| |
| Yazar |
Mesaj |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1671 Ünvan: Prenses Puan: 535 Nerden: Kei*min yanındaaan *O* Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Evett Ps çalışmalarıma yeniden başlamış bulunuyorum Şimdilik sadce 1 imza yaptım üşengeçim biraz xD İstek isteyen olursa yapabilirim ^^ Ayrıca eski başlığımla ilgilendiği içinde Buki'ye çok teşekkürler =)
Yorumlarınızı bekliyorum
.
.
Queen B! ~~ Chuck Bass <3
En son Venüs Minako tarafından 06 Ekm 2009 10:34 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
 |
|
 |
Usagi_Seiya

Efsane Üye

Kayıt: 17 Eyl 2007 Mesajlar: 2469 Ünvan: Prenses Puan: 5250 Nerden: LA - California Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Yeni başlığın hayırlı uğurlu olsun Mina-Chan Ash'li imza süper olmuş *-* Ellerine sağlıkk ^^
 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1671 Ünvan: Prenses Puan: 535 Nerden: Kei*min yanındaaan *O* Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Yakında sinemelarda Senden başka yorum yapan yok yanlız xD _________________
Chuck <3 Blair
--
By *SeRoS* ~ *O*
.
.
|
|
 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2722 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

|
|
|
Teşekkürler canım =) _________________
Chuck <3 Blair
--
By *SeRoS* ~ *O*
.
.
|
|
 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 1039 Ünvan: Prenses Puan: 950 Nerden: Ay'ın Kaderinden ^-^ Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Yeni başlığın hayırlı uğurlu olsun Mina-chan.^^ Ashley'li çalışma çok güzel olmuş.Yazı tipi de hoşuma gitti.*^.^* _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

|
|
|
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim ^^ Bunuda öylesine yaptım ama beğenmedim kesmede iyi değilim ya xP
.
.
|
|
 |
|
 |
B'Day

Otaku

Kayıt: 22 Hzr 2009 Mesajlar: 396 Ünvan: Prenses Nerden: Bakırköy Deliler Hastenesinden XD Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bence güzel olmuş =) _________________ You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where,
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
Geri Sayım Grammy İçin ... XD Beyonce 10 Dalda Aday *-*
|
|
 |
|
 |
Flamesniper

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2548 Ünvan: Güzel Prenses Nerden: İstanbul Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Benim önceden isteğim vardı biliyorsun Başlığıın hayırlı olsun canım ^^ _________________
Teşekkürler ami
|
|
 |
|
26 Hzr 2009 17:59 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2722 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
ekin_y

Venus Fan

Kayıt: 06 May 2008 Mesajlar: 659 Ünvan: Prenses Puan: 2125 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
Ben kesmeyi sevdim ama yuvarlak içine aldığın kısmı sevmedim *-* Ama güzel olmuş başlığın hayırlı olsun .p
|
|
 |
|
26 Hzr 2009 18:00 |
|
 |
Princess Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 1039 Ünvan: Prenses Puan: 950 Nerden: Ay'ın Kaderinden ^-^ Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ben kesimde hiç bir sorun bulamadım. o.O Sen benim kesimimi görsen.
Çalışma da çok güzel bu arada.Çerçeve hoşuma gitti.^^
Not:Var mı bana kesim öğretecek bir arkadaş? ( ) _________________ ほほMoonlight Destinyほほ
|
|
 |
|
 |
hotaru-chan

Efsane Üye

Kayıt: 21 Tem 2008 Mesajlar: 1691 Ünvan: Prenses Puan: 2000 Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
yeni başlığın hayırlı olsun ^.^
ash li çalışma çok gzl olmuş ^^ avril da  _________________
.
Lee Hong Ki~ || Jeremyyyy~
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 3058 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
güzel olmuşlar _________________
Toma -kun^mmmm
|
|
 |
|
 |
laru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Mar 2009 Mesajlar: 2751 Ünvan: Prenses Nerden: ^^Yeşil Kader^^ Teşekkür: 52 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
yeni başlığın hayırlı olsun canım ilk koyduğun çalışma çok hoş olmuş  _________________ Yanlış Bir Hayat Doğru yaşanmaz
By Küçük Melek
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar..!!!
By İrmaa çok şekersin canım
|
|
 |
|
27 Hzr 2009 6:20 |
|