Sailor Moon Forum

Aqua Ve Kuzenlerinden Oyun Hamuru Çılgınlığı
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

Aqua Ve Kuzenlerinden Oyun Hamuru Çılgınlığı Konu: Aqua Ve Kuzenlerinden Oyun Hamuru Çılgınlığı Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu çalışmaları 7 yaşındaki 2 kuzenim ve ben elimizdeki olanakları ( 5 ayrı renkte oyunhamuru Şaşırmış Durumda ve onların okul malzemeleri ) kullanarak yapmaya çalıştık Çok Mutlu sırf sıkıntıdan patladım diye cancağızlarım herşeyi yaptılar sağolsunlar Çok Mutlu şimdi bende çalışmalarımızı buraya koymak istiyorum ^^

tamamen bakılmadan çizilmiştir Çok Mutlu

(güllerde oyun hamurundandır küçücük kız nasıl yaptı onları Çok Mutlu)

insan oyun hamurlarından neler yapabiliryor Çok Mutlu kuzenlerimede sailor moon aşılıyorum büyüdüklerinde izlerler ^^ 7 yaşıdnaki makato yu diğeride minakoyu seviyor Çok Mutlu usagi hiçbirimiz olmuyoruz çünkü üçümüzde onu çok seviyoruz Çok Mutlu bende böyle olunca rei yi alıyorum her neyse..sadece sizinle paylaşmak istedim..çok mükemmel olmadıklarını biliyorum ama küçük kuzenlerimle geçirdiğim bu günüde unutmayı hiç istemiyorum ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 19:31
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

Aqua Ve Kuzenlerinden Oyun Hamuru Çılgınlığı Konu: Yanıt: Aqua Ve Kuzenlerinden Oyun Hamuru Çılgınlığı Alıntıyla Cevap Gönder

ayy çok şkr olmuşlar Hayranlık Besliyor minako çok şkr yha Çok Mutlu

By Michiru =)
Avatar için teşekkürler matrixsakini ^^

Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)

En son Venüs Minako tarafından 28 Ekm 2007 19:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2007 19:39
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Aqua Ve Kuzenlerinden Oyun Hamuru Çılgınlığı Konu: Yanıt: Aqua Ve Kuzenlerinden Oyun Hamuru Çılgınlığı Alıntıyla Cevap Gönder

heheh cok sekerlerr Çok Keyifli

ami,minako,makoto ve reinin yuzleri hep aynı Çıldırmış Durumda sadece kıyafetleri faklır Eğlenmekte bunu kesfettim Zarif walla hamurdan neler yapmıssınız su kuznlerinde buyusunler islesinler sm yi Çok Mutlu yeni nesil SM nesili olsun Zarif

edit: ayyy bisi daha gordum kucukken okulda saymak için kullandıımız fasulyeleri gordum *.* cok ozlemisim Dil Çıkartıyor bide cubukları deste ve duzine yapmak icin kullanırdık... eski gnler geldi ya aklıma Çok Keyifli

~Happy New Year!~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2007 19:41
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

hehhhe begenmenize sevindim Çok Keyifli ve evet hepsinin yüzleri farklı yüzleri ve kolları bırkatık diğer şeyleri tekrar tekrar kesitk Çok Mutlu mamorunun pelerinini ve kızların saçlarınıda sayma çubuklarındna yaptık ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 19:43
miharu sachiko

Sağlam Üye
Sağlam Üye

şu güllü olan mamochanmı ne güzel yapmış gülleri bende yapmaya çalıştıydım bir zamanlar usagiyi ama olmadıydı gerçektende benden yetenekliler Çok Mutlu
ayy ayy benimde kuzenlerim yanımda olsa özledim bak onları şimdi ne güzel vakit geçirmişsiniz
böyle devam et sende aşıla onlara smyi bende kuzenlerime izletiyorum görüşebilirsek
biraz önce birinin yanındaydım eve geldim baktımki kuzenlerinin yaptıkları çalışmaları koymuşsun kuzenimde resim çizmişti ilk residekine çok benziyordu

herkese diyorum kuzenler kardeşlere sm izletin sm sadece bizim kuşağımıza deil herkese hitap ediyor

(amma uzatmışım lafı yani kısaca kuzenlerini teşvik et)

adolph`a imza için çok teşekkürler Çok Mutlu

Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 19:45
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

Aquamarin yazmış:
hehhhe begenmenize sevindim Çok Keyifli ve evet hepsinin yüzleri farklı yüzleri ve kolları bırkatık diğer şeyleri tekrar tekrar kesitk Çok Mutlu mamorunun pelerinini ve kızların saçlarınıda sayma çubuklarındna yaptık ^^

ay ewt kardeşimin çubukları geldi birden aklıma Kahkaha Atıyor

By Michiru =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2007 19:47
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

böyle şeyler küçük yaşta başlarlar Çok Mutlu bu yaşıma rağmen gidiyorum ben reiyim sen minakosun diyip onlarla sm cilik oynuyoruz...resimler oyun hamurları..şarkılar...o japonca şarkıları bile birlikte söylüyoruz Çok Keyifli daha 7 yaşındalar ikiside kız ^^ bi tanede erkek kuzenim var 8 yaşında onunla genelde oynatmıyoruz ama oda taktı ben mamoruyum diye bırakmıyor Çok Keyifli umarım her zamna böyle eğlenip etkinlik yapabiliriz birlikte ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 19:48
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

Aquamarin yazmış:
böyle şeyler küçük yaşta başlarlar Çok Mutlu bu yaşıma rağmen gidiyorum ben reiyim sen minakosun diyip onlarla sm cilik oynuyoruz...resimler oyun hamurları..şarkılar...o japonca şarkıları bile birlikte söylüyoruz Çok Keyifli daha 7 yaşındalar ikiside kız ^^ bi tanede erkek kuzenim var 8 yaşında onunla genelde oynatmıyoruz ama oda taktı ben mamoruyum diye bırakmıyor Çok Keyifli umarım her zamna böyle eğlenip etkinlik yapabiliriz birlikte ^^

Çok Mutlu bende kardeşimle oynuorum hep o chibi usa oluo ben minako oluom Çok Mutlu

By Michiru =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2007 19:50
miharu sachiko

Sağlam Üye
Sağlam Üye

bende oynamak istiyom ama test çözmem lazım Üzgün ya da Ağlıyor foruma girerken bile yanımda test kitabı oluyo yahu ama yazın bende kuzenlerimle oynucam işte kıskandım sizi Çok Mutlu

adolph`a imza için çok teşekkürler Çok Mutlu

Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 19:52
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

miharu sachiko yazmış:
bende oynamak istiyom ama test çözmem lazım Üzgün ya da Ağlıyor foruma girerken bile yanımda test kitabı oluyo yahu ama yazın bende kuzenlerimle oynucam işte kıskandım sizi Çok Mutlu

oyna cnm oyna walla ben çok seviom kardeşimle oynamayı sora karşıma yaten falan çıkıo Çok Mutlu nese ayrıntılara girmiyim Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

By Michiru =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2007 19:54
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

venüs prensesinin fantzi dünyası hayırr duymak istemiyorum XD şaka bir yana bunlar gerçekten güzel şeyler..insanlar arasında mutlaka diyalog kuracak bir şey vardır..mesela ben pek çocuklarla konuşmayı sevmem ama şu durumun gülünçlüğüne bakarmısın Çok Mutlu ortak birşeyler çıkarmayı başardık...kanıt mı istiyorsunuz..yukrıya bakın Çok Keyifli
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 19:57
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

Aquamarin yazmış:
venüs prensesinin fantzi dünyası hayırr duymak istemiyorum XD şaka bir yana bunlar gerçekten güzel şeyler..insanlar arasında mutlaka diyalog kuracak bir şey vardır..mesela ben pek çocuklarla konuşmayı sevmem ama şu durumun gülünçlüğüne bakarmısın Çok Mutlu ortak birşeyler çıkarmayı başardık...kanıt mı istiyorsunuz..yukrıya bakın Çok Keyifli

benim kardeşim hiç böle şeyley yapmaz Üzgün ya da Ağlıyor hep bana yaptırır yapmasamda ağlıo gıcık Çıldırmış Durumda

By Michiru =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2007 19:59
Galaxi Savaşçısı

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

çok güzeller seninkiler baya bir kabiliyet var haa işle demiride ışıldasın kız Gülücük Dağıtıyor

SailorMarsReiChan'e imza ve avatar için çok tşk ediyorum Gülücük Dağıtıyor

Sevimli Hırsız a imza ve avatar için çok teşekkürler Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Ekm 2007 20:04
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

muahhaha. ben onu bile becremedim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 20:08
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

heheheh ışıldar inş. Çok Mutlu jijimlerim benim Çok Mutlu onlarında pc si olsun bide 10 yaşına gelsinler bu siteye üye yapıcam onları Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 28 Ekm 2007 20:13
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 29 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008