Sailor Moon Forum
Death Note Misa Cosplay -MisaMisa-
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay

Yazar Mesaj
firstmoonPİLoT^^

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prenses

Death Note Misa Cosplay -MisaMisa- Konu: Yanıt: Death Note Misa Cosplay -MisaMisa- Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kırmızı başlıklı kız , sende ''elma yer misn yavrucuğum? '' diyen cadıya benziyosun..
Harika masal cosplay.. Gülücük Dağıtıyor yaratıcı tebrikler..

With the peaceÇiçek Veriyor..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 15 Tem 2008 22:08
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Death Note Misa Cosplay -MisaMisa- Konu: Yanıt: Death Note Misa Cosplay -MisaMisa- Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 Tem 2008 22:43
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Birkaç ay önce saçlarım sarıyken Misa çekimi yapmıştım, şimdi de kahkul kestirince şekli Misa gibi oldu Kahkaha Atıyor Ondan da bir resim çektim. Paylaşayım dedim. Umarım beğenirsiniz arkadaşlar Şaşırmış Durumda

Not: resmin orijinal boyutu için üzerine tıklayın

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 27 Tem 2008 15:01
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

uww*.* yine döktürmüşsün bayıldım ya

kyafetleri çok iyi seçiyorsun ellerine sağlık güzelde poz veriyorsun cosplay camiasını çalkaladın kızXD Kahkaha Atıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 27 Tem 2008 18:22
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

bi insan bu kadar mı misaya benzer yaaa Çıldırmış Durumda
gerçekten cosplay kraliçesisin sen Hayranlık Besliyor

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Tem 2008 19:13
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Teşekkürler ama utandırıyorsunuz beni ya Şaşırmış Durumda
Aslında söylemek istediğim birkaç şey var... Şaşırmış Durumda Cosplay fotoğraflarımı paylaşırken aslında çekiniyordum belki yanlış anlaşılır diye ama daha sonra aldığım destekten dolayı mutlu oldum ve cosplay yapmaya devam ettim, çok teşekkür ederim. Geçenlerde birinden cosplay yaptığım için kötü bir yorum aldım, onu rahatsız etmişim belliki. Eğer sizi de rahatsız ediyorsam bilmek istiyorum. Bu yüzden yaptığım cosplay çalışmalarını bile paylaşmaktan çekiniyorum. Biten birsürü çalışma var...
Ayrıca istediğim şey övgü değil, lütfen yanlış anlaşılmasın bu dediğim.
Elbette güzel yorumlar, desteğiniz çok güzel şeyler ama övülmek farklı ve sevdiğim birşey değil. Teşekkür ederim Kızarmış Durumda!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 27 Tem 2008 19:34
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

Bence devam etmelisin Gülücük Dağıtıyor
O kadar başarılısın ki kipiye taş çıkartırsın Zarif Kahkaha Atıyor
İyi yada kötü yorumlar olabilir sen boşver ve devam et Göz Kırpıyor

Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Tem 2008 19:44
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

süpersin canım ahh bende bir öğrenebilsem bana da bi nasip olsa Çok Mutlu

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Tem 2008 13:58
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Tek kelimeyle harika Ponpon Kız
Süper olmuş cidden. ellerine sağlıkkk.... Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Ciddiye alındığı, özen gösterildiği belli. Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler Sarılır

Spoiler:
kötü yorumlar yapanlar mı? sen takma o kıskançları Dil Çıkartıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ağu 2008 22:08
MisaMisa

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Çok teşekkür ederim ^^ Gerçekten emek isteyen bir iş cosplay ve çok eğlenceli ^^ Senin çalışmanı da çok beğeniyorum Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Ağu 2008 14:50
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

wawww*-* harika bir cosplay calısması olmus tek kelimeyle harika Gülücük Dağıtıyor

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:30
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Japon Kültürü ve Cosplay Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız