Sailor Moon Forum
Bleach
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
dolunay surat

Üye
Üye

Ünvan: Prenses

Bleach Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

160 bitti güzel bölümdü
Spoiler:
kaien ile rukia arasındaki dialog özellikle çok güzeldi . 3. dansı tam olarak anlamadım Çıldırmış Durumda Şaşırmış Durumda

161. bölümü heycanla bekliyorum Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Şub 2008 22:34
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

3. dans rukianın 3. shikaisi Çok Mutlu
bi bankai çıkaramadı ^^''

hala heyecanla bekliyoruz Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 17 Şub 2008 13:56
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

ben Yeni okuyorum mangayı İnanamıyor! ama türkçesini nerden indircem şuan tükçe 10cilt var sadece, gerisini indiremeden indirdiğim site kapandı Neee? bana bi yardım ediverin yaaw .Ayrıca bölümleri nereden indirebiirim you tube canımı sıkıyo online seyretmek istemiyorum kotam sınırsız *.* indirmek ve cd yapmak istiyorum *.* pleace ban bi yardım

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Şub 2008 20:11
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

mendillerim Kızmışa Benziyor ağldım yha Çıldırmış Durumda
Spoiler:
rukia kızım iimsn cocuk seni kurturıo sen gelmiom de ichi nie tutmdn kolundn Neee? yha snki ichigo tm aşkla ilgili bişi dicekti sen tut kaienin ablsı adını htırlamom jidanboğu mu ne o_Oyumruğu koydu ichinin azına Neee? salanmsn die Neee? bi de orihime ağlmzmı oni-chni için o zmn bizim evi sel aldı ne duygulndım bea Neee?
65 deyim Kızmışa Benziyor cok geri Kızmışa Benziyor şöle 50 mblık rmvb formtnda anime inderme sitesi bilen vr mı özelliklede bleach T_T

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Mar 2008 13:14
dolunay surat

Üye
Üye

en son 162 yi izledim
Spoiler:
ulquiurranın cero su güzeldi yeşil ichigo tam düşündüğüm gibi dayak yedi orihimede dayak yiyor. herkes yeniliyor Çok Mutlu ne olacak bakalım .

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Mar 2008 13:23
Artemis

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prens

Spoiler:
Soul society öküzleri bişeyler yapsın artık

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Mar 2008 14:17
Lyzard

Üye
Üye

Artemis yazmış:
Spoiler:

Spoiler:
Dur hocam biraz dayak yesin su 2 aylik shinigami... Ulquiorra dövdü cok sevindim birde grimmjow falan döverse süper olucak

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Mar 2008 21:27
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Lyzard yazmış:

Spoiler:
Dur hocam biraz dayak yesin su 2 aylik shinigami... Ulquiorra dövdü cok sevindim birde grimmjow falan döverse süper olucak

muhahahaaa =P

manga okumayanlar bakmasın;

Spoiler:
temiz bi sopa yiyo zaten.. ama bu tür animelerde her zaman olduğu gibi son anda bi gaz geliyo...

grimmjow'u devirdi valla herif 0__o

Artemis yazmış:
Spoiler:

yine mangayı okumayanlar bakmasın xD ama çok merak ediyordur belki diye yazdım =P
Spoiler:
o öküzler de geliyorlar zaten önce bi rukiayı iyi ediyorlar, sonra zaraki geçiyo bi espada deviriyo, byakuya da bi tane deviriyo =P

ama keşke urahara ve yoruichi de girse oyuna, onlarsız da olmuyor ki =)

o değil de merak ediyorum, aizenle kim kapışacak? ona da ichigoyu gönderirlerse var yaaa... Madde

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Mar 2008 07:51
Artemis

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Manganın şöyle chapter chapter değilde volume volume veren yerini bulsam indirecem de,tek tek uğraşamıyorum.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Mar 2008 15:01
usa-ko

Senshi
Senshi

mangasının 312. chapter'ı çıkmış, henüz bakmadım..
animeye zaten bakmıyorum ya..

en son,

Spoiler:
kenpachi gaza gelmişti.. bakalım nolucak.. kan aktıkça zevkten adamın gözü dönüyor. manyak mıdır nedir.. allah allaaah..

bu arada, daha önce hiçbir kenpachi dövüşünden bu kadar sıkılmamıştım.
naruto da bleach de tarifsiz bir şekilde sıkmaya başladı beni. haftalardır izlemiyorum. bleach'in 160. bölümünde kaldım narutoyu hatırlamıyorum bile! rukianın böğründen o poseidonun mızrağı gibi şeyi yemesinden sonra ölmesi en mantıklısıydı. -evet ağlamaktan gözlerim şaşı oldu... ama bi baktım hoppaaa iyileşiverdi hatun..-
bir insan.. (shinigami de olur..) böğründen o şeyi yerse... 30 chapter kaderine terkedilmiş bir şekilde kanı oluk oluk akarken bırakılırsa nasıl ölmez? allah aşkına biri bunu açıklasın..
ama zaten ichigo da iki gün eğitimden sonra kendini soul society'e atıp "rukia'yı kurtarıcem uleeyynn dutmayın!" diye nerdeyse bütün kaptanlarla dövüşüp sağ çıkmamış mıydı?
nereye sağ çıkıyosun? 15 yaşında veletsin O.o''

yok yok... bleach'e karşı bi antipati oluştu bende.

edit: gece spoiler kodundan hiçbir şey anlamadım. klavyen yazmıyor olabilir. ama böyle bir mesaj da kabul edilemez. hadi msnde idare ediyoruz da burda olmasın.

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Mar 2008 19:53
dolunay surat

Üye
Üye

163.bölümü izledim
Spoiler:
orihime kendini döven kızları iyileştiriyor böle şeymi olur nerde görürmüş Madde .en çok ichigoyu o durumdan kim kurtaracak onu merak ediyorum.renji yi ishida iyi gaza getirdi Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Mar 2008 20:05
Lyzard

Üye
Üye

usa-ko yazmış:

en son,

Spoiler:
kenpachi gaza gelmişti.. bakalım nolucak.. kan aktıkça zevkten adamın gözü dönüyor. manyak mıdır nedir.. allah allaaah..

naruto da bleach de tarifsiz bir şekilde sıkmaya başladı beni. haftalardır izlemiyorum. bleach'in 160. bölümünde kaldım narutoyu hatırlamıyorum bile! rukianın böğründen o poseidonun mızrağı gibi şeyi yemesinden sonra ölmesi en mantıklısıydı. -evet ağlamaktan gözlerim şaşı oldu... ama bi baktım hoppaaa iyileşiverdi hatun..-
bir insan.. (shinigami de olur..) böğründen o şeyi yerse... 30 chapter kaderine terkedilmiş bir şekilde kanı oluk oluk akarken bırakılırsa nasıl ölmez? allah aşkına biri bunu açıklasın..
ama zaten ichigo da iki gün eğitimden sonra kendini soul society'e atıp "rukia'yı kurtarıcem uleeyynn dutmayın!" diye nerdeyse bütün kaptanlarla dövüşüp sağ çıkmamış mıydı?

edit: gece spoiler kodundan hiçbir şey anlamadım. klavyen yazmıyor olabilir. ama böyle bir mesaj da kabul edilemez. hadi msnde idare ediyoruz da burda olmasın.

Spoiler:
Soylediklerinin hepsine harfi harfine katiliyorum. Bu kadar iyi bir yorum gorecegim aklima gelmezdi burada. Aslinda zarakinin dövüşü o kadar sıkıcı değildi ama zarakiye göre fazla uysaldı. Benim bildiğim zarakı adamı deşer geçer hele noitara gibilerini hiç haz etmez, ama nedense bu dövüste biraz zorlandı, ama işte bleachte güç dengeleri biraz saçma, rukia eğer orada ölseydi onu çok sevecektim ve 9. yu yenmesini kabullenecektim ama rukia gibi ezik hem 9.yu yendi hem ölmedi gercekten cok anlamsız bir sondu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Mar 2008 21:08
usa-ko

Senshi
Senshi

Lyzard yazmış:
usa-ko yazmış:

en son,

Spoiler:

Spoiler:
Soylediklerinin hepsine harfi harfine katiliyorum. Bu kadar iyi bir yorum gorecegim aklima gelmezdi burada. Aslinda zarakinin dövüşü o kadar sıkıcı değildi ama zarakiye göre fazla uysaldı. Benim bildiğim zarakı adamı deşer geçer hele noitara gibilerini hiç haz etmez, ama nedense bu dövüste biraz zorlandı, ama işte bleachte güç dengeleri biraz saçma, rukia eğer orada ölseydi onu çok sevecektim ve 9. yu yenmesini kabullenecektim ama rukia gibi ezik hem 9.yu yendi hem ölmedi gercekten cok anlamsız bir sondu

orda dur bakalım...

rukia ezik öyle mi?!!

oyarım...

rukia ezik değildir. hatta rukia bleach'in tek doğru düzgün karakteridir. senaryo saçmalıyor diye rukia ezik olmaz...

tekrarlıyorum: oyarım! Çıldırmış Durumda

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Mar 2008 21:19
Lyzard

Üye
Üye

Tamam o zaman bir rukia fanını kızdırmak istemem^^

Spoiler:
Madem spoileri açtın : bence ezik Çok Mutlu Ortalıkta Aizen karmasası varken ichigo ichigo diye ağlayan karakterin teki.. Sürekli ichigoya ayak bağı, orihime ninde yolunu kesiyor, birde nedense animede herkes rukiayı güzel buluyor. Nasıl göz var bu anime karakterlerinde anlamıyorumki, hayır manganın sonunda ichigo bu kıza kurban gidecek ona yanıyorum. Inoue ye bakmıyor bile herif! Kötülük Düşünmekte!

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Mar 2008 21:28
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Ohh ne güzel Orihime tokatlar yiyiyooooor Çok Mutlu

Byakuya ne zaman ortaya çıkacakT.T
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Mar 2008 23:23
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız