bu imzayı da see-chan için yaptım. o merkürü çok seviyor ya. yalnız benim photofiltre studio'nun günü bitti. bu imzayı photofiltrede yaptım. sonra studioyu da yükleyince farklılarını da yaparım herhalde.
bu imzayı da see-chan için yaptım. o merkürü çok seviyor ya. yalnız benim photofiltre studio'nun günü bitti. bu imzayı photofiltrede yaptım. sonra studioyu da yükleyince farklılarını da yaparım herhalde.
ay bulut ablam benimmmm elllerine sağlık çok tatlı hemen kullanıcam _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
arkadaşlar ben biraz daha imza yaptım bakalım beğenecek misiniz.? bu imzayı ps de yaptım. 3. denemem.
Spoiler:
bunlarda hatırla sevgiliden. daha yeni yaptım ve hemen sizlerle paylaşıyorum. beğenmeniz dileğiyle.
Spoiler:
bu yaptıklarım imza değil ama ilk ps denemelerim. 1. ve 2. denemem.
Spoiler:
sonra şu şekilde değiştirdim. usa-ko böyle daha güzel olduğunu söyledi. aslında yaprakları da eteğinin rengine benzetmemi istemişti ama beceremedim malesef.
bu yaptığımda 2. denememdi. yeni indriidğim fırçalarla yapmıştım. fırçalarla yapılmış karışık bişi. karma. hatta masaüstüme koydum bu resmi.
arkadaşlar bu arada yaptığım imzaları kullanabilirsiniz ama önce bana söylemenizi istiyorum. yani haberim yokken koyarsanız bozuşuruz. ilk yaptıklarımda kendi adım yazıyor ama isterseniz koymak isteyen kişinin adını da yazabilirim. eğer koymak isterseniz buraya yazın. beğenmeniz dileğiyle... _________________
Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git 1, 2, 3 ... 15, 16, 17Sonraki
1. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız