| |
| Yazar |
Mesaj |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 877 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
 |
|
15 Eyl 2007 22:42 |
|
 |
Darkness

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 10 Ağu 2007 Mesajlar: 243 Ünvan: Prenses Puan: 505 Nerden: İzmir
|
|
|
|
evet bende duydum inş. bu sefer gerçektir  _________________
 |
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Arkadaşlar, siteye gidin ve okuyun. Ama eğlenmek için ^^
''Maron gerçekten istediğini başardın artık googlede 1. sıradasın gerçekten palenark ın çok yüksek bunun nedeni sitenin çok güzel olması gerçekten çok iyi gidiyorsun . Binlerce ay savaşçısı seven uğruna trt üst kurumu olarak bir süpriz veriyoruz ''Ay Savaşçısı'' 25 Eylül Salı gününden iltibaren saat 16:00 da sizlerle buluşacak...
Sözlük:
palenark: bknz. PageRank
TRT'dekilerin işi yokta mail atacak. Hevesinizi kırmak istemem ama daha 1-2 yıl daha SM yok. Ama bir de iyi yandan bakın daha önemlisi kalıcı Sailor Moon dostlukları var. _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Valla dün ben buraya mesaj yolladım -__- ama gitmemş ne hikmetse hatta o sitede yazanı buraya koymuştum ve umarım doğrudr demiştim.Neyse..ama bana kalırsazaten trt den yazılmış gibi değil trt asla böyle yazmaz bence.sonuçta resmi bir yer.Kabul etmiş olsaydı
İlginiz dikkate alını.Teşekkürler... gibi bir şeyler yazarlardı...ve zaten programda belirtilmesi lazım bakalım belirtilecek mi yayın akışında?
Umudunuz kırmak isteme ama ben pek sanmıyorum arkadaşlar...Ama yine de gönülden yanılmayı diliyorum ....
Bu gidişler trt yayınlayana kada zaten biz imkanlarımızla sm ye dublaj bile yaparız..o zman da kims trt ye dilenmez  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
15 Eyl 2007 23:15 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 877 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bencede mamoru abi kalıcı arkadaşlıklar edindim.hepsinide çok seviom benimle aynı dili konuşan arkadaşlar buldum daha ne isterim  _________________
 |
|
 |
|
15 Eyl 2007 23:17 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| Mamoru yazmış: |
| SaiLoRSuN yazmış: |
| sm ye dublaj bile yaparız |
Hiç fena fikir değil  |
Bende ki fikirleri duysanız aklını şaşar zaten
Şaka bir yana imkansız değil ben boş bir zamanımda deneyeceğim
Bakarsınız sonra bu yönde de atılımlar olur ehehe _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
15 Eyl 2007 23:18 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
Valla dün ben buraya mesaj yolladım -__- ama gitmemş ne hikmetse hatta o sitede yazanı buraya koymuştum ve umarım doğrudr demiştim.Neyse..ama bana kalırsazaten trt den yazılmış gibi değil trt asla böyle yazmaz bence.sonuçta resmi bir yer.Kabul etmiş olsaydı
İlginiz dikkate alını.Teşekkürler... gibi bir şeyler yazarlardı...ve zaten programda belirtilmesi lazım bakalım belirtilecek mi yayın akışında?
Umudunuz kırmak isteme ama ben pek sanmıyorum arkadaşlar...Ama yine de gönülden yanılmayı diliyorum ....
Bu gidişler trt yayınlayana kada zaten biz imkanlarımızla sm ye dublaj bile yaparız..o zman da kims trt ye dilenmez  |
bende katılıom sana inş yayınlanır ama bu haber yalansa acayip sinirlendim hakkatten yayınlamazlarsa biz dublaj yaparız  _________________
 |
|
 |
|
15 Eyl 2007 23:21 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
walla bana pek doğru gibi gelmio ama... ki TRT dekileri bn sewmioeum b.i kere ariim deedim biz ilgilenmioruz die yüzüme kapadılar yha böle bişiy yapanlr medet ummayın bnce ama olursada ne diim sewnirim walla  _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1523 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Arkadaşlar, siteye gidin ve okuyun. Ama eğlenmek için ^^
''Maron gerçekten istediğini başardın artık googlede 1. sıradasın gerçekten palenark ın çok yüksek bunun nedeni sitenin çok güzel olması gerçekten çok iyi gidiyorsun . Binlerce ay savaşçısı seven uğruna trt üst kurumu olarak bir süpriz veriyoruz ''Ay Savaşçısı'' 25 Eylül Salı gününden iltibaren saat 16:00 da sizlerle buluşacak...
Sözlük:
palenark: bknz. PageRank
TRT'dekilerin işi yokta mail atacak. Hevesinizi kırmak istemem ama daha 1-2 yıl daha SM yok. Ama bir de iyi yandan bakın daha önemlisi kalıcı Sailor Moon dostlukları var. |
aynen sana katılıyorum...ama ne olucağını bilemeyiz belki yüzde 20 ihtimal olabilir.. _________________
 |
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
| belki birçok kişi istemiştir yayınlanmasını trt de madem bu kadar çok kişi istiyor yayınlarız demiştir |
|
 |
|
15 Eyl 2007 23:29 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1491 Ünvan: Prenses Puan: 2985
|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
| SaiLoRSuN yazmış: |
| sm ye dublaj bile yaparız |
Hiç fena fikir değil  |
Bende ki fikirleri duysanız aklını şaşar zaten
Şaka bir yana imkansız değil ben boş bir zamanımda deneyeceğim
Bakarsınız sonra bu yönde de atılımlar olur ehehe |
ahahaha xD ben de dublaj yapiyim mi xD
benden olsa olsa nehelenia olur xDDDDDD
chibiusa'yı aşağıya attığı sahnede çok süper kötü kraliçe kahkahaları atabilirim =PPP ne dersiniz xDDDD
bu arada bu haberin fake olduğu belli =D
google'da birinci biziz bi kere =D
trt genel müdürünün bana telefon açıp "naber canım ay savaşçısını istiyomuşsun! yeter ki sen iste.. al 200 bölüm senin olsun.. hatta hemen özel bölümlerine dublaj yaptırıyorum!!!" demesi ihtimali ne kadarsa bu haberin doğruluk ihtimali de o kadar xDDD..
aha telefonum çalıyo hayırdır inşallah =PPPPP _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
16 Eyl 2007 00:05 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1380 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1325 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
üf ya Trt bir mesaj yazsa bu tip bişey yazmaz heralde ne biliim ama inşallah gerçektir yoksa o siteyi protesto edecemm valla ciddiyim  _________________
|
|
 |
|
16 Eyl 2007 10:03 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2148 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 3305
|
|
|
|
bence bu büyük bir ihtimalle yalandır çünkü girdiğim bir sitede buna benzer bir haber okumuştum ve haber yalan çıkmıştı
isteyenlere link te verebilirim _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-* |
|
 |
|
16 Eyl 2007 15:59 |
|
 |
|
|