Sailor Moon Forum
Bir Genç Kızın Gizli Defteri
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitaplar (Türk Yazarlar)

Yazar Mesaj
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Bir Genç Kızın Gizli Defteri Konu: Yanıt: Bir Genç Kızın Gizli Defteri Alıntıyla Cevap Gönder

off bu kitaba bayılıyorum *-* tüm serisi var bende 7. kitabını da geçen gün kırtasiyede gördüm yarın alacağım *-* serra'yı da çok benimsedim sanki yaşadıklarını ben de yaşıyormuşum gibi *-*

Spoiler:
en son da özgürle evlenmişti o oktaydan zor bela ayrılabilmişti sonunda Madde acaba özgürle mutlu olabilmiştir umarım görmesem de onları çok yakıştırıyorum birbirlerine *-*

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Tem 2008 16:43
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

Bir Genç Kızın Gizli Defteri Konu: Yanıt: Bir Genç Kızın Gizli Defteri Alıntıyla Cevap Gönder

harika bir kitap tavsiye ederim Çok Mutlu kitabı okurken kendimi sanki onlardan biriymişim gibi hissediyorum Gülücük Dağıtıyor Hayranlık Besliyor 3.kitabı okudum ama sevemedim cüneytle serranın ayrılmasına üzüldüm Şaşırmış Durumda İnanamıyor! Hüzünlü ve cüneyte sinir oldum O.o''' biz farklı şehirlerdeyiz diyerek ayrılmış... boş laf bunlar... Madde (böyleleri sinirime dokunuyor zaten Çıldırmış Durumda erkek milleti işte Madde)ama sonra serra onları barda yakalayıp intikam alıyor Zarif sen misin ayrılan O.o''' o da senden böyle intikam alır işte Kahkaha Atıyor yaşasın kötülük XD Kötülük Düşünmekte!

çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 Tem 2008 17:08
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitaplar (Türk Yazarlar) Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız