Bu resimler Sailor Moon 7 ci sezon icin cizilmis,cok bewyendim.ben de cizmek istiyorummmm.Yardim edin bana daaaaaa.
Bu arada Sailor Jupiteri yukarida koydum.xexe
Daha guzelleri var,mutlaka paylasicam. _________________
Sailor Moon senin AZERBAYCANDA en buyuk hayranin ben Cinareyim
En son Vehsi Melek tarafından 26 Mar 2009 18:19 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Vehsi Melek senin ilk koyduğun çok güzel yaa
White_MooN ChibiChibi ve Sailor Cosmos'lu olan çok tatlı ve çok güzel
Bence de Chibi chibi ve Sailor Cosmos olan cok guzel.
Bu arada su benim ilk resmimden Sailor Mars Jupiter olani da vardi qaliba,bulursan mutlaka paylasirim,yeter ki,siz beyenin. _________________
Sailor Moon senin AZERBAYCANDA en buyuk hayranin ben Cinareyim
26 Mar 2009 18:54
chibi moon
Lanetli
Kayıt: 23 Mar 2009 Mesajlar: 110 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı Durumu: Çevrimdışı
Dünyanın hiçbir yerinde tamamen ıssız bir yer yoktur. Geceleri, şehir ve kasabalarınızın caddeleri boşalmış gibi görünse de, aslında, bir zamanlar oralarda yaşamış ve bu güzel toprakları gerçekten seven ruhlarla dolu olacaktır. Beyaz adam asla yalnız kalamayacaktır. Beyaz adamın, benim insanlarıma saygı göstermesini sağlamalısınız, çünkü; ölüler güçsüz değildir.
Ölü mü dedim?
... !
Ölüm diye birşey yoktur ki, sadece dünya değiştirir insan.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız