| |
| Yazar |
Mesaj |
luna
 Senshi

|
Konu: Alıntı Yapanlar Ya da Yapacaklar |
|
|
|
Bir başka siteden bir başkasının yazısını çalmak hoşmu sizce!! o yazan kişi araştırıp yazmış kendi düşüncelerini belirtmiş ne diye onun emeğini çalıp buraya koyuyorsunuz. Ne diye bizimde buna göz yumacağımızı düşünüyorsunuz. Bundan sonra anime ve sailor moon sitelerinden alıntı yapan kişiler uyarı yapılmaksızın banlanacak. İnsanlar o alıntı yapılan siteleri zaten biliyor herkesin aklı var gidip oradan okuyabilir. Paylaşım istiyorsanız sizde onlar gibi araştırın. şahsen kendi yazımın bir başka sitede ve forumda başkalarının sahiplenemsini istemem hakarettir.
Daha ne kadar fazla uyarı yapabilirim bilmiyorum defalarca uyardım yazdım bildirdim uyarı attım demek anlayışlı olmak suç, bende anlayış göstermeyeceğim. _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
|
 |
|
 |
luna
 Senshi

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
Yeni üye olan birinin tüm mesajlarını silmek zorunda kaldım şuan tüm mesajları bu şekil. İnsan neden kuralları okumaz. Toptan siteyi kopyalamış =) _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
firstmoonPİLoT^^

Sağlam Üye

|
|
|
|
çok doğru benim yazılarımda bazı sitelerde kullanılmıştı. ve gördüğümde çok kızmıştım. ama yapabileceğim bişi yoktu.
şimdi kendi eserlerimi sadece yakın arkadaşların görebileceği yerlerde yayınlıyorum.
değer verene vermek gerekir.
alıntılamak hoş olmasada konuyla ilgili kendi yorumlarını yansıtmak kuraldışı olmaz sanırım.
alıntı yapanlar var.. ama şu şekilde olduğu gibi kopyalamk değilde , belki fazladan bi şeyler katarak fln. birazcık fikir almak daha iyi olur değil mi ?  _________________

With the peace |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Ben de özür dilerim senshilerden yeni bir üye aysavaşçısı hakkında bilgiler die sailormoon.gen.tr den kopyalamış bnde ispatladım çünkü o an senshiler ve mamoru yoktu.Haddimi aştıysam kusuruma bakmayın.
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bişey sorcam diyelimki başka bir foruma bilgiyi ekledin buraya da aynı bilgiyi ekledin ama farklı isim olduğu için çalıntı olup banlanılcakmı  _________________
|
|
 |
|
18 Tem 2007 14:14 |
|
 |
Moonlight
 Senshi

|
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Bu arada aklıma şu sözden birşey takıldı
| luna yazmış: |
| Bundan sonra anime ve sailor moon sitelerinden alıntı yapan kişiler uyarı yapılmaksızın banlanacak |
Yani anime-manga dışındaki konularda alıntı yada araştırma , bilgi gibi şeyler de alıntı yapılabiliyor mu? _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
luna
 Senshi

|
|
|
|
| usagiserenity yazmış: |
Bu arada aklıma şu sözden birşey takıldı
| luna yazmış: |
| Bundan sonra anime ve sailor moon sitelerinden alıntı yapan kişiler uyarı yapılmaksızın banlanacak |
Yani anime-manga dışındaki konularda alıntı yada araştırma , bilgi gibi şeyler de alıntı yapılabiliyor mu? |
evet çünkü sonuçta aynı kulvarda değiliz. =) _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
bencede alıntılık çok kötü bişi.şahsen biri benim sitemden bişi alsa çok kızarım :shock:ya arkadaşlar sitenize sağ tuş kilidi koyun sorunu çözün isteyen bana özel mesaj atın ben kodunu veririm.  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar 1 yıllığına yokum :'( |
|
 |
|
 |
michiru

O Bir Yıldız!

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1450 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
haklısınız arkadaşlar alıntı çok kötü birşey.
hiçkimse böyle kötü şeyler yapmasın lütfen  _________________
sağol kuzen
çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-* |
|
 |
|
 |
luna
 Senshi

|
|
|
|
Yakamoz ard arda mesaj yazıyorsun ayrıca başka sitelerden alıntı yapmışsın bir daha yaptığında banlanacaksın. _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
edanurkiz

Lanetli

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Luna artık alıntı yapmayacağım önceden yapardım ama şimdi yapmıcam _________________ ED@NURK!Z
|
|
 |
|
 |
usagigizem

Otaku

|
|
|
|
| aynen bende kendim yazarım daha iyi |
|
 |
|
 |
aysavaşçısı

Otaku

Kayıt: 09 Tem 2007 Mesajlar: 352 Ünvan: Prenses Nerden: Adana
|
|
|
|
herkesin fikri daha iidir birine bağlanmazsın bundan sonra alıntı yapmayalım arklar _________________
teşekkür ederim Sailormoon_ami MÜTHİŞSİN=)
Kulağım boş rüzgar sesinde, bir ümit sesini getirir diye
Her gece, her gece bu böyle... |
|
 |
|
22 Ağu 2007 15:33 |
|
 |
|
|
|