Sailor Moon Forum
buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!:::
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 34, 35, 36  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Konu: Yanıt: buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Alıntıyla Cevap Gönder

aaaa heyecanlı bittii Karışık kafam karıştı şimdi... mamoru kılığına girmiş başka biri mi çıkacak acaba İnanamıyor!

harika gidiyorsun canikom Göz Kırpıyor devamını heyecanla bekliyorum Göz Kırpıyor

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Ağu 2008 17:39
kai suzuke

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Konu: Yanıt: buda benim 6. sezonum :::FİNAL!!::: Alıntıyla Cevap Gönder

kim bu yaw Çıldırmış Durumda

İmza için SailorSun a çook teşekkürler ...

Sözlerin bittiği yerde BEN başlarım,benim bittiğim yerde her şey biter!!! Kai Suzuke...

http://suzukespace.niceboards.net Kai'yi daha yakından tanımak isteyenler için...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Ağu 2008 22:34
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Gülücük Dağıtıyor orda kimin geldiğini sölemiyeceğim maksat gıcıklık olsun Dil Çıkartıyor Ama ip ucu veriyim ip ucum soruda gizli Zarif
Finale girdiğimiz bölümden beri kim ortalıkta gözükmüyodu ? Zarif
evt ipucumuda verdim artık animeme dönebilirim o.O (Sabahatan beri anime bu ne yaa o.O tmm son bi bölüm izlicem o.O)

bu arada yeni bölüm haftasonuna Zarif sanırım Çıldırmış Durumda

edit:Esracım hayır cnm yanıldın ordaki karşımıza çıkan mamoru'nun ta kendisi zaten Zarif

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Ağu 2008 22:43
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

benim bi tahminim var ama ne kadar doğru bilmiyorum sen finale girdiğinden beri savaşçılara sonradan katılan ve ortalarda gözükmeyen bi tek kişi vardı oda mamorunun kardeşi myu yani dünyanın savaşçısı benim tahminimce o myudur kesin:D
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Ağu 2008 02:27
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

usagi ile momoro yazmış:
benim bi tahminim var ama ne kadar doğru bilmiyorum sen finale girdiğinden beri savaşçılara sonradan katılan ve ortalarda gözükmeyen bi tek kişi vardı oda mamorunun kardeşi myu yani dünyanın savaşçısı benim tahminimce o myudur kesin:D

Ne diyim doğru cevap Çok Mutlu (duy kai duy Dil Çıkartıyor msnde habire ipucu istiyodun kim die bak kız tek ipucuyla bildi Çok Mutlu )

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Ağu 2008 10:19
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Haruka, "sen" dediğinde sandım ki Mamoru kılığına girmiş kişi gerçek yüzünü gösterdi. Yanlış yerde, yanlış bir kanıya kapılmışım demek. O sırada oraya başka biri gelmiş meğer ve o da Mamoru'nun kardeşi... Düşünce Varya ben onu unutmuşum gitmiş resmen Düşünce Aklıma hayalime bile gelmezdi onun olduğu Düşünce İpucunu kullanamazdım yani Çıldırmış Durumda

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Ağu 2008 12:41
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Şaşırmış Durumda aslında arkadaşımız ip ucunu vermeden önce ben cnm sıkılıp bütün sezonu baştan sona bi daha okuyunca ve hemen ardındanda ip ucu gelince tahmin etmek hiçte zor olmadı bu arada eeeeeeeeeeee yeni bölüm ne zaman eeeeee hadi yeni bölümü koy artık bekletme bizi daha fazla meraktan çatlıyoruz Çok Mutlu Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ağu 2008 16:13
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

ewtt yeni bölümle sizlerleyim. Gülücük Dağıtıyor Etkinlik dolayısıyla bu kısa oldu ama anlayış göstereceğinize inanıyorum Gülücük Dağıtıyor çünkü hem etkinliktede kitap yazıyoruz hemde burda sezon yazmak aynı anda yürümüyo Gülücük Dağıtıyor neyse bir sonraki bölümü şimdiden söyleyeyim etkinlik bitene kadar beklemeyin ^^' gerçi etkinlik bittikten sonraki haftada beklemeyin ^^' neyse size iyi okumalar Gülücük Dağıtıyor

