Sailor Moon Forum
buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!:::
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Konu: Yanıt: buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Alıntıyla Cevap Gönder

Bırakmaaaaaaa bırakmaaaaaaa yaz işte yaf okuyoruz güzel güzel.(coştum birazcıık)

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Tem 2008 09:32
ay prensesi usagi

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Konu: Yanıt: buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Alıntıyla Cevap Gönder

devamı nerde Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

kendime teşekkür ederim:)

pikachumun büyümesi için lütfen basınGülücük Dağıtıyor
(uzun süre aranızda olamicam hoşçakalın ^_^)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Tem 2008 10:10
Sweet Witch

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

çok okuyucu olmasa yazmayacakmış ama yazsın yaa:(

Usa-chan gene döktürmüşsünn

Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Tem 2008 10:38
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Madde Çıldırmış Durumda noluyor burda bakıyım Madde bırakmak fln mı dedin ben mi yanlış anladım acaba İnanamıyor! yok yok sanırım sen yanlış yazıverdin onu Kahkaha Atıyor bu yazmama olayını bırakmayı planlıyorum demek istemişsin bence Zarif Zarif
hıım... neyse işin şakası bir yana kaldığın yerden tam gaz devamını bekliyoruz ona göre sevgili canikom Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor şimdiden kolay gelsin Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Tem 2008 12:48
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

sevgi yazmış:
Madde Çıldırmış Durumda noluyor burda bakıyım Madde bırakmak fln mı dedin ben mi yanlış anladım acaba İnanamıyor! yok yok sanırım sen yanlış yazıverdin onu Kahkaha Atıyor bu yazmama olayını bırakmayı planlıyorum demek istemişsin bence Zarif Zarif
hıım... neyse işin şakası bir yana kaldığın yerden tam gaz devamını bekliyoruz ona göre sevgili canikom Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor şimdiden kolay gelsin Gülücük Dağıtıyor

ehehe sen yanlış anladın cnm bırakırmıyım Dil Çıkartıyor gelen yorumlar için herkese teşekkür ederim e siz böyle diyince devam ederim ozaman zaten final yarım kalmıştı Gülücük Dağıtıyor onu bitirir,belkide 7. sezona giriş yaparım ama şimdiki planım 6. sezonun finalini bitirmek =) en kısa zamanda koyacağım buraya bakarak olun derim Çok Mutlu Göz Kırpıyor ...

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Tem 2008 21:11
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Kayan Gözler evet bak Gülücük Dağıtıyor doğru demişim ... yeni bölümleri merakla bekliyorum canikom

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Tem 2008 21:17
sewimlisawaşçı91

Üye
Üye

kızım harikasın dudağım uçukladı alkışlıyorum seni. :oops:
benim dandik öykü haltettmiş
:o bu ne azim bu ne hayel gücü yaw XD :P
lütfen dewammmmmmmmmmmmmmmm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Tem 2008 02:17
sailor enery

Otaku
Otaku

haksızlık bu ne güsel okuyodum yarıda kaldı Çılgın Lütfen dewam et lütfen lütfen lütfen Çok Mutlu Hayranlık Besliyor Çok Güsel Bir Hikaye Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Lütfennn

Celebiyi Beslemek İstersen Bir Tıklaman Yeter

Bir de bnm İçin tıkla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 22 Tem 2008 15:27
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

öhöm öhöm arkadaşlar yeni bölüm pazar günüe inşallah duyurulur Zarif dün dayanamayıp filmine kadar izlediğim fmayıda bitirdim sonunda şu an hiç bir izliyecek animem yok Üzgün ya da Ağlıyor kafamda şu aralar izlemek istediğim bi kaç ad geliyor o yüzden vakit kaybetmeden pazar gününe yeni bölümü yetiştirmek istiyorum Zarif yarın büyük ihtimal şöle baştan sona bi okurum ne yazmışım die Çıldırmış Durumda ( kıştan beri yazmadığım için unuttum napıyım Çıldırmış Durumda ) kısmetse pazar akşamına doğruda koyarım yeni bölümü Zarif ilginiz için teşekkür ederim... Gülücük Dağıtıyor

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Tem 2008 19:01
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

"kafamda şu aralar izlemek istediğim bi kaç ad geliyor o yüzden vakit kaybetmeden pazar gününe yeni bölümü yetiştirmek istiyorum"

burda ne dedin tam anlamadım, izlemek istediğin ad mı?? Karışık İnanamıyor!

neyse hadi bakalım pazarı iple çekiyorum Çok Mutlu

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 Tem 2008 19:27
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

sevgi yazmış:
"kafamda şu aralar izlemek istediğim bi kaç ad geliyor o yüzden vakit kaybetmeden pazar gününe yeni bölümü yetiştirmek istiyorum"

burda ne dedin tam anlamadım, izlemek istediğin ad mı?? Karışık İnanamıyor!

neyse hadi bakalım pazarı iple çekiyorum Çok Mutlu

yani izlemek istediğim animenin adı Şaşırmış Durumda tam anlatamadım sanırım yada eksik cümle kurdum Çıldırmış Durumda

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Tem 2008 19:35
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

tamam canikom anladım Zarif

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 Tem 2008 19:46
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

arkadaşlar çok özür dilerim Kızmışa Benziyor akşam yollıcaktım yeni bölümü biliyorum ama işim çıktı Şaşırmış Durumda yarın yollıyacağım.herkesten tekrar özür dilerim Şaşırmış Durumda

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Tem 2008 15:33
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

tamam canikom sıkma canını Gülücük Dağıtıyor sorun değil Zarif

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 27 Tem 2008 16:02
kai suzuke

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

şşş sakın bırakayım deme malzeme sağlamam sana bak ona göre bana rakip olcan sen sakın bitireim demeeee Kötülük Düşünmekte! Çıldırmış Durumda

İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...

Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...

http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Tem 2008 16:28
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36  Sonraki
33. sayfa (Toplam 36 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız