Sailor Moon Forum
Chobits Chii kulağı yapımı :) -tutorial-

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay

Yazar Mesaj
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prenses

Chobits Chii kulağı yapımı :) -tutorial- Konu: Chobits Chii kulağı yapımı :) -tutorial- Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar ^^

Chobits izlediğimden bu yana en sevdiğim animeler arasındadır. Chii'nin tatlılığı ve animenin öyküsü ben çok etkilemişti. Cosplay yapmak istediğim karakter arasına Chii ve Freya'da katıldı haliyle Kahkaha Atıyor Kostümleri kendim yaptım, ilk dikiş deneyimim oldu ama kostümlerin başarılı olduğuna inanıyorum. En kısa zamanda paylaşacağım sizlerle de Şaşırmış Durumda

Kulakları aslında almayı planlıyordum ama plastik kulağa 45 ytl para vermek bayağı bir israf. Ben de kendim yapmaya karar verdim, güzel olunca da sizinle paylaşmak istedim. Chobits hayranları ve cosplayerlar için faydalı olacağına inanıyorum. (Death Note cosplayimde de defteri almayı planlıyordum o da pahalı olunca onu da yapmıştım Kahkaha Atıyor )

6 aşamada Chii'nin (ya da Freya'nın) persocom kulaklarına sahip olabilirsiniz ^^

(resimler için spoiler kodlarını açın)

1) Gerekli malzemeleri hazırlayalım =)

Spoiler:

*Beyaz karton
*Pembe karton
*Makas
*Yapıştırıcı
*Kalem
*Silgi
*Disk Çok Mutlu

2)Pembe kartona diski yerleştirin ve aralıklı iki daire çizin. Cetvel yardımıyla iç çizgileri oluşturun. Resimdeki gibi bir görüntü oluşacak.

Spoiler:

3)Beyaz kartona diski yerleştirin ve yarım daire çizin. Sonuç olarak resimdeki gibi bir görüntü oluşturun ve dikkatli bir şekilde kesin.

Spoiler:

4)Pembe kartona geri dönüyoruz. Oluşan şekiller resimdeki gibiyse kesim işlemine başlayabiliriz Çok Mutlu

Spoiler:

5)Beyaz kartonun kalanından bir kısma 50ykr boyutlarında madeni para ile aralıklı iki daire çizin ve dikkatli şekilde kesin.

Spoiler:

6)Pembe ve beyaz kartonu büküp beyaz karton üste gelecek şekilde iç içe koyun (bunu yaparken birinden yardım alın) ve yapıştırıcı ile iyice yapıştırın. Beyaz kartonun ön kısımlarına kestiğiniz ufak daireleri yapıştırın. Kuruyana kadar sabit tutun veee işte oldu ^^

Kulağınıza tutturmak için çeşitli yöntemler kullanabilirsiniz. Taç yada kurdela gibi...

Death Note yapımını da anlatacağım yakında Gülücük Dağıtıyor Umarım faydalı olur ^^;
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Tem 2008 18:07
michiru

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Chobits Chii kulağı yapımı :) -tutorial- Konu: Yanıt: Chobits Chii kulağı yapımı :) -tutorial- Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler (cosplay çalışmalarında güzel olmuş bu arada Gülücük Dağıtıyor )

sağol kuzen

çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Tem 2008 18:12
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Chobits Chii kulağı yapımı :) -tutorial- Konu: Yanıt: Chobits Chii kulağı yapımı :) -tutorial- Alıntıyla Cevap Gönder

Rica ederim. Çalışmalarım için yorumuna da ayrıca teşekkür ederim michi-san ^^;
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Tem 2008 18:20
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

Harika!
Hemde yapımı gayet basit..
Bu arada cosplaylarını bekliyorum! Hayranlık Besliyor

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 Tem 2008 18:31
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

ay cok guzel

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Tem 2008 18:49
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

teşekkürler ^^ Cosplay de geliyor birazdan xD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 Tem 2008 19:06
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

gerçekten çok güzel anlatmışsın*-*

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Tem 2008 09:39
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

harikasın sen yaa *-* super cok tesekkurler

Lovely Complex~
Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 21 Tem 2008 21:56
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Ayy ne güzel yapmışsın o kulakları*-*tebrik ederim =)

Avatar için teşekkürler Matrixsakini Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 22 Tem 2008 14:22
michi-san

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

harika tebrikler
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Tem 2008 15:22
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

çok güzel ve yararlı bir anlatım ve oldukça da kolay. çok çok teşekkürler MisaMisa-chan
ayy acaba ben de mi chii cosplayi yapsam elimde uygun bir elbise de var. tıpatıp aynısı olmaz ama denerim. belki eylülün ilk haftası çekimleri yapabilirim. tabi çekicek eleman bulabilirsem hihihi

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2008 16:45
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız