Sailor Moon Forum
Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Konu: Yanıt: Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Alıntıyla Cevap Gönder

telefonum yeni olduğundan resim koyamayacağım şimdi Şaşırmış Durumda

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Tem 2008 18:59
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Konu: Yanıt: Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Alıntıyla Cevap Gönder

ben genelde manzara resimleri çekerim işte bendende bir kaç resim

Kurşunlu sahilinden görüntüler

Bizim yazlığın ordaki ağaçlardan bir görüntü

Kurşunluya giderken önünden geçtiğimiz bir yer ne deniyordu bunlara unuttum -__-"

Abimle beraber ablam ve arkadaşı binnur ablaya hazırladığımız süpriz doğum günü hediyeleri yumoşlar xd

Bizim yazlığın ordaki tepeden bir kaç görüntü

burası armutlu

Bandırmaya misafirliğe gitmiştik orda avin çatısından çekmiştim niye çektiysem artık >.<

İdodan çektiğim bir görüntü vala bu resmi çektikten sonra telefonu denize düşürüyordum neredeyse ^^"

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Tem 2008 16:07
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

bu resme bayılıyorum ... dershaneden çıktık gelioduk caddede sonra caminin orda oturmalık bi yer var onun yanına küçük agaçlı bi bölümü var arkadaşlar bak dediler bi baktım iki bücür yavru.sonra hemen telefonumu çıkardım ve çekmeye koyuldum tam çekiodum polis varmış yanımda (arkadada polis arabası gözüküoÇok Mutlu)bide bi adam İnanamıyor! demezler mi çekemezsin Çıldırmış Durumda bi an dedim noluo içimden. Çıldırmış Durumda niye dedim adamlar bedava olmaz bi tanesi 500 demezmi puah XD banane banane çekcem işte dedim adam hala dio olmaz felan şakalaşıoz bide bunu dienin biri polis koptum resmen XD ben hala diom çekcem işte banane sonra çektim adamlara çektim işte dedim gittim XD ... sonra resmi attım bilgiye bi baktım biri baya poz vermiş bana biride sürekli onla oynuo XDsonra bu resmi ben çıkarttırdım fotografçıda herkes gördü çok bayılıolar Çok Mutlu ...
isim bulamadım ben bunlara sizden bekliyorum isimleri XD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Tem 2008 18:46
usagi seiya

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Telefonum yok istemedim olmasını daha gencim ilerde çok olur liseye geçince Kahkaha Atıyor Dil Çıkartıyor Ama sahil resiimlerine bayıldım Denizi çok sevmişimdir zaten her zaman Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Tem 2008 18:56
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

sahil resimleri süperler bravo wallahi süper cekmissin*-*

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Ağu 2008 22:24
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

1100 olan telefonumu değiştirdiğim için ben de resim koyabilirim artık. şimdilik pek fazla koyamıyorum çünkü upload edemiyorum. ^^

bunlar teyzemin japon balıkları ^^

bunlar da adını unuttuğum diğer balıkları ^^

bunları da hayvanat bahçesine gittiğimde çekmiştim Çok Mutlu

bu da hamile köpek Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 13:21
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

giz-chan yolladığın resimler çok güzel teyzenin balıkları da çok güzelmiş =)

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 13 Ağu 2008 13:52
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

seiya & usagi yazmış:
giz-chan yolladığın resimler çok güzel teyzenin balıkları da çok güzelmiş =)

teşekkürler suşi-chan ^^
hatta balıklardan biri yumurtlamış önceden biz ordayken yavrular çıkmıştı. annesi de yavruların başından ayrılmıyordu. babası da diğer balıkları yavrulara yaklaştırmıyordu. ayy çok acayipti. o adını unuttuğum balıklarındı. ^^

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ağu 2008 14:07
prenses20

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

resimlerinize bayıldıım çok güzeller hepside, sahil, balııklar vs. bende birtane koyacağğıım hasankeyf'e gittiğğimde çekmişştim

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Ekm 2008 10:23
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız