| |
| Yazar |
Mesaj |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
arkadaşlar bu dizi de gençlik dizisi izliyor musunuz bilememm ama bazen çok geç başlattıkları için bnde izleyemiyorum anca tekrarları ama ordaki kemal hoca gibisi yok her okula lazım _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
EnmaKun

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
bu dizi bizim okulda çekiliyor ama hiç sevmem bir bölümünü bile izlemedim. 5 dk bi baktım canım sıkıldı  _________________
İmza için çok teşekkürler Nilo$$$
|
|
 |
|
13 Şub 2008 08:45 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
vay be demek senn okulda okulunun adı ne merak ettim  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1523 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben bu diziyi okadar sevmiyorum..çok basit bi dizi bence..hiç eğlence yok olay üstüne olay  _________________
 |
|
 |
|
 |
michiru

Efsane Üye

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1626 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
aa demek senin okulunda çekiliyo vayy bu arada diziyi de arada bi rastgelirse izliyorum  _________________
matrixsakini çok teşekkürler ^^ |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
ya aslında dizinin konusu güzel ama oyuncu kadrosu iyi değil _________________
 |
|
 |
|
17 Şub 2008 18:38 |
|
 |
prenses amy

Üye

|
|
|
|
bn bu diziyi çok sewiyorum ayrıca oktayada bayılıyorum _________________
 |
|
 |
|
28 Şub 2008 15:34 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 592 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Batman
|
|
|
|
ben diziyi çok seviyorum ibo süper paylaşım için çok tşklr _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
mizu_chan

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 14 Tem 2008 Mesajlar: 234 Ünvan: Prenses Nerden: Mars
|
|
|
|
benim önceden pek ilgim yoktu ama şimdi biraz sevmeye başladım _________________
 |
|
 |
|
18 Ekm 2008 01:02 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

|
|
|
|
arkadaşlar mavi sakalın kim olduğu belli oldu Mavi sakal BARIŞ ..zaten başından beri o olduğu belliydi..koskoca istanbulda yolda araba ile gezerken karşına eda çıkıyo sonra onu kurtarmış oluyo sizede mantıksızca gelmedimi  _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses20

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 592 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Batman
|
|
|
|
evet çok haklısın sailormoooon _________________ BULUT'cuğum emeğin için domo arigato gozaimasu
 |
|
 |
|
 |
Usagi_Seiya

Efsane Üye

Kayıt: 17 Eyl 2007 Mesajlar: 1820 Ünvan: Prenses Puan: 1450
|
|
|
|
Ben baştan beri Barış olduğunu biliyodum banada çok saçma gelmişti tesadüf eseri gördüde oldu da falan filan  _________________
küçük melek çok teşekkür ederim
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
HSM Fan Club Siteme Beklerim ♫♥ |
|
 |
|
 |
firstmoonPİLoT^^

Sağlam Üye

|
|
|
|
Hababam sınıfına bile bi sürü eleştiri yapıldı, kaldı ki bu tip bi dizinin öğrenciler üstündeki kuralsızlığa özentilik yasaklanmalı bence.
Adam gibi okumak yerine okula böyle ihtiraslar yaşamak kadar gelişebilmiş hayalgücümüz gelişmişliğimizin nerede olduğunu gösteriyor.. :S
Bu kadar mıyız yani ? türk genci bu mudur ?  _________________

With the peace |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

|
|
|
|
| firstmoonPİLoT^^ yazmış: |
Hababam sınıfına bile bi sürü eleştiri yapıldı, kaldı ki bu tip bi dizinin öğrenciler üstündeki kuralsızlığa özentilik yasaklanmalı bence.
Adam gibi okumak yerine okula böyle ihtiraslar yaşamak kadar gelişebilmiş hayalgücümüz gelişmişliğimizin nerede olduğunu gösteriyor.. :S
Bu kadar mıyız yani ? türk genci bu mudur ?  |
walla çok doğru konuştun helal ama bu dizideki mesaj farklı bence..yani dizideki mesaj şu bir öğretmen öğrenciyi nasıl ne kadar değiştirebilir..? ..Burda evet şiddet çok fazla ama güzel bi yanıda var bir öğretmenin nasıl olması gerektiğini nasıl olmaması gerektiğini çok iyi göstermiş bence bu dizi..
ama fikrimi soruosanız hala basit bi dizi   _________________
 |
|
 |
|
 |
firstmoonPİLoT^^

Sağlam Üye

|
|
|
|
Öğretmenler bizi değiştirmek zorunda değil, çok göbekli mahmut hocamın dediği gibi ''ben sizi eğitmek zorunda değlim,ben öğreticiyim-öğretmenim''
Öğretmenlerin faydalı birey yetiştirme çabasına sonsuzz saygım var ancak buraya gelene kadar Çocuğun nasıl doğru eğilebileceğini göstermeye çalışan ÖRNek anne-babayı konu alan ailevi diziler olsun bari..
Azcıkta daha gerçekçi -Bizim psikolojimizi- ailelerimize anlatan şeyler olsun
Bizi, bize benzemeyen örneklerle , bize anlatmasınlar .. haklı diil miymmm  _________________

With the peace |
|
 |
|
 |
|
|