| |
| Yazar |
Mesaj |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1523 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Arkadaşlar aileniz eminim sailormoon'u izlediğinizi biliyodur.Peki aileniz bu durumu nasıl karşılıyor.Yani aileniz bugüne kadar neler dedi bu konuda?
benim ailem bişe demedi zaten kardeşimde sailormooncu sayılır.Onla beraber izleriz bölümleri genelde.Trt'de yayınlandığı sırada ben ve annem oturur yine birlikte izlerdik  _________________
 |
|
 |
|
 |
sailorsebnem

Yeni Üye

|
|
|
|
ben ard arda 3-5 bölüm izleyince tabii annemin şartel atıyo hemen kapat onu diye bağrıyor bunun haricinde aslında annemde çizimi müziklerini falan sever (ya da o da artık alıştı ) _________________
Şebnem Ferah'tan geliyor //Çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına, önce senin ellerin kirlenecek... |
|
 |
|
 |
~mana~

Anime Fan

|
|
|
|
Annem:Bıkmadın mı şu saçma sapan şeyleri izlmekten...Ne zaman büyüyeceksin...Biraz eğitici birşey izlesene....
mana<<onlar saçma sapan değil =P>>...Büyümeyi onarı izlememekten sayıyorsan ohooooo....
işte %90'ı bu tür konuşmalardan ibaret.=( _________________
 |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
benim annem hiç bişi demezdi ama tam sailormoon başladığında bakkala gönderirdi ben gelene kadar baska bi program izlerdi  |
|
 |
|
09 Hzr 2007 14:06 |
|
 |
rebel_angel

Sağlam Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: İstanbul
|
|
|
|
sadece çok saçma olduğunu söylerrdii o kadar başka bi şey demezdi _________________
|
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Ben zaten bir bakıma abim sayesinde başlamıştım Tabii evin en küçüğü olduğunuz için televizyon kumandası ve televizyonda izlenecek konular genellikle yetişkinlere kalıyordu Ee bu bakıma abilerim(3 tane var ) severdi sm yi Annem ile babam da ayrı konu Ama küçüüken şeker kız candy çok izlerdik "Ailece" ehehe aklıma geldi de neyse... _________________
 |
|
 |
|
 |
moonrock

Sağlam Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 183 Ünvan: Prenses Puan: 185 Nerden: Ankara
|
|
|
|
gece ders çalışmak için kalktığımda dayanayıp sailor moon izledim,annem bunlar için uykusuz kaldığına değer mi demişti  _________________
YoU poisoned my life,so I take this knife and I cut you out..CUT YOU OUT!!
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.. Mustafa Kemal Atatürk .. |
|
 |
|
10 Hzr 2007 00:40 |
|
 |
Pretty Angel

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 215 Ünvan: Prenses Puan: 1310
|
|
|
|
| ~mana~ yazmış: |
Annem:Bıkmadın mı şu saçma sapan şeyleri izlmekten...Ne zaman büyüyeceksin...Biraz eğitici birşey izlesene....
mana<<onlar saçma sapan değil =P>>...Büyümeyi onarı izlememekten sayıyorsan ohooooo....
işte %90'ı bu tür konuşmalardan ibaret.=( |
off benimkiler de aynı üstelik babam sailor moon yüzünden bilgisayarda fazla kaldığım için bir ara bilgisayarı yasaklamıştı  _________________
|
|
 |
|
 |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
ben küçükken ilk atv de yayınlandığını hatırlıyorum ztn o zaman bişi demezdi
sonra trt de yayınlandı zamanı uygundu yine bişi demedi
şimdi yine seyrediyorum tam da öss önce we yine bişi demiyo
çünkü sailor moonu çoook sewdiğimi biliyo
çocukluğumu hatırlatmasının dışında çok sewiyorum we bişi demiyo bu yüzden de  |
|
 |
|
10 Hzr 2007 11:30 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Eskidem sm çıkarken ailemle izlerdim Ama şimdi yok!Annem ve babam dersini çalış bırak şu çizgifilmi şu çizgifilm mi meslek sahibi olduracak seni diyorlar.. _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
jeymss

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 524 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
annemle ayrı yaşıyorum yanına gittiğim zaman beni hoş tutmak icin herşeyi yapardı anime izlememe hic bir şey demezdi. Babam baya kızardı nezaman büyüyeksin sen diyip dururdu bu konuda hep tartışırdık, bende tv kartı alıp bilgisayarımda seyrettim  |
|
 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
ben okuldan geldiğim gibi önlüklerle televizyona geçerdim saat 1'den 4'e kadar...annem kızıodu kızım kalk önlüklerini çıkar barii diodu  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
benim degil annem ve babm sailormoona animeye izin vermiyo napcam çocuk şeylerini diyorlar sen artık geçsin genç gibi davran falen filan lagu luga işte kısaca ii karşılamıyorlar ama ne olursa olsun yinde ayıramıyorlar  |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Benimkiler:Ne yani şimdi bunun nesini seviyorsun*
gibi şeyler diyor ama kardeşimle severiz animeleri hatta annemler "Onu sen böyle yaptın" diyorlar ama ben artık anlatmaya çalışmakta ısrar etmiyrum tabi yine açıklamamaya çalışıyorum ama üstlerine gitmiyorum...
Sonuçta çizimlerimle de alakalı ve çizdiklerimi görünce hoşlarına gidiyor... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
10 Hzr 2007 22:42 |
|
 |
UsaGi_-_MaMoru

Ay Fedaisi

|
|
|
|
bnm babam bişi demior ama annem bıkmadın mı şu kızlardan dior  _________________ [b]## masahıro-chan ##[/b] |
|
 |
|
13 Hzr 2007 10:23 |
|
 |
|
|