ben Yeni okuyorum mangayı ama türkçesini nerden indircem şuan tükçe 10cilt var sadece, gerisini indiremeden indirdiğim site kapandı bana bi yardım ediverin yaaw .Ayrıca bölümleri nereden indirebiirim you tube canımı sıkıyo online seyretmek istemiyorum kotam sınırsız *.* indirmek ve cd yapmak istiyorum *.* pleace ban bi yardım _________________
rukia kızım iimsn cocuk seni kurturıo sen gelmiom de ichi nie tutmdn kolundn yha snki ichigo tm aşkla ilgili bişi dicekti sen tut kaienin ablsı adını htırlamom jidanboğu mu ne o_Oyumruğu koydu ichinin azına salanmsn die bi de orihime ağlmzmı oni-chni için o zmn bizim evi sel aldı ne duygulndım bea
65 deyim cok geri şöle 50 mblık rmvb formtnda anime inderme sitesi bilen vr mı özelliklede bleach T_T _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
Spoiler:
Goong~~
05 Mar 2008 13:14
dolunay surat
Üye
Konu: (Belirtilmedi)
en son 162 yi izledim
Spoiler:
ulquiurranın cero su güzeldi yeşil ichigo tam düşündüğüm gibi dayak yedi orihimede dayak yiyor. herkes yeniliyor ne olacak bakalım .
Manganın şöyle chapter chapter değilde volume volume veren yerini bulsam indirecem de,tek tek uğraşamıyorum. _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
mangasının 312. chapter'ı çıkmış, henüz bakmadım..
animeye zaten bakmıyorum ya..
en son,
Spoiler:
kenpachi gaza gelmişti.. bakalım nolucak.. kan aktıkça zevkten adamın gözü dönüyor. manyak mıdır nedir.. allah allaaah..
bu arada, daha önce hiçbir kenpachi dövüşünden bu kadar sıkılmamıştım.
naruto da bleach de tarifsiz bir şekilde sıkmaya başladı beni. haftalardır izlemiyorum. bleach'in 160. bölümünde kaldım narutoyu hatırlamıyorum bile! rukianın böğründen o poseidonun mızrağı gibi şeyi yemesinden sonra ölmesi en mantıklısıydı. -evet ağlamaktan gözlerim şaşı oldu... ama bi baktım hoppaaa iyileşiverdi hatun..-
bir insan.. (shinigami de olur..) böğründen o şeyi yerse... 30 chapter kaderine terkedilmiş bir şekilde kanı oluk oluk akarken bırakılırsa nasıl ölmez? allah aşkına biri bunu açıklasın..
ama zaten ichigo da iki gün eğitimden sonra kendini soul society'e atıp "rukia'yı kurtarıcem uleeyynn dutmayın!" diye nerdeyse bütün kaptanlarla dövüşüp sağ çıkmamış mıydı?
nereye sağ çıkıyosun? 15 yaşında veletsin O.o''
yok yok... bleach'e karşı bi antipati oluştu bende.
edit: gece spoiler kodundan hiçbir şey anlamadım. klavyen yazmıyor olabilir. ama böyle bir mesaj da kabul edilemez. hadi msnde idare ediyoruz da burda olmasın. _________________
Spoiler:
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
06 Mar 2008 19:53
dolunay surat
Üye
163.bölümü izledim
Spoiler:
orihime kendini döven kızları iyileştiriyor böle şeymi olur nerde görürmüş .en çok ichigoyu o durumdan kim kurtaracak onu merak ediyorum.renji yi ishida iyi gaza getirdi
06 Mar 2008 20:05
Lyzard
Üye
usa-ko yazmış:
en son,
Spoiler:
kenpachi gaza gelmişti.. bakalım nolucak.. kan aktıkça zevkten adamın gözü dönüyor. manyak mıdır nedir.. allah allaaah..
naruto da bleach de tarifsiz bir şekilde sıkmaya başladı beni. haftalardır izlemiyorum. bleach'in 160. bölümünde kaldım narutoyu hatırlamıyorum bile! rukianın böğründen o poseidonun mızrağı gibi şeyi yemesinden sonra ölmesi en mantıklısıydı. -evet ağlamaktan gözlerim şaşı oldu... ama bi baktım hoppaaa iyileşiverdi hatun..-
bir insan.. (shinigami de olur..) böğründen o şeyi yerse... 30 chapter kaderine terkedilmiş bir şekilde kanı oluk oluk akarken bırakılırsa nasıl ölmez? allah aşkına biri bunu açıklasın..
ama zaten ichigo da iki gün eğitimden sonra kendini soul society'e atıp "rukia'yı kurtarıcem uleeyynn dutmayın!" diye nerdeyse bütün kaptanlarla dövüşüp sağ çıkmamış mıydı?
edit: gece spoiler kodundan hiçbir şey anlamadım. klavyen yazmıyor olabilir. ama böyle bir mesaj da kabul edilemez. hadi msnde idare ediyoruz da burda olmasın.
Spoiler:
Soylediklerinin hepsine harfi harfine katiliyorum. Bu kadar iyi bir yorum gorecegim aklima gelmezdi burada. Aslinda zarakinin dövüşü o kadar sıkıcı değildi ama zarakiye göre fazla uysaldı. Benim bildiğim zarakı adamı deşer geçer hele noitara gibilerini hiç haz etmez, ama nedense bu dövüste biraz zorlandı, ama işte bleachte güç dengeleri biraz saçma, rukia eğer orada ölseydi onu çok sevecektim ve 9. yu yenmesini kabullenecektim ama rukia gibi ezik hem 9.yu yendi hem ölmedi gercekten cok anlamsız bir sondu
_________________ Now, my blind eyes see what others cannot.
en son,
Spoiler:
edit: gece spoiler kodundan hiçbir şey anlamadım. klavyen yazmıyor olabilir. ama böyle bir mesaj da kabul edilemez. hadi msnde idare ediyoruz da burda olmasın.
Spoiler:
Soylediklerinin hepsine harfi harfine katiliyorum. Bu kadar iyi bir yorum gorecegim aklima gelmezdi burada. Aslinda zarakinin dövüşü o kadar sıkıcı değildi ama zarakiye göre fazla uysaldı. Benim bildiğim zarakı adamı deşer geçer hele noitara gibilerini hiç haz etmez, ama nedense bu dövüste biraz zorlandı, ama işte bleachte güç dengeleri biraz saçma, rukia eğer orada ölseydi onu çok sevecektim ve 9. yu yenmesini kabullenecektim ama rukia gibi ezik hem 9.yu yendi hem ölmedi gercekten cok anlamsız bir sondu
orda dur bakalım...
rukia ezik öyle mi?!!
oyarım...
rukia ezik değildir. hatta rukia bleach'in tek doğru düzgün karakteridir. senaryo saçmalıyor diye rukia ezik olmaz...
tekrarlıyorum: oyarım! _________________
Spoiler:
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
06 Mar 2008 21:19
Lyzard
Üye
Tamam o zaman bir rukia fanını kızdırmak istemem^^
Spoiler:
Madem spoileri açtın : bence ezik Ortalıkta Aizen karmasası varken ichigo ichigo diye ağlayan karakterin teki.. Sürekli ichigoya ayak bağı, orihime ninde yolunu kesiyor, birde nedense animede herkes rukiayı güzel buluyor. Nasıl göz var bu anime karakterlerinde anlamıyorumki, hayır manganın sonunda ichigo bu kıza kurban gidecek ona yanıyorum. Inoue ye bakmıyor bile herif!
_________________ Now, my blind eyes see what others cannot.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız