| |
| Yazar |
Mesaj |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
arkadaşlar bu çalışmaları 7 yaşındaki 2 kuzenim ve ben elimizdeki olanakları ( 5 ayrı renkte oyunhamuru ve onların okul malzemeleri ) kullanarak yapmaya çalıştık sırf sıkıntıdan patladım diye cancağızlarım herşeyi yaptılar sağolsunlar şimdi bende çalışmalarımızı buraya koymak istiyorum ^^
tamamen bakılmadan çizilmiştir
(güllerde oyun hamurundandır küçücük kız nasıl yaptı onları )
insan oyun hamurlarından neler yapabiliryor kuzenlerimede sailor moon aşılıyorum büyüdüklerinde izlerler ^^ 7 yaşıdnaki makato yu diğeride minakoyu seviyor usagi hiçbirimiz olmuyoruz çünkü üçümüzde onu çok seviyoruz bende böyle olunca rei yi alıyorum her neyse..sadece sizinle paylaşmak istedim..çok mükemmel olmadıklarını biliyorum ama küçük kuzenlerimle geçirdiğim bu günüde unutmayı hiç istemiyorum ^^
 _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
28 Ekm 2007 19:31 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1928 Ünvan: Prenses Puan: 1535
|
|
|
|
ayy çok şkr olmuşlar minako çok şkr yha  _________________
By Michiru =)
Avatar için teşekkürler matrixsakini ^^
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)
En son Venüs Minako tarafından 28 Ekm 2007 19:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1379 Ünvan: Prenses Puan: 2925
|
|
|
|
heheh cok sekerlerr
ami,minako,makoto ve reinin yuzleri hep aynı sadece kıyafetleri faklır bunu kesfettim walla hamurdan neler yapmıssınız su kuznlerinde buyusunler islesinler sm yi yeni nesil SM nesili olsun
edit: ayyy bisi daha gordum kucukken okulda saymak için kullandıımız fasulyeleri gordum *.* cok ozlemisim bide cubukları deste ve duzine yapmak icin kullanırdık... eski gnler geldi ya aklıma  _________________
~Happy New Year!~ |
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
|
hehhhe begenmenize sevindim ve evet hepsinin yüzleri farklı yüzleri ve kolları bırkatık diğer şeyleri tekrar tekrar kesitk mamorunun pelerinini ve kızların saçlarınıda sayma çubuklarındna yaptık ^^ _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
28 Ekm 2007 19:43 |
|
 |
miharu sachiko

Sağlam Üye

Kayıt: 06 Ekm 2007 Mesajlar: 170 Ünvan: Prenses Puan: 100 Nerden: Uranus
|
|
|
|
şu güllü olan mamochanmı ne güzel yapmış gülleri bende yapmaya çalıştıydım bir zamanlar usagiyi ama olmadıydı gerçektende benden yetenekliler
ayy ayy benimde kuzenlerim yanımda olsa özledim bak onları şimdi ne güzel vakit geçirmişsiniz
böyle devam et sende aşıla onlara smyi bende kuzenlerime izletiyorum görüşebilirsek
biraz önce birinin yanındaydım eve geldim baktımki kuzenlerinin yaptıkları çalışmaları koymuşsun kuzenimde resim çizmişti ilk residekine çok benziyordu
herkese diyorum kuzenler kardeşlere sm izletin sm sadece bizim kuşağımıza deil herkese hitap ediyor
(amma uzatmışım lafı yani kısaca kuzenlerini teşvik et) _________________
adolph`a imza için çok teşekkürler
Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is... |
|
 |
|
28 Ekm 2007 19:45 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

|
|
|
|
| Aquamarin yazmış: |
hehhhe begenmenize sevindim ve evet hepsinin yüzleri farklı yüzleri ve kolları bırkatık diğer şeyleri tekrar tekrar kesitk mamorunun pelerinini ve kızların saçlarınıda sayma çubuklarındna yaptık ^^ |
ay ewt kardeşimin çubukları geldi birden aklıma  _________________
By Michiru =)
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =) |
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
|
böyle şeyler küçük yaşta başlarlar bu yaşıma rağmen gidiyorum ben reiyim sen minakosun diyip onlarla sm cilik oynuyoruz...resimler oyun hamurları..şarkılar...o japonca şarkıları bile birlikte söylüyoruz daha 7 yaşındalar ikiside kız ^^ bi tanede erkek kuzenim var 8 yaşında onunla genelde oynatmıyoruz ama oda taktı ben mamoruyum diye bırakmıyor umarım her zamna böyle eğlenip etkinlik yapabiliriz birlikte ^^ _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
28 Ekm 2007 19:48 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

|
|
|
|
böyle şeyler küçük yaşta başlarlar bu yaşıma rağmen gidiyorum ben reiyim sen minakosun diyip onlarla sm cilik oynuyoruz...resimler oyun hamurları..şarkılar...o japonca şarkıları bile birlikte söylüyoruz daha 7 yaşındalar ikiside kız ^^ bi tanede erkek kuzenim var 8 yaşında onunla genelde oynatmıyoruz ama oda taktı ben mamoruyum diye bırakmıyor umarım her zamna böyle eğlenip etkinlik yapabiliriz birlikte ^^ |
bende kardeşimle oynuorum hep o chibi usa oluo ben minako oluom  _________________
By Michiru =)
|
 |
|
 |
miharu sachiko

Sağlam Üye

Kayıt: 06 Ekm 2007 Mesajlar: 170 Ünvan: Prenses Puan: 100 Nerden: Uranus
|
|
|
|
bende oynamak istiyom ama test çözmem lazım foruma girerken bile yanımda test kitabı oluyo yahu ama yazın bende kuzenlerimle oynucam işte kıskandım sizi  _________________
adolph`a imza için çok teşekkürler
Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is... |
|
 |
|
28 Ekm 2007 19:52 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

|
|
|
|
| miharu sachiko yazmış: |
bende oynamak istiyom ama test çözmem lazım foruma girerken bile yanımda test kitabı oluyo yahu ama yazın bende kuzenlerimle oynucam işte kıskandım sizi  |
oyna cnm oyna walla ben çok seviom kardeşimle oynamayı sora karşıma yaten falan çıkıo nese ayrıntılara girmiyim  _________________
By Michiru =)
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
|
venüs prensesinin fantzi dünyası hayırr duymak istemiyorum XD şaka bir yana bunlar gerçekten güzel şeyler..insanlar arasında mutlaka diyalog kuracak bir şey vardır..mesela ben pek çocuklarla konuşmayı sevmem ama şu durumun gülünçlüğüne bakarmısın ortak birşeyler çıkarmayı başardık...kanıt mı istiyorsunuz..yukrıya bakın  _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
28 Ekm 2007 19:57 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

|
|
|
|
venüs prensesinin fantzi dünyası hayırr duymak istemiyorum XD şaka bir yana bunlar gerçekten güzel şeyler..insanlar arasında mutlaka diyalog kuracak bir şey vardır..mesela ben pek çocuklarla konuşmayı sevmem ama şu durumun gülünçlüğüne bakarmısın ortak birşeyler çıkarmayı başardık...kanıt mı istiyorsunuz..yukrıya bakın  |
benim kardeşim hiç böle şeyley yapmaz hep bana yaptırır yapmasamda ağlıo gıcık  _________________
By Michiru =)
|
 |
|
 |
Galaxi Savaşçısı

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
çok güzeller seninkiler baya bir kabiliyet var haa işle demiride ışıldasın kız  _________________
SailorMarsReiChan'e imza ve avatar için çok tşk ediyorum
Sevimli Hırsız a imza ve avatar için çok teşekkürler  |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
muahhaha. ben onu bile becremedim. _________________
 |
|
 |
|
28 Ekm 2007 20:08 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
|
heheheh ışıldar inş. jijimlerim benim onlarında pc si olsun bide 10 yaşına gelsinler bu siteye üye yapıcam onları  _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
28 Ekm 2007 20:13 |
|
 |
|
|