Sailor Moon Forum

Animelerin İlk Örnekleri Bulundu
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Haberler

Yazar Mesaj
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prenses

Animelerin İlk Örnekleri Bulundu Konu: Animelerin İlk Örnekleri Bulundu Alıntıyla Cevap Gönder

JAPON ÇİZGİ FİLMİ ANİME'LERİN

İLK ÖRNEKLERİ BULUNDU

TOKYO (A.A) - 27.03.2008 - Japon çizgi filmi "anime"nin öncülerinden iki ustanın 20. yüzyılın başında çektiği iki filmi bulundu.

Tokyo Ulusal Film Merkezinden araştırmacı Yoshiro Irie, Junichi Kouchi'nin "Nakamura Katana" adlı ilk kez 1917'de gösterilen iki dakikalık sessiz çizgi filmi ile Seitaro Kitayama'nın 1918'de gösterime giren "Uras
1918'de gösterime giren "Urashima Taro" adlı filminin, Osaka'da bir antika mağazasında bulunduğunu söyledi.

Filmlerin iyi durumda olduğunu belirten Irie, Kouchi ile Kitayama'nın, "Imokawa Mukuzo, The Janitor" adlı filmi 1917'de gösterime giren Oten Shimokawa ile birlikte Japon animesinin "kurucu babaları" olarak kabul edildiğini kaydetti.

(REU-SO-ALŞ)

Reuters Haber Ajansından, Anadolu Ajansına gelmiş olan bir son dakika haberi imiş bu haber...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Mar 2008 14:03
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Animelerin İlk Örnekleri Bulundu Konu: Yanıt: Animelerin İlk Örnekleri Bulundu Alıntıyla Cevap Gönder

o.O" 1917? o.O" vay bea O.o

İmza için teşekkürler Aqua Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 27 Mar 2008 14:36
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

Animelerin İlk Örnekleri Bulundu Konu: Yanıt: Animelerin İlk Örnekleri Bulundu Alıntıyla Cevap Gönder

vay be o.O
japon animesinin kurucu babalarına saygılarımı sunarım.
bende ilk çizgifilmi izlemek istiyorum o.O
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 27 Mar 2008 14:38
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

çok merak ettim o ilk çizgi filmleri. keşke izleme fırsatımız olsaydı.

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 27 Mar 2008 14:54
jeymss

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ünvan: Prens

paylaşım için teşekürler usa-ko bu aradada maşallah yani 9 yıl sonra tam yüzyıl olacak

avatar için sevgi ye çoooooook Teşekürler:D
Spoiler:

hotaru chan avatar için tekrar çok teşekürlerim ichigoyu cok seviyorum Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 27 Mar 2008 15:22
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

jeymss yazmış:
paylaşım için teşekürler usa-ko bu aradada maşallah yani 9 yıl sonra tam yüzyıl olacak

aynen yaa süper bişi Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Mar 2008 23:13
dahikiz

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

aslına bakarsanız yeni bile yani animeler çok tutulmuş olmalı ki bu kadar gelişmiş.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Nis 2008 10:59
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

vay be saygı duyuyorum yani Gülücük Dağıtıyor okadar eskimiymiş ama iyikide yapmışlar yoksa aime kültürü bu kadar gelişmezdi Zarif
dahi kız bildiğim kadarıyla üstüste mesaj atmak yasak bana düşmez ama söylemeden edemedim editlersen mesajını daha iyi olur sanırım Şaşırmış Durumda

merkürümün şaheseri
merkür=Bihter
venüs=Nagehan
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Nis 2008 11:07
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

1917 Çıldırmış Durumda

tabi o zamanlar illa şu anda izlediğimiz şekilde olması gerekmiyor, aslına bi daha düşününce o kadar da eski bi tarihmiş gibi gelmedi bana Şaşırmış Durumda Bulut ablamın da dediği gibi keşke izleme fırsatımız olsaydı, şu anki animelerle arasında ne kadar fark olduğunu görmüş olurduk

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Nis 2008 11:51
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

çok meRak ettim şimdi izLemek isTErdim iLk animEyi ve tabii ki onLara saygıLArımızı yOLLuyoruz iyi ki çizmişLer

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Nis 2008 11:59
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

vay bea 1917 Çıldırmış Durumda fazla olmasada bayağı eskiymiş Şaşırmış Durumda ilk animeyi izlemek isterdim keşke öyle bir şansımız olsa ^^'

sevgim arigatou *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Nis 2008 12:13
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

1917...... İnanamıyor! çok merak ettim yaaa?

Arigato umi-chan^-^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Nis 2008 16:18
jeymss

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ünvan: Prens

dahikiz yazmış:
aslına bakarsanız yeni bile yani animeler çok tutulmuş olmalı ki bu kadar gelişmiş.

neresi yeni sayılır yaaa 1. dünya savaşı bile 1918 de bitmişti ve doğal olarak kurtuluş savaşı bile daha başlamamış sonuçta neredeyse 1 yüzyıl olacak bende çok eski Çok Mutlu

avatar için sevgi ye çoooooook Teşekürler:D
Spoiler:

hotaru chan avatar için tekrar çok teşekürlerim ichigoyu cok seviyorum Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Nis 2008 16:43
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Anime merkezi dediğim Japonya'ya da bu yakışır Kayan Gözler 1917...bu çok köklü olduğunu gösterir ne güzel Zarif
dediğiniz gibi onları izlemek çok güzel olurdu Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Nis 2008 16:55
sailor chibi usa

Anime Fan
Anime Fan

Onları izlemek isterdim Hayranlık Besliyor
Çok eski değil aslında ama genede eski Şaşırmış Durumda

Uvv tipini yerim <3 ^^ Saol Integra

Witch 3 ayda bir değil, her ay çıksın diyosan TIKLA yorum yaz
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Nis 2008 16:57
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 22 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız