| |
| Yazar |
Mesaj |
luna
 Senshi

|
Konu: Cep Telefonunuzdan Çektiğiniz Resimler |
|
|
|
Herkesin nerdeyse cep telefonu var her an her dakika resim çekiyoruz. Şimdi çektiğiniz resimleri buraya ekleyin ve o fotoğrafın hikayesini anlatın. _________________ Canım gece'm =) çok teşekkürler..
 |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
güzel bir bölümde benim cepi annem kullanıo kamerasız  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
12 Tem 2007 11:34 |
|
 |
Artemis

Ay Fedaisi

|
|
|
|
Nokia 3310 , Connecting people
no camera  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
12 Tem 2007 11:42 |
|
 |
sailor_satürn

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
benm telefonum yokkk ühühühüüh  _________________
 |
|
 |
|
12 Tem 2007 11:44 |
|
 |
dolunay

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
ben katıldığım bir resim şenliğinden bahsederbilirim sanırım şenlik şöyle bir parkta yapıldı
çok büyük tuvaller vardı erken gelen biri olarak böyle bir şey beklemiyordum açıkcası
genellikle ilkokul çocukları vardı ama ortaokuldan da gelenler vardı ayrıca şenliği yapan kolejin grubu da sürekli şarkı çaldı (neyse ki güzel çalıyorlardı yoksa işkence olurdu benim için)bayağı tuval vardı her okuldan da 2-3 kişi falan oradan küçük çocukların yaptığı resimleri gösteriyim biraz da (büyüklerinkini çekemedim tahmin edebilirsiniz)
daha sonra o resim bu hale geldi
her neyse diğer resimlerden devam ediyim
aslında daha var ama yüklemek zor oluyor zamanla yüklerim (ayrıca image shack ben de biraz sorun çıkarıyor) son olarak parktan manzaralarla yazımı bitiriyorum
(maalesef resimleri koyamıyorum çünkü image shack boyutu uygun olduğu halde resimleri yüklememek için inat ediyor ve yakında tımarhanelik olacağım en kısa zamanda halladeip koyarım) |
|
 |
|
12 Tem 2007 12:05 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1932 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
 |
|
12 Tem 2007 12:09 |
|
 |
dolunay

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
orada benim çalışma diye maalesef bir şey olamadı çünkü senin bildiğin bazı şahışlar (benimle oraya gelen) güzelim tuvalı natürmort gibi basit bir kağıda bile yapılabilen çalışma ile ziyan ettiler ve sonra yeni tuvale geçip diledikleri gibi resim çizdiler  |
|
 |
|
12 Tem 2007 12:11 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1023 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
bu resimi çekmemdeki neden insanların ne kadr tehlikeli bi yerde denize girdiklerini göstermekti çünkü orda bissüru tabela var her an toprak kayması olabilir die
telefonumun şarjı bittiği için bu resmi arkadaşımın telefonuyla çekmiştim uçurum gibi bi yerin kenarında duruyodum ve tam bu resi çekerken telefon elimden kayııp gittii (zaten resimde yamuk çıkmış XD)
bu resmi çekerken aklımda ne vardı bilmiyorum ama dikkatli baktığınızda neden çektiğimi anlayabilirsiniz
şimdilik bu kadr daha sonra yollarım daha bilgisayara yüklemediğim çoook resim var _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =) |
|
 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1747 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
evt hepsi çok güzel bnm telefonum var ama bilgisayara atamıorum  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Biraz bulanık çıkmış Antalya'ya geldiğimin sabahında yolda giderken durup çekmiştim. Deniz harika görünüyordu. Dağların o ihtişamı zaten ayrıydı, e çekmemekte olmazdı
*-* Burası Akdeniz  _________________
 |
|
 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1023 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
burası sidemi??? _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =) |
|
 |
|
 |
Reina

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 112 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: Mars
|
|
|
|
Hayır değil  _________________
 |
|
 |
|
 |
saprofit**

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
| prenses serenity yazmış: |
Biraz bulanık çıkmış Antalya'ya geldiğimin sabahında yolda giderken durup çekmiştim. Deniz harika görünüyordu. Dağların o ihtişamı zaten ayrıydı, e çekmemekte olmazdı
*-* Burası Akdeniz  |
denizin bu formuna çarşaf gibi derler, mükemmel görünüyor ben de side sandım, şu ormanı da sorgun ormanı sandım, hani golf sahalı otel için dogramaya çalıştıkları, neyse ki yargıdan izin çıkmadı.
seiya & usagi nin hikayeleri de çok güzelmiş.
önceki forumdaki fotograf başlıgımı buraya taşımayım o zaman direk buranın altına olsun. iyi olmuş bu başlık fanartlarda kalabalık etmek istememiştim. _________________
mirror mirror, where's the crystal palace??
. |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Ya sorma o sabah olduğundan sanırım*-* Sonra bir dalgalandı ki sorma ağzım burnum tuzlu sudan bir güzel nasibini aldı hehehehhe Onun dışında bir güzel pembiş oldum*-* Beyaz tene güneş anca pembe işler hehehehe Ay tamam yahu sustum konuyu dağıtmadan evet burası Akdeniz ve Antalya ve ben Reina'nın yanındayım  _________________
 |
|
 |
|
 |
saprofit**

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
ben de antalya denizinden az tatmadım süper batarım o dalgada, ve yüzeye çıktıgımda da gülmekten yine dalga yutarım. -dım yani.. artık mumla arıyoruz o suları
bunlar eskiler, yenilerle muhtemel bir yeni aktarım cihazıyla yola devam edecegim ama ne zaman bilmiyorum(ben bilmem babam bilir )
önü, sagi solu, arkasi.
silgi tozlari. kitap surlari. eglencelik sacmaliklar. bir parça sümüklü mendil. ufukta bir.
gitmekle ne iyi ettin.
devam.
saygiyla aniyoruz. uyuzun tekiydin zaten.
kektir, mercimek çorbası degil. biri öyle sanmıştı
güvercin-ci. agzından beslenecek kadar güvenmiş artık.
güneşin az sol ufkunda incirlik. az sonra uçaklar için hareket vakti.
batar.
istasyon insanları burdalar tesadüfen, aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden.(adamın haberi yoktu, şş)
vak vak. tamam sustum. _________________
mirror mirror, where's the crystal palace??
. |
|
 |
|
 |
|
|
|