| |
| Yazar |
Mesaj |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
düzelttim bütün linkleri inndirebilirsiniz _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
mysailormoon

Lanetli

|
Konu: arkadaşlar |
|
|
|
bu şarkıları çalıştıran özel bir programmı ar acaba ben açamadım dinlemeyi çok istiyorum yardım edermisiniz _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
 |
|
 |
|
 |
the_venus_girl

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
TEMP DEN BAKARSAN BULURSUN _________________ for love,dreams and justice sailor moon |
|
 |
|
05 Şub 2008 18:08 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
bu mp3 o yüzden olabilir ama özelliklerden programı değiştirirsen dinleyebilirsin _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1315 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
hehe daha bu listenin başıda işte upload etmek uzun sürüyor o yüzden sıkıldım ve bıraktım ama bir şu yoğunluğum bitsin gerisininde indirme linklerini vereceğim _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1315 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
hehe keşke msn'de söleseydin bütün dosyamı gönderirdim sana _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
mysailormoon

Lanetli

|
Konu: yyaa |
|
|
|
sanırım programı yok bende _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
 |
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
şimdi sende winamp diye bir program varmı varsa dediklerimi uygula.indirdiğin müziklerin birini geri tıkla özellikler de orada türü var ne olduğu yazıo değiştir de orada dolu program seçeneği çıkıo sonra ordan winamp de ve tamama tıkla bitti. _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
mysailormoon

Lanetli

|
|
|
|
hç açmıyoki onları indirmiyo bile _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
 |
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
allah allah bi bakiyim
aaa kısa linkler ölmüş uzun linkler çalışıo ama _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
cok sagol ya seiya's memories i aramıştım bende iyi olduuu  _________________
 |
|
 |
|
10 Şub 2008 16:07 |
|
 |
mysailormoon

Lanetli

|
|
|
|
burda varmı bilmiyorum ama ben aino senshiyi çok seviyorum dinledikçe kopuyorum ezberliyorum çok güzel _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
 |
|
 |
|
 |
|
|
|