| |
| Yazar |
Mesaj |
tomoyo

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1180 Ünvan: Prenses Puan: 4435 Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Sweet Witch orası neresi derken??? evet adanada oturuyorumm.. çok leziz bir tadı var. ama bence balerine yada onun benzeri gondola falan değil bicibici su içsen dünya bir farklı döner binen için XD _________________
|
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Efsane Üye

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2318 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: So Random^^ un setinden Teşekkür: 57 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
hyr yer olaraktan neresi xD aah boşver xD(zaten çarşıdan aşağıya daha fazla yer bilmiorm işe bak xD kaç yıldır oradyım halbuki)
xD _________________
Forumda bi süre yokum^^
Aki, Mako, usagiserenity, Risa, NQS
Hepinizi seviyorum <3
I <3 Sonny With a Chance
Kashiyuka~
|
|
 |
|
 |
tomoyo

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1180 Ünvan: Prenses Puan: 4435 Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
hmmm şimdi anladım adnan mederes bulvarı. gölün kıyısı hemen. üniversiteye yakın çok açık bir adres oldu sanrm sende adanada oturuyorsun demek  _________________
|
|
 |
|
 |
SailorMars

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 577 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| tomoyo yazmış: |
adananın meşhur tatlılarından hiç duydunuz mu yediniz mi bilmiyorum.. görüntüsü çok güzeldi. çekeyim dedim bici bici
|
Ooo süper Adana'lı bi arkadaş daha çıktı.Yaz gelse de gitsem
Bici bici Forever xD _________________
|
|
 |
|
23 Eyl 2009 10:03 |
|
 |
Yagmur_Tsukino

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 17 Eyl 2009 Mesajlar: 5 Ünvan: Prenses Nerden: Site... Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Telefonum olsa keşke _________________
~Yağmur~Tsukino~
|
|
 |
|
06 Ekm 2009 5:06 |
|
 |
çibiçibi

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 21 Ağu 2007 Mesajlar: 560 Ünvan: Prenses Puan: 800 Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Karadeniz'den Rize'den resim gördüm..Çok iyi göstermiş hırçınlılığını.
Bende Ordu'dan göstereyim arşivimden. Ordu / Ünye'den... (Memleket orası)
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.
|
|
 |
|
 |
usagididem

Venus Fan

Kayıt: 22 Eyl 2009 Mesajlar: 638 Ünvan: Prenses Puan: 400 Nerden: hasret sokağından... Teşekkür: 97 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
hotaru_cha

Sailor Moon Fan

Kayıt: 30 Hzr 2009 Mesajlar: 279 Ünvan: Prenses Puan: 725 Nerden: ordan,burdan,şurdan..her yerden Teşekkür: 9 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
usagi geçen bize geldi bi foto çektirelim beraber dedim yok dedi bende ondan gizli gölgesini çektim (şaka yapıyorum o benim aslında evin içinde hep böle dolaşıyorum ama kendim iğrenç olduğum için sadece gölgemi göre biliyorsunuz ) _________________
Kraliçeden esintiler...
|
|
 |
|
 |
venusyıldızı

Venus Fan

Kayıt: 23 Eyl 2009 Mesajlar: 693 Ünvan: Prenses Puan: 1650 Nerden: çok merak ediyosan kendin bul :p Teşekkür: 54 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
sailor mars o nasıl bi tatlıdır ya of  _________________
By Gold (Esin*mm harikasın *-*)
|
|
 |
|
18 Ekm 2009 0:01 |
|
 |
marvelgirl

Venus Fan

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 678 Puan: 800 Teşekkür: 17 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
kirazlar çok güseeel dalalım sizin bahçeye usagididem. _________________
|
|
 |
|
18 Ekm 2009 11:40 |
|
 |
SailorMars

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 577 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| usagididem yazmış: |
babamın bahçesindeki kirazlar..kedicikleri çektiğim gün çekmiştim
|
Süperler ya kiraz sevmem ama çok hoşuma gitti  _________________
|
|
 |
|
18 Ekm 2009 12:28 |
|
 |
SailorMars

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
| hotaru_cha yazmış: |
usagi geçen bize geldi bi foto çektirelim beraber dedim yok dedi bende ondan gizli gölgesini çektim (şaka yapıyorum o benim aslında evin içinde hep böle dolaşıyorum ama kendim iğrenç olduğum için sadece gölgemi göre biliyorsunuz )
|
güzel olmuş  _________________
|
|
 |
|
18 Ekm 2009 12:29 |
|
 |
Sailor_-_Mars

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 10 May 2009 Mesajlar: 132 Ünvan: Prenses Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
25 Ksm 2009 13:13 |
|
 |
Neo_Queen_Serenity

Efsane Üye

Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 1506 Ünvan: Prenses Puan: 550 Nerden: Konohagakure'den <3 Chidori! Teşekkür: 85 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
| prenses serenity yazmış: |
Biraz bulanık çıkmış Antalya'ya geldiğimin sabahında yolda giderken durup çekmiştim. Deniz harika görünüyordu. Dağların o ihtişamı zaten ayrıydı, e çekmemekte olmazdı
*-* Burası Akdeniz
|
Kawai  _________________
By Ecem ~
+ + +
By irma & ami ~
Aslında yazarıyım ama olsun U__U
|
|
 |
|
30 Ksm 2009 1:10 |
|
 |
ThEndimion

Yeni Üye

Kayıt: 21 Arl 2009 Mesajlar: 48 Ünvan: Prens Nerden: Moon xD (İst) Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Bune Böyle ya Kimse Kendi sıfatını koymamış xD,
Parmağım ağrıdı topu çevirmekten ama pes etmedim hepsine baktım xD
Bi forumu gezim belki onun için başka bir topic vardır... _________________
Different~Endi
Hep Birlikte Daha İyiye !
|
|
 |
|