Sailor Moon Forum
Chobits =))
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Ünvan: Prenses

Chobits =)) Konu: Chobits =)) Alıntıyla Cevap Gönder

Günlerden bir gün Hideki bu bilgisayarlardan almak isteyince pahali oldugunu anlar ve vazgecer, ama yoldan gecerken cöplerin önünde bir sari sacli kiza rastlar. Bu kiz bilgisayardir...Hideki sevincinden bu bilgisayar sayesinde ne yapacagini düsler ve onu eve götürmeye karar verir. Götürmek ister götürmesine ama bu bilgisayarlar agir oldugu icin , tasimakta zorlanir.Hideki bilgisayari eve getirdikten sonra calistirmak ister...hersey iyi gidiyor derken calistirma tusunu bulamaz Kahkaha Atıyor . Heryerine bakan hideki tek bir kismi atlamistir, kizlarin hassaz bölgesinin oldugu yeri...acaba ordamiydi? Kahkaha Atıyor Hideki utanarak dokunur ve bilgisayar calisir
Ama bilgisayar konuşmaz ve sadece ağzından chii kelimesi çıkar.Hideki de bu bilgisayara (kıza) chii ismini koyar...Daha sonra konuşabilmesi için her türlü macera yaşarlar...
Yorumlarınızı beklerim =)

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!

En son usagiserenity tarafından 29 Ağu 2007 18:59 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Hzr 2007 00:54
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Chobits =)) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

chobits izledim. çokca ecchi içeriyor bu yüzden bence 13 + hideki zaten sapık gidiyo kıza şeyy dergilerini aldırdıtıyorr.
hele chiiyi açmak için yaptığı şeyy oha falan yani. chii çok şeker ama freyanın başka bir çekiciliği var

En son jingjing tarafından 01 Tem 2007 21:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Hzr 2007 20:37
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Evet öle ama chii çok tatlı..

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Hzr 2007 20:48
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

yaklaşık 27 bölümünü falan seyrettim sonra ne olduysa bıraktım güzel bi anime chii çok tatlı izlenmesi gerek bence
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 17:53
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

bence de biraz +13 kaçmış

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 18:36
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

dolunay yazmış:
yaklaşık 27 bölümünü falan seyrettim sonra ne olduysa bıraktım güzel bi anime chii çok tatlı izlenmesi gerek bence

anime toplam 26 bölüm. 17. bölüme kadar izlemiş olmayasın.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 21:46
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Yok 27 bölüm. Ama aslı 26 bölüm. Aralarda öylesine bölümler de var. İki kişinin konuşması gibi. Hani sıradan bir hikayesi var sanıyorsunuz bir bilgisayar ve bir adam ve adam ona her şeyi öğretiyor ama işin her şeyi en sona bırakılmış her zaman ki gibi. Güzel bir anime ama bazen gerçekten sıkabiliyor.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Tem 2007 21:51
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ecchi sevmedigim icin bende yarıda bırakmıstım devam etmedimde etmeyi düsünmüyorum xD
Gerci CLAMP'ın mangalarının cizimi güzel oluyo ama xD
Seri 27 bölüm degil 26 bölüm.O 27'inci bölüm dediginiz aslında özel bir bölüm ve hikayeden biraz daha farklı.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Tem 2007 23:44
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Yanılmıyorsam 3 tane konuşma bölümü var bölümlerde yani animenin içinde olan olayları anlatan bölümler. Örneğin, Shinbo ve Sumomo'nun ve Minuro ve Yuzuki'nin. Bunlarla birlikte 27 bölüm toplam ama bunları saymazsak 24 bölüm hatta küçük bir bölüm daha var sumomo ve kotoko'nun küçük bir macerasını anlatan. O bu bölümlerden apayrı tabii ki^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Tem 2007 23:51
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Seri özel bölümleri de sayarsak 28 bölümden olusuyor^^
Normal 26 bölüm + 2 tane özel bölüm..
Hatta bir bölümde Hibiya ve Kotoko'nun hikayesi anlatılırken diger özel bölümde, Sumomo ve Kotoko'nun macerası anlatılıyor bildigim kadarıyla.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Tem 2007 00:08
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Benim dediğim ne^-^''' 27 bölüm ve apayrı küçük bir bölümden oluşan bir bölüm yani toplam 28 *-* Ama Bölümler içinde geçen konuşma bölümleri hikayede sadece belli bir bölümleri iki kişinin konuşması arasında geçiyor yani bu pek önemli değil zaten o bölümleri pek izlemedim. Çünkü sadece konuşmaları dinleyim ne yapayım izlediğim bölümleri*-* Yani aslına bakarsak 24 bölüm Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Tem 2007 00:12
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

prenses serenity yazmış:
Benim dediğim ne^-^''' 27 bölüm ve apayrı küçük bir bölümden oluşan bir bölüm yani toplam 28 *-* Ama Bölümler içinde geçen konuşma bölümleri hikayede sadece belli bir bölümleri iki kişinin konuşması arasında geçiyor yani bu pek önemli değil zaten o bölümleri pek izlemedim. Çünkü sadece konuşmaları dinleyim ne yapayım izlediğim bölümleri*-* Yani aslına bakarsak 24 bölüm Çok Mutlu

Bu animenin toplam bölüm sayısı 28 dediğiniz gibi konuşmalardı şuydu buydu bazı bölümler gereksiz yere de eklenmiş..Ahh hele 3. bölümün sonlarına doğru hep konuşmaa..Diğerlerinden de var tai XD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Tem 2007 00:21
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

usagiserenity yazmış:
prenses serenity yazmış:

Bu animenin toplam bölüm sayısı 28 dediğiniz gibi konuşmalardı şuydu buydu bazı bölümler gereksiz yere de eklenmiş..Ahh hele 3. bölümün sonlarına doğru hep konuşmaa..Diğerlerinden de var tai XD
arkadaşlar yanlış hatırladım o zaman benim sonuç olarak demek istediğim birazını seyretmiş olmam bölüm sayısı farklı olabilir en son aklımda kalan bölümde hep beraber denize gidiyorlardı bölüm numarasından emin değilim çok afedersiniz bi daha emin olmadan konuşmayacağım ama izleyeli gerçekten uzun zaman oldu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Tem 2007 08:02
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

2-3 bölüm izledim daha ama devam etmek istiyorum

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Tem 2007 10:40
miya

Venus Fan
Venus Fan

animeye alıştırmak için 4e geçen kuzenlerime son 2 bölümü izletiyordum (açık sahne olmadığından tabi Kahkaha Atıyor) bir baktım kuzenlerim(ikizler:P) hüngür hüngür ağlıyorlar XD
konuyu daha detaylıca anlattım ve yazı beklemelerini söyledim (anime partisi yapıcam ya güya XD)
dün tutturdular baştan izleyelim diye :S yanımda büyük abileri de var, açılış sahnesinde(oha filan olunan jingonun tabiriyle:D) ne yapıcam diye kara kara düşündüm ,neyse ki ucuz atlattım ^^''' zaten pek anlamadılar Dil Çıkartıyor ''robot bu robot ''diye geçiştirdim Kahkaha Atıyor yarın benden 3. bölümü de istiycekler ne yapıcam ben T--T Yaktın beni chiii Kızmışa Benziyor

düzenleme: 3. bölümde açık bir yer yoktu sanırsam ^^''' sorun aynı şeyleri tekrar tekrar izlemeye gelememem ki chobits bazı yerlerde çok sıkabiliyor -_-, artı aynı zamanda çevirmek zorunda da kalıyorum kuzenlere ,boğazım ağrıyor T..T

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Tem 2007 16:42
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız