Sailor Moon Forum
Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
luna

Senshi
Senshi

Ünvan: Prenses

Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Konu: Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Alıntıyla Cevap Gönder

Herkesin nerdeyse cep telefonu var her an her dakika resim çekiyoruz. Şimdi çektiğiniz resimleri buraya ekleyin ve o fotoğrafın hikayesini anlatın.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Tem 2007 10:46
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bir bölümde benim cepi annem kullanıo kamerasızÇok Mutlu Hüzünlü Çok Mutlu

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Tem 2007 11:34
Artemis

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prens

Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Nokia 3310 , Connecting people
no camera Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Tem 2007 11:42
sailor_satürn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

benm telefonum yokkk ühühühüüh Hayranlık Besliyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Tem 2007 11:44
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

ben katıldığım bir resim şenliğinden bahsederbilirim sanırım şenlik şöyle bir parkta yapıldı

çok büyük tuvaller vardı erken gelen biri olarak böyle bir şey beklemiyordum açıkcası

genellikle ilkokul çocukları vardı ama ortaokuldan da gelenler vardı ayrıca şenliği yapan kolejin grubu da sürekli şarkı çaldı (neyse ki güzel çalıyorlardı yoksa işkence olurdu benim için)bayağı tuval vardı her okuldan da 2-3 kişi falan oradan küçük çocukların yaptığı resimleri gösteriyim biraz da (büyüklerinkini çekemedim tahmin edebilirsiniz)

daha sonra o resim bu hale geldi

her neyse diğer resimlerden devam ediyim

aslında daha var ama yüklemek zor oluyor zamanla yüklerim (ayrıca image shack ben de biraz sorun çıkarıyor) son olarak parktan manzaralarla yazımı bitiriyorum
(maalesef resimleri koyamıyorum çünkü image shack boyutu uygun olduğu halde resimleri yüklememek için inat ediyor ve yakında tımarhanelik olacağım en kısa zamanda halladeip koyarım)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Tem 2007 12:05
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

çok güzeller
ee senin çalışmanı da görebilecek miyiz dolunay Gülücük Dağıtıyor

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Tem 2007 12:09
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

orada benim çalışma diye maalesef bir şey olamadı çünkü senin bildiğin bazı şahışlar (benimle oraya gelen) güzelim tuvalı natürmort gibi basit bir kağıda bile yapılabilen çalışma ile ziyan ettiler ve sonra yeni tuvale geçip diledikleri gibi resim çizdiler Çılgın
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Tem 2007 12:11
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

bu resimi çekmemdeki neden insanların ne kadr tehlikeli bi yerde denize girdiklerini göstermekti çünkü orda bissüru tabela var her an toprak kayması olabilir die

telefonumun şarjı bittiği için bu resmi arkadaşımın telefonuyla çekmiştim uçurum gibi bi yerin kenarında duruyodum ve tam bu resi çekerken telefon elimden kayııp gittii Kahkaha Atıyor (zaten resimde yamuk çıkmış XD)

bu resmi çekerken aklımda ne vardı bilmiyorum Dil Çıkartıyor ama dikkatli baktığınızda neden çektiğimi anlayabilirsiniz

şimdilik bu kadr daha sonra yollarım daha bilgisayara yüklemediğim çoook resim var

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Tem 2007 12:15
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

evt hepsi çok güzel bnm telefonum var ama bilgisayara atamıorum Çok Mutlu

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Tem 2007 17:30
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Biraz bulanık çıkmış Dil Çıkartıyor Antalya'ya geldiğimin sabahında yolda giderken durup çekmiştim. Deniz harika görünüyordu. Dağların o ihtişamı zaten ayrıydı, e çekmemekte olmazdı Dil Çıkartıyor

*-* Burası Akdeniz Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Tem 2007 17:41
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

burası sidemi???

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Tem 2007 18:01
Reina

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Hayır değil Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Tem 2007 18:03
saprofit**

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

prenses serenity yazmış:

Biraz bulanık çıkmış Dil Çıkartıyor Antalya'ya geldiğimin sabahında yolda giderken durup çekmiştim. Deniz harika görünüyordu. Dağların o ihtişamı zaten ayrıydı, e çekmemekte olmazdı Dil Çıkartıyor

*-* Burası Akdeniz Dil Çıkartıyor

denizin bu formuna çarşaf gibi derler, mükemmel görünüyor Gülücük Dağıtıyor ben de side sandım, şu ormanı da sorgun ormanı sandım, hani golf sahalı otel için dogramaya çalıştıkları, neyse ki yargıdan izin çıkmadı.
seiya & usagi nin hikayeleri de çok güzelmiş.

önceki forumdaki fotograf başlıgımı buraya taşımayım o zaman direk buranın altına olsun. iyi olmuş bu başlık fanartlarda kalabalık etmek istememiştim.

mirror mirror, where's the crystal palace??

.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Tem 2007 18:45
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ya sorma o sabah olduğundan sanırım*-* Sonra bir dalgalandı ki sorma ağzım burnum tuzlu sudan bir güzel nasibini aldı hehehehhe Çok Mutlu Onun dışında bir güzel pembiş oldum*-* Beyaz tene güneş anca pembe işler hehehehe Çok Mutlu Ay tamam yahu sustum konuyu dağıtmadan evet burası Akdeniz ve Antalya ve ben Reina'nın yanındayım Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Tem 2007 18:50
saprofit**

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

ben de antalya denizinden az tatmadım Çok Mutlu süper batarım o dalgada, ve yüzeye çıktıgımda da gülmekten yine dalga yutarım. -dım yani.. artık mumla arıyoruz o suları Çok Mutlu

bunlar eskiler, yenilerle muhtemel bir yeni aktarım cihazıyla yola devam edecegim ama ne zaman bilmiyorum(ben bilmem babam bilir Dil Çıkartıyor )

önü, sagi solu, arkasi.
silgi tozlari. kitap surlari. eglencelik sacmaliklar. bir parça sümüklü mendil. ufukta bir.
gitmekle ne iyi ettin.
devam.
saygiyla aniyoruz. uyuzun tekiydin zaten.

kektir, mercimek çorbası degil. biri öyle sanmıştı Dilini Uzunca Çıkarır

güvercin-ci. agzından beslenecek kadar güvenmiş artık.

güneşin az sol ufkunda incirlik. az sonra uçaklar için hareket vakti.

batar.

istasyon insanları burdalar tesadüfen, aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden.(adamın haberi yoktu, şş)

vak vak. tamam sustum.

mirror mirror, where's the crystal palace??

.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Tem 2007 18:57
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız