daniel Lupi
Müzik
Teddy Castellucci
Görüntü Yönetmeni
Jack N. Greeen
Alıntıdır.
-------------------------
duygusal anlarınızdan birinde bir yandan atıştırırken bir yandan izlenmelik film, yalnız sonu fazla ilgi çekici şekilde bitmiyor ama yine de güzel  _________________
|
|
 |
|
26 Mar 2008 19:04 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1381 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
fawn_fairy

Süper Üye

|
|
|
|
Adam Sandler ın bütün komedi filmlerini severim bu da onlardan bi tanesi paylaşım için sağol  _________________
Arigato umi-chan^-^ |
|
 |
|
26 Mar 2008 19:47 |
|
 |
nosferatu

Yeni Üye

|
|
|
|
çok güzel bir filmdi _________________
 |
|
 |
|
09 May 2008 15:27 |
|
 |
sumis

Sağlam Üye

|
|
|
|
bncede süperdi  _________________
 |
|
 |
|
11 Hzr 2008 23:23 |
|
 |
sailor neptune

Efsane Üye

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1775 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
|
|
Hiç sevmemiştim bu filmi :x _________________
michiru ellerine sağlık
Teşekkürler küçük-melek (Ahh matematikk...) |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Güzel bir film, ben sevdim İzlenebilir  _________________
 |
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
güzel film  _________________
 |
|
 |
|
07 Ksm 2008 20:13 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1069 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
komedi ve hüznü bi arada bulabileceğiniz bi film =) hoştu
ama bana sonu biraz daha iyi olabilirdi gibi geliyor x_X _________________
 |
|
 |
|
 |
küçük-melek

Venus Fan

|
|
 |
|
 |
mako_chan

Üye

|
|
|
|
| izlemiştm. sevdiğim romantik komediler arasında... nadir beğenirim romantik komedileri ama bu film cidden çok güzeldi (: adam sandler ın click var bi de harika bi film (: |
|
 |
|
25 Arl 2008 22:58 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 592 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Batman
|
|
|
|
bnede izleyecektim ama bir aksilik oldu izleyemedim ve öyle kaldı  _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
|
|