| |
| Yazar |
Mesaj |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
Konu: Death note |
|
|
|
evet bu yilin kuşkusuz en pöpüler olan anime budur. toplam 37 bölümlük olan bu anime hala tümü yayınlanmamıştır. konusu kısa söyle
çok zeki biri olan ligth( raito) bir gün sınıfta ders dinlerken gökten bir defter düştüğünü görür. bu defter ölüm melekleri (ölüm tanrıları) tarafında dünyaya düşmüştür. raito merakını yenemez ve üzerinde death note yazan defteri açar. defterin ilk sayfalarında ölüm defteri ile ilgili açıklamalar bulunmaktadır. deftere ismi yazan kişi 40 sn içerisinde ölmektedir. raito pek inanmaz ama merakını yenemediği için defteri alır.. ve macera böylee başlar
death note asıl sahibileri shinigamilerdir
daha sonra raito kendine kira takma ismi verir
ana karakterlerden olan L bir dedektiftir. çok zeki biri.raitonun kira olduğunu düşünür ve araştırır.
misa ise kiraya hayran olan ve o da bir death note sahiptir.
shinigamiler ( ölüm tanrıları): death note sahip olan insanların yanında bulunurlar. ama onları davranışı yalnızca izler. eğer birisinin hayatını kurtarmak için death note bir şey yazarsa shinigami ölür. _________________

En son jingