Seiya and Usagi theme buda bir arkaplan-fon müziği.siz bu müziği şurdan hatırlayabilirsiniz.Mamoru'nun gitmesine çok üzülen Usagi tek başına Karakuyruk ile savaşırken yardımına Seiya geliyordu gül atıyordu.Savaştan sonra aralarında konuşma geçiyordu ve arkasında müzik çalıyordu.o müzik işte
http://rapidshare.com/files/88257795/Sailor_Moon_-_Seiya__s_Memories.mp3.html
bidaki sefere PGSM müziklerinin en güzellerini upload edip buraya verecem herkese iyi dinlemeler _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
Spoiler:
şule ve ben
En son ay savaşçısı büşra tarafından 10 Eyl 2008 07:46 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
düzelttim bütün linkleri inndirebilirsiniz _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
bu şarkıları çalıştıran özel bir programmı ar acaba ben açamadım dinlemeyi çok istiyorum yardım edermisiniz _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
bu mp3 o yüzden olabilir ama özelliklerden programı değiştirirsen dinleyebilirsin _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
hehe daha bu listenin başıda işte upload etmek uzun sürüyor o yüzden sıkıldım ve bıraktım ama bir şu yoğunluğum bitsin gerisininde indirme linklerini vereceğim _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
hehe keşke msn'de söleseydin bütün dosyamı gönderirdim sana _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
şimdi sende winamp diye bir program varmı varsa dediklerimi uygula.indirdiğin müziklerin birini geri tıkla özellikler de orada türü var ne olduğu yazıo değiştir de orada dolu program seçeneği çıkıo sonra ordan winamp de ve tamama tıkla bitti. _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
aaa kısa linkler ölmüş uzun linkler çalışıo ama _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
Spoiler:
şule ve ben
07 Şub 2008 18:06
Moonlight Princess
Aşk'ın Koruyucusu
Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
burda varmı bilmiyorum ama ben aino senshiyi çok seviyorum dinledikçe kopuyorum ezberliyorum çok güzel _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız