Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
Konu: Yanıt: Bir Genç Kızın Gizli Defteri
off bu kitaba bayılıyorum *-* tüm serisi var bende 7. kitabını da geçen gün kırtasiyede gördüm yarın alacağım *-* serra'yı da çok benimsedim sanki yaşadıklarını ben de yaşıyormuşum gibi *-*
Spoiler:
en son da özgürle evlenmişti o oktaydan zor bela ayrılabilmişti sonunda acaba özgürle mutlu olabilmiştir umarım görmesem de onları çok yakıştırıyorum birbirlerine *-*
harika bir kitap tavsiye ederim kitabı okurken kendimi sanki onlardan biriymişim gibi hissediyorum 3.kitabı okudum ama sevemedim cüneytle serranın ayrılmasına üzüldüm ve cüneyte sinir oldum O.o''' biz farklı şehirlerdeyiz diyerek ayrılmış... boş laf bunlar... (böyleleri sinirime dokunuyor zaten erkek milleti işte )ama sonra serra onları barda yakalayıp intikam alıyor sen misin ayrılan O.o''' o da senden böyle intikam alır işte yaşasın kötülük XD _________________ Prensesimin mamaya ihtiyacı var besle onu hadi!
çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız