kirby *-* nerden buldun bunu *-* _________________
By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
03 Tem 2009 20:08
aykhut
Geçiyordum Uğradım
Kayıt: 02 Tem 2009 Mesajlar: 14 Ünvan: Prens Durumu: Çevrimdışı
kirby çok tatlı bayılıyorum ona *-* _________________
By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
Without a word you made me know love
Without a word you gave me love
Because you took just a breath and ran away like this
Without a word love leaves me
Without a word love abandons me
Wondering what to say next, my lips were surprised
Because it came without a word.
03 Tem 2009 20:22
umi
Eternal Sailor Moon
Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2514 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 22 Durumu: Çevrimdışı
çok şirin *.* çok tatlı *.* kawaii *.* gerçekten çok beğendim bu çizimini eğer çizdiğin başka şeyler de varsa bizimle paylaşırsan sevinirim ^^ _________________
Voaa! Böyle çizilip, kenarlarından böyle boşluk bırakılarak kesilen ve böyle fotosu çekilen resimler çok hoşuma gidiyor! Bi de çizim süper ! Bayıldım ya nasıl bi yetenek bu ? *-* Ayrıca o Kirby'yi de yerler ama şeker niyetine :p
yeni farkettim bundan önceki koyduğun resim duvara yapılmış gibi _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız