Sailor Moon Forum

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Çizgi Film, Çizgi Roman ve Diğerleri

Yazar Mesaj
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

Avatar the last airbender Konu: Yanıt: Avatar the last airbender Alıntıyla Cevap Gönder

avatar ın youtube de türkçesini vermiyolar

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 May 2008 10:07
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Avatar the last airbender Konu: Yanıt: Avatar the last airbender Alıntıyla Cevap Gönder

Aaa Düşünce bak ben onu bilmiyordum. Bide bu avatar hafta içi 1 saat gecikebiliyor mu? Ben geçenlerde 1 saat bekledim, çıkmayınca da takip etmekten vazgeçtim.

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 06 May 2008 12:15
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

avatarı çok seviyorum ben yaa kaç aydır 3.sezon 14 ve 15. bölümü bekledim 2 hafta önce çıktı sonunda 16. bölüm için de temmuza kadar bekleyeceğime üzülüyorum Şaşırmış Durumda neyse avatarda en fanı olduklarım ;aang,toph,sokka tophun bükmedeki gücüne hayranım Çıldırmış Durumda mükkemmel bir toprak bükücü e birde düyanın tek metal bükücüsü olnuca ona olan fanlığım daha da atıyor Hayranlık Besliyor sokka da beni her bölümde güldüren bi karakter olduğu için seviyorum en çok 2. sezonun çöl bölümünde çok gülmüştüm ona Kahkaha Atıyor aangi sevmemin nedeni hem avatar olması hemde bilgeliği diyebilirim ama katarayı önceden seviyordum şimdi ise nefret ediyorum neyse ya çok konuştum bence süper bir animasyon avatar ha bide unutmaadan avatar fanlarına müjdemi veriyim 2009 yazında avatarın filmi çıkıyor bilginize çekimlere de başlanmış yani Zarif Hayranlık Besliyor sabırsızlıkla bekliyorum Kayan Gözler

sevgim arigatou *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 May 2008 11:30
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ay inanmıyorum filmi mi çekiliyor. Çok güzel bir haber bu Sailormoonn.

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 May 2008 11:59
michi-san

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

avatar spr hele zuko Hayranlık Besliyoraşkıımm
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Hzr 2008 11:56
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Bu aralar toprak bölümü bitti ama ne olacak bilmiyorum
Haftasnları 10:30 da iki bölümü ardı ardına yayınlıyolar
Hafta içleri de 17:35 te bzen çıkıo

michiru ellerine sağlık Gülücük Dağıtıyor
Spoiler:

Teşekkürler küçük-melek (Ahh matematikk...)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Tem 2008 11:00
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

avatarın bugün büyük finali vardı ve tek kelimeyle muhteşemdi tamda avatara layık bir bölümle sonlandırmışlar.Savaş sahneleri çok büyüleyiciydi bana göre şimdi izlemeyenler vardır die büyükk bir spoiler veriyorum Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:
aangin çakrası ne kolay açıldı yaa kaldım öle Çıldırmış Durumda tüm olay sadece yarasına dokunmakla bitiyo XD ama avatar halindeyken muhteşemdi +.+ tüm elementleri aynı anda bükerken resmen ekrana yapışıp kaldım ... ateş kralının da bükme yeteneğini aldı oh olsun Çok Mutlu tabi böle gücü olduğunu bilimyodum Çıldırmış Durumda azulayı saymıyorum bile kafayı yedi kız XD ama onunda zukoyla yaptığı agni kaisi muhteşemdi ... bütün bunlara söyleyeceğim tek şey tamda avatara yakışır bir 2 saatlik son bölümdü

her şeye rağmen güzel bir seriydi bitmesine çok üzüldüm gerçekten ... artık seneye çıkacak olan filmi beklemekten başka çare yok Gülücük Dağıtıyor

sevgim arigatou *-*

En son sailormoonn tarafından 20 Tem 2008 19:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Tem 2008 19:22
Seher_odb

Master Otaku
Master Otaku

hii! toph(böle yazılıodu dimi)ne kadar kibirli fln da olsa çok karizma yaw.. çok sewerim kendilerini..

http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size Çok Mutlu hah!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Tem 2008 19:27
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Seher_odb yazmış:
hii! toph(böle yazılıodu dimi)ne kadar kibirli fln da olsa çok karizma yaw.. çok sewerim kendilerini..

Toph Kız değil miydi
Yani karizma!!! :o

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Tem 2008 14:13
michi-san

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

ya film olayını yenşi duydm zukoyu oynayn adam çk tipsiz
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Tem 2008 15:22
Seher_odb

Master Otaku
Master Otaku

sailor neptune yazmış:
Seher_odb yazmış:

Toph Kız değil miydi
Yani karizma!!! Şaşırmış Durumda

eet toph kız.. we bnm kzı olmam onu karizmatik bulmama engel olmamalı..
olmalı mı?? Çok Mutlu bazen diğerlerinin onn kor olduunu unutup birşeyler gostermesi yada okutmaa çalışması karşısındaki tepkileri de çok ii Çok Mutlu bir keresinde toprağın altına inmişlerdi, sokka hiçbişey goremioum demşti, toph da hadi canm yada adi yaa, çok uzuldum turevi bişi demişti.. toph!!adamım benim Çok Mutlu

http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size Çok Mutlu hah!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Tem 2008 15:29
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Seher_odb yazmış:

eet toph kız.. we bnm kzı olmam onu karizmatik bulmama engel olmamalı..
olmalı mı?? :D bazen diğerlerinin onn kor olduunu unutup birşeyler gostermesi yada okutmaa çalışması karşısındaki tepkileri de çok ii :D bir keresinde toprağın altına inmişlerdi, sokka hiçbişey goremioum demşti, toph da hadi canm yada adi yaa, çok uzuldum turevi bişi demişti.. toph!!adamım benim :D

:D tamam canım hakkaten çok komikti
Öle şeyler yaptıklarında çok komik oluyo

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Tem 2008 17:39
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

Bu çok sevdiğim bir çizgi yaa spr bişi toph'a ve katara'ya bayılıyorum ama zuko'nun
amcası çok matrak

bir bölümde oyun taşı kayboldu diye rotalarını çevirmişlerdi sonra avatar'ı yakalamak için korsanlarla anlaşmışlardı sonra da korsanlar anlaşmayı bozmuştu iki güç kavga ederken bizimkiler korsan demisiyle gitmişlerdi sonra Zuko gülmüştü ardından kedi gemlerini içinde korsanlar gidiyorken görmüştü gemileri şeleleden düşmüştü .
Zuko bağırken
amcası:
-İnanmıyacaksın ama fayso taşı(ydı galiba) gömleğimin kolunda kalmış

Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Spoiler:

How can you see into my eyes...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Tem 2008 09:36
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

Avatar ın ateş kitabının bölümleri cnbc-e de başladı çok mutluyum
Hafta sonları 11 e 10 varken çıkıo cumartesi+pazar
2 bölüm ardarda çok güzel yaa Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Tem 2008 13:32
Luna_brc

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

son bölümlerini hiç izleyemedim ya Üzgün ya da Ağlıyor yarın internette izlemeye başlıcam ama Kahkaha Atıyor

Spoiler:

kaptanımdan

Prenses*den

see-chan*den

çağladan
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Ağu 2008 21:51
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 70 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız