Sailor Moon Forum
~Cosplay o_O ~hemde benden
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay

Yazar Mesaj
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

~Cosplay o_O ~hemde benden Konu: Yanıt: ~Cosplay o_O ~hemde benden Alıntıyla Cevap Gönder

hehe cok sirin*-*baska cosplaylarınıda görmek isteriz!
Misa herkese ilham veriyo Hayranlık Besliyor Dil Çıkartıyor

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 Tem 2008 22:55
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

~Cosplay o_O ~hemde benden Konu: Yanıt: ~Cosplay o_O ~hemde benden Alıntıyla Cevap Gönder

usagi-tsukino teşekkür ederim =)

MisaMisa bana sen ilham verdin... bu kadar kısa sürede çalışma yapmak biraz zor oldu tabii ^^'

chibi_chibi_tryorumun için teşekkürler ^^ saçım uzun ama aslan yelesi şeklinde bu yüzden saçımın uzun kısmını topladım ve kısa bi görünüm elde ettim

SailorMarsReiChanyorumun için teşekkürler ^_^ sizlerin desteği sayesinde başka bi cosplay daha yapıcam ama kim olduğunu söylemem Dil Çıkartıyor

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 Tem 2008 23:54
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

çok güzel bi çalışma olmuş tebrikler ... ayrıca bazı pozlarında mankenimsi duruşların var çok begendim Gülücük Dağıtıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Tem 2008 09:44
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

süper ve gayet başarılı bir cosplay olmuş valla ... tebrikler seiya&usagi

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Tem 2008 10:03
zac_efron

Anime Fan
Anime Fan

Ünvan: Prens

çok güzeller

yumurtamı beslermisin lutfen
seninde Flyffables! yumurtan olsun
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Tem 2008 12:13
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

teşekkür ederim ^_^

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 23 Tem 2008 12:33
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

gayet başarılı İnanamıyor!

esmer L görmek biraz şaşırtıcı oldu ama elbise ve bakışlar telefonu tutuş hareketler diyelim kısaca oturmuş Gülücük Dağıtıyor

misa başlattı herkeze ilham oldu katılıyorum Gülücük Dağıtıyor bendemi cosplay yapsam ne Gizli Planlar Yapmaktadır

neyse bence gayet güzel yeni çalışmalarınıda bekleriz Gülücük Dağıtıyor bide usagi ol kız esmer usagi Çıldırmış Durumda Çok Mutlu bakalım nasıl olur Kahkaha Atıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Tem 2008 16:52
Ecmmi

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Hhaha telefon tutuşuna bittim Çok Mutlu Tam bir "L" olmuş!Tebrikler
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Tem 2008 21:45
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

hihiihhi bayan L =D ama güzel olmuş tbrkle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Tem 2008 15:17
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

vayyyy *-*
suşi-chan bunlar ne güzel pozlar böyle.
bence de cosplay çok başarılı olmuş.
yeni yapacağın cosplayi de merakla bekliyorum canım ^^

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Tem 2008 15:54
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

yeni yapıcağım cosplay işi yatıcak gibi gözüküyo T-T
sailor satürn olcaktım..ama olamayabilirim..

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2008 16:38
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

seiya & usagi yazmış:
yeni yapıcağım cosplay işi yatıcak gibi gözüküyo T-T
sailor satürn olcaktım..ama olamayabilirim..

Kostümü bulmuş muydun? İnanamıyor!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Tem 2008 16:42
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

ı-ı cık =D eldeki malzemelerle yapıcaktım bazı yerlerinide kendim diktim XD ama birden bire hevesim kaçtı .. çünkü asam ve tiaram yok buda çok büyük bi eksik bence T-T fikir verebilecek olan varsa açığım...

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2008 17:07
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Tiara yapılabilir ama asayı bilmiyorum Şaşırmış Durumda
Hevesin gittiyse yapılabilecek birşey yok sanırım ^^, Aynısı bazen bana da oluyor da.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Tem 2008 17:09
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

MisaMisa yazmış:
Tiara yapılabilir ama asayı bilmiyorum Şaşırmış Durumda
Hevesin gittiyse yapılabilecek birşey yok sanırım ^^, Aynısı bazen bana da oluyor da.

büyük bi yanlışı düzeltmek istiyorum dalgınlıkla sailor satürn demişim pluto olcak o Kahkaha Atıyor

Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2008 17:14
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız