| |
| Yazar |
Mesaj |
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
Flood için çok özür dilerim
SaILoRSuN,çalışmalarını gördüm,tebrik ederim,çok beğendim.
Montaj süper olmuştu
matriks sakini ve kuzenlerinin çalışmaları benim favorim,O L gerçekten çok başarılıydı bence^^ Yani imkanlarımızı düşünürsek... Tebrikler tekrardan.
Cosplay umarım daha da yaygınlaşır  _________________ MisaMisa Cosplay Çalışmaları
|
|
 |
|
 |
Lyzard

Üye

|
|
|
|
basligin sabitlenebilir de türkiyede senden baska cosplay yapan kaç kişi var + olanların ne kadarı buraya koyma cesaretini gösterebiliyor.. anca sen doldurursun o forumu, baskası yazmaz  _________________ Now, my blind eyes see what others cannot. |
|
 |
|
 |
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
| Lyzard yazmış: |
basligin sabitlenebilir de türkiyede senden baska cosplay yapan kaç kişi var + olanların ne kadarı buraya koyma cesaretini gösterebiliyor.. anca sen doldurursun o forumu, baskası yazmaz  |
Amaç zaten katılımı artırmak değil mi?
Cosplay çalışması paylaşmak için cesarete gerek yok,olsaydı daha önceden böyle çalışmalar yapılıp konmazdı.
Şu anda katılımın artığını görüyorum ayrıca.
Zamanı geldiğinde düzenleme yaparız (Ona göre başlık açarız vs.) ve sabitlenir! _________________ MisaMisa Cosplay Çalışmaları
|
|
 |
|
 |
knighTeen87

Üye

|
|
|
|
gerçektan çok güzel olmuş,emeğin için ve medeni cesaretin için ayrıca büyük tebrikler _________________
 |
|
 |
|
 |
Lyzard

Üye

|
|
|
|
| MisaMisa yazmış: |
| Lyzard yazmış: |
basligin sabitlenebilir de türkiyede senden baska cosplay yapan kaç kişi var + olanların ne kadarı buraya koyma cesaretini gösterebiliyor.. anca sen doldurursun o forumu, baskası yazmaz  |
Amaç zaten katılımı artırmak değil mi?
Cosplay çalışması paylaşmak için cesarete gerek yok,olsaydı daha önceden böyle çalışmalar yapılıp konmazdı.
Şu anda katılımın artığını görüyorum ayrıca.
Zamanı geldiğinde düzenleme yaparız (Ona göre başlık açarız vs.) ve sabitlenir! |
bol şans ne diyeyim^^ çalışmaları bekliyoruz o zaman  _________________ Now, my blind eyes see what others cannot. |
|
 |
|
 |
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
Teşekkürler ^^ Sırada efsane dövüş oyunu Tekken'den bir karakter olacak sanırım.
Yalnız anime değil oyunları da çok severim Onlar içinde çalışma yapabilirim. _________________ MisaMisa Cosplay Çalışmaları
|
|
 |
|
 |
Lyzard

Üye

|
|
|
|
vaay mükemmel! önerilere açık mısın? bir asuka cosplayı fena olmazdi hani!  _________________ Now, my blind eyes see what others cannot. |
|
 |
|
 |
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
Zaten Asuka'yı düşünüyordum Sırada iki Asuka Cosplayim var demektir.
1)Asuka Kazama (Tekken)
2)Asuka Langley (Evangelion) _________________ MisaMisa Cosplay Çalışmaları
|
|
 |
|
 |
knighTeen87

Üye

|
|
|
|
Valla King Of Figters'tan bi cosplay de hiç fena olmazdı  _________________
 |
|
 |
|
 |
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
| knighTeen87 yazmış: |
Valla King Of Figters'tan bi cosplay de hiç fena olmazdı  |
Bana uyan bir karakter yokki  _________________ MisaMisa Cosplay Çalışmaları
|
|
 |
|
 |
Lyzard

Üye

|
|
|
|
Asuka Langley'in sacları sana cok uygun, ama tekkendeki için aynı seyi soyleyemem, nereye saklayacaksın o kadar saçı birde saçını boyamayı düşünüyor musun cosplayler için? _________________ Now, my blind eyes see what others cannot. |
|
 |
|
 |
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
Asuka Kazama'nın customize bölümündeki saçlarından yararlanabilirim. İlla orijinalini kullanmama gerek yokki Saç boyatmayı düşünmüyorum ama şimdilik.
İleride gerekirse olabilir. _________________ MisaMisa Cosplay Çalışmaları
|
|
 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1477 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
son kolajın 4. resminde shinigami gözleri mi var ben mi yanlış görüyorum XD
bakma bana öyle.. yoooo XDD
hahah =D
inanılmaz güzel olmuş çok başarılı.
kesinlikle devam et. ayrıca saçlarının kumral olması cosplayi kesinlikle bozmamış.
bütün resimlere bayıldım. kıyafetler oldukça gotik =P hepsi de çok yakışmış.
o death note'u da nerden buldun bilemiyorum ama tehlikeli görünüyor XDD
tam anlamıyla bir cosplay olmuş. bayıldım valla... devamını görmek isteriz =)
edit: sonuncusunda fotoğrafı çeken de duruşunu güzel ayarlamış ve güzel çekmiş. helal olsun valla  _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
23 Mar 2008 23:29 |
|
 |
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
usa-ko çok teşekkürler ^^ DeathNote'u kendim yaptım ve photoshop ta gözlerimi kırmızılaştırdım,shinigami gözlerine sahip oldum xD Çok zor olmadı ve başarılı olduğunu duymak çok sevindirici Bende çalışmalarımı devam ettirmek isterim vakit buldukça fakat katılımın da artmasını istiyorum.Şu anda artış var,inşallah daha da artar  _________________ MisaMisa Cosplay Çalışmaları
|
|
 |
|
 |
Mamoru
 Koruyucu

|
|
|
|
Tek kelimeyle mükemmel ^^
Dekorasyon'dan, kıyafetlerin genel olarak Misa karakteriyle uyumuna kadar eksiksiz bir çalışma olmuş ve performans çok iyi. Başarılarının devamını diliyorum, bir benzer çalışma olarak L karakteriyle beni görebilirsiniz =P
Ayrıca cesaretin içinde ayrıca teşekkür, inşallah Türkiye'de cosplayerlarımız giderek katlanır ve bir arada cosplay partileri düzenleyebiliriz ^^ _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
|
|
|