>>>35.Bölüm<<<

Haruka: Sen… Myu..
Myu: Abime zarar vermene asla izin vermiyeceğim..!!!
Haruka: Anlamıyorsun Myu. Mamoru artık kendinde değil.
Myu: Asıl sen anlamıyorsun!! Abim kötü insanlar tarafından kontrol ediliyor olabilir! Ama… Ama bu onun gerçekten isteyerek kötü olduğunu göstermez.Karşındaki insan her ne kadar kötü tarafa geçmiş olsa da dünyanın kralı Endymion. Ona nasıl saldırmayı düşünüyorsun?
Haruka bir şey söyliyemiyordu. Dili tutulmuştu sanki…
Aradan birkaç dakika geçmişti. Myu sakince abisine döndü. Mamoru olayın şokundaydı ve kıpırdayamıyordu. Myu yanına çömeldi sessiz bir şekilde ellerini bağladı.
Mamoru: Ne yapıyorsun sen?
Myu hiçbir şey söylemiyordu. Usagi zar zor doğrulmuş onları izliyor,bir yandan ağlıyordu.
Myu Mamoru’nun ellerini bağladı:
Tamamdır. Artık gidebiliriz.
Mamoru: Beni nereye götürüyorsun lanet olası?
Myu:Kes sesini!!!
Myu bu sözün arkasından Mamoru’yu bayılttı içinden de şu sözleri geçiriyordu “Üzgünüm..Abi…”
Usagi: Mamo-chanı nereye götürüyorsun Myu?
Myu hafif bir gülümsemeyle Usagi’ye döndü:
Merak etme. Abimi eski haline getireceğim…
Michuru: Bunu nasıl yapacaksın?
Myu:Merak etme bir yolunu biliyorum.Yanlız Usagi…
Usagi: Evet?
Myu: Senin bazı anılarındanda yararlanmam gerebilir. Bu yüzden kısa süreli bayılabilirsin.
Usagi:Mamoru’yu eski haline çevirecekse…
Myu:Çevirecek merak etme…
Usagi’nin yüzü hafif bir gülümseme kapladı .
Myu pekala hadi bakalım gidiyoruz….
Myu Mamoruyu sırtına aldı.
Haruka:Nasıl taşıyabiliyorsun?
Myu:O da benim sırrım. Millet merak etmeyin geri geldiğimde Mamoru yine eski Mamoru olacak.Bana güvenebilirsiniz.
Herkesi bir umut kaplamıştı.Ve en sonunda Myu ve Mamoru’yu bir ışık kapladı ve gözden kayboldular.
Haruka: Pekala.Düşman kısa süreli çekildiğine göre biraz dinlenebilir , Mamoru ve Myu’yu bekleyebiliriz.

>>>35.bölüm sonu<<<

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ağu 2008 21:09
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Bana da bir umut vermiş oldu Myu hanım Zarif bakalım başarabilecek mi Kayan Gözler

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 21:23
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Çok Mutlu evet banada umut verdi bi an döndürür dedim ama başarabilirmi bilinmez ayrıca o kadar güçlü olmasınada şaşırdım doğrusu mamoruyu taşıyabilecek kadar güçlü vay be yeni bölüm gene harikaydı kısaydı ama çok güzeldi ellerine sağlık harikasın Çok Mutlu Hayranlık Besliyor yeni bölümü merakla bekliyoruz Göz Kırpıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ağu 2008 22:31
aysavaşçısı

Otaku
Otaku

ya bunun devamı yok mu ne güzel okuyoduk varsa nerde Soru
sailormoonn sen bi harikasın ya devamı niye yok anlamadm ama Üzgün ya da Ağlıyor

teşekkür ederim Sailormoon_ami MÜTHİŞSİN=)
Spoiler:

imza için kyo_kusanagi'ye çoooook teşekkür ederim...harika olmuşÇok Mutlu

teşekkür ederim MoonLiqhT süppersiiin,bayıldımÇok Mutlu

Kulağım boş rüzgar sesinde, bir ümit sesini getirir diye
Her gece, her gece bu böyle...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Eyl 2008 23:07
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

ben yazıyım onun yerine Zarif malum, okullar açıldı. canikom da benim gibi mf seçmiş bulunmakta Zarif haliyle bu yıl ve tabii önüzümdeki yıllar da, okul dönemi pc bize yasak Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor yani pek fazla pc ye giremicez, anlayış göstermenizi bekleriz Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Eyl 2008 20:36
aysavaşçısı

Otaku
Otaku

hmm anlıorum sizi bende geçtim o yolardan alah kolaylık versin Gülücük Dağıtıyor

teşekkür ederim Sailormoon_ami MÜTHİŞSİN=)
Spoiler:

imza için kyo_kusanagi'ye çoooook teşekkür ederim...harika olmuşÇok Mutlu

teşekkür ederim MoonLiqhT süppersiiin,bayıldımÇok Mutlu

Kulağım boş rüzgar sesinde, bir ümit sesini getirir diye
Her gece, her gece bu böyle...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Eyl 2008 10:55
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

teşekkür ederiz Zarif Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Eyl 2008 16:38
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Çok heyecanlı yawss Hayranlık Besliyor

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Eyl 2008 16:42
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 34, 35, 36  Sonraki
35. sayfa (Toplam 36 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız