| |
| Yazar |
Mesaj |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
Bleach severler buraya  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
19 Hzr 2007 11:34 |
|
 |
Moonlight
Senshi

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 304 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
ben de bleach hastasıyım, aynı zamanda rukia!! tam bir anti-orihime olup, aynı zamanda ichiruki fanıyımdır. ichigo zaten seviyo rukiayı da keşke rukiadan da bi hareket görsek.... _________________
 |
|
 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1491 Ünvan: Prenses Puan: 2985
|
|
|
|
hareketi rukiadan diil de yoruichiden gördük sanki
siz ne dersiniz
(bu spoiler'i imzama koymaya çalıştım ama çok uzun oldu.. ben de buraya koyiyim dedim )
ichigo - yoruichi xD _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
18 Tem 2007 04:35 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
hehehe güzeldi orası ya
ondan 1-2 bölüm sonrası zaten benim favori bölümüm (54)  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
18 Tem 2007 11:44 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
bu 42. bölüm müydü neydi daha 54'e çoook var
45. bölümdeyim *.* _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
18 Tem 2007 16:28 |
|
 |
miya
Venus Fan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 685 Ünvan: Prenses Puan: 2900
|
|
|
|
zuhahahaha alemsin nee chan XD
ben ilk gördüğümde o LOTUS oturuşunu 1 hafta tesirinden kurtulamamıştım valla (üye olduğum her forumda bu cümlem geçer gelenek bozulmasın ) XD
bende İCHİ-RUKİ çiftini seviyorum,zaten yoruichinin başı bağlı XD _________________
 |
|
 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
az önce 54. bölümü izledim *.* aman allahım.. ichigo noolmuş öyle !!! adam azrail gibi ya o.O
nerde burdaki ichigo o.O (47. bölüm) nerde 54'teki hali...
valla başlarda bleach'e başlamak bile istemiyodum (saolsun luna'nın orihime baskısı + miyanın rukia sömürüsü =D) naruto gibi olmaz naruto'nun bende yeri başka acayip bağlandım falan diyodum ama shippuuden arayı açtıkça... ayrıca mangasını okuduğum için animesinden haz almamaya başlayınca bleach, ilaç gibi geldi o.O
edit: yeni açılış müziği doom ve death metal karışımı olmasına rağmen (malum yaşlandık artık bu kafa kaldırmıyo ^^) ikinci dinleyişimde beni bağladı.. bi öncekine zaten bayılmıştım... bleach'in müzikleri harika ya *.*
ama nolur bu bittikten sonra bana anime izletmeyin T-T kotayı 5 gb aştım T-T annem beni geberticek... T-T merhameeet.... _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
19 Tem 2007 10:05 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
off izleyemiyorum bleach internetsizliğin gözü kör olsun...
ama sağolsun Lines'den alıyorum haberlerini..
Mangadan bi sahne delirtti beni:
bu arada 134. bölüm çıkmış, izleyen var mı? mangada nereye geldiler? fillera başlamışlar diye duydum, umarım öyle değildir. animelerde en gıcık olduğum şeydir. yakında arkadaşa indirtip izliycem, fillera başlanmışsa o bölümleri geçiyim ya... _________________
 |
|
 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
|
|
Valla ben 129 da başladığından Fİllerler bıraktım şu ara ^^' 134 de bitmiş mi öğrenmek lazım _________________
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
bitmemiş olma ihtimali de var yani :/
ya artık animeden devam etmk istiyorum, manganın çizimleri çok bozuldu çunku. adam bıktı mı çizmekten ne  _________________
 |
|
 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
|
|
| rei yazmış: |
bitmemiş olma ihtimali de var yani :/
ya artık animeden devam etmk istiyorum, manganın çizimleri çok bozuldu çunku. adam bıktı mı çizmekten ne  |
benim laflarımı çalma insan bari değiştirirerek söyler yaw
ee millet 135 çıkmış,nedir durumlar O.o bitti mi fillerlar  _________________
 |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
| Moonlight yazmış: |
Bleach! en sevdiğim animelerden biri ama sırf orihime var diye izliyorum rukialı sahneleri geçiyorum gözlerimi bozmasın diye ahaha  |
Alemsin 
Bnde bazen izlerken sinir oluoym.Çünkü youtubeden izliodum.Durup durup izlenmio doğru dürüst hele açılışını hiç sevmedim bleachın
Rukia-İchili sahneler komik oluo XD _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 539 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
|
|
Anidb'de 135'te fillerler bitecek diye okumustum ama şok geçirdim bitmedi!!
Sanırım ikinci film çıkınca ve 3'üncü film de duyurulunca anca bitecek bu Allah'ın belası fillerlar!
Naruto kadar kötü değil fillerlari ama tiksiniyorum yahu.Abuk sabuk
Maalesef sonbahara kadar fillerlar devam edecek.Yani ben japonyaya yolcuyum birkaç cinayet işleyip gelicem. Kon'u bir daha görmek istemiyorum uyuz sinir etti ya  _________________
 |
|
 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
|
|
Oiii sonbahar mıı yuhh ben de 4-5 bölümdür sanıyorum T-T bu gidişle ben de yolcu olucam,Titenin yolu gözüktü bana katana mı da alıyım,hem savaş nasıl olur öğrensin ne o manga çizimleri harbiden  _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|