bn pek sevmem komk olduklarını sanıyorlar ama bnce hiçte komk değil saçma gereksiz yere uzatıolar diziyi btsin artk _________________
kendime teşekkürler=)
türk komedisinde çığır açan dizi XD süperler yaa hele burhanla makbule XD şaikayıda seviyorum ben XD gülse nasıl yazıyor bu hikayeleri böyle aklım ermiyor .. _________________
24 Nis 2008 12:46
Nilo$
Ay Fedaisi
Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 478 Ünvan: Prenses Puan: 3225
Gercekten süper komik bi dizi.. ama eskiden sanki biraz daha güzeldi... simdiki bölümlerde yaprak ve diger officedekilerin rolü az oluyor ve böylece komik olmuyor.. ama burhan yine herseyi komik ediyor XD _________________
Made by Aqua-Hime... cok sagol bebim *-* seviyom seni *-*
Spoiler:
Code Geass Türkiye-----------------><----------------- Click it now
------------ evet geri dönüs yaptim XD ------------
Gaffur varken izlemiyordum uyuz oluyorum ben o adama ama şimdi izliyorum keşke ata demirer çıkmasaydı burhan ise ayrı bir alem ya Var mısın Yok musun çok komikti öldük televizyonun karşısında _________________
açıkçası Gaffur ilk başlarda komik gelmişti, hele ilk dans ettiğinde yerlere yatmıştım ama bu hareketleri çok tutulduğu için sürekli ona aynı replikleri verdiler ve artık sıkıcı olmaya başladı bi ara dizide o çıktığı anda kanalı değiştiriyodum diyebilirim çıkmasına çok sevinmiştim
tam bir Şahika hastasıyım o nası bi özgüvendir ya o__O helaaaal olsun
dizinin bu yaz bitirilmesi planlanıyor, kolay değil tabi 5 sezon Türkiye'de de iki günde bir adam gibi sit com yapılmadığını düşünürsek _________________
burhan ve şahika bir numaramXDhele burhana ölüyorum gülmekten ya gaffuru açıkçası ben pek beğenmemiştim dizinin bitmesi kötü olur ya helede bebeksi tenli yağuşuğlu birileri için (bknz:sen anladın sanırım amy-chan)çok gülüyodum ben bitmesin
Spoiler:
çarşamba günü görülmeye değerim bi avrupa yakası bi yaprak dökümü bi ağla bi gül acaip matrak durum
Spoiler:
24 Nis 2008 18:30
maron nagoya
Ay Fedaisi
Kayıt: 26 Mar 2008 Mesajlar: 454 Ünvan: Prenses Nerden: Afyon
izlediğim kadarıyla komedi bir dizi diyebilirim _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-*
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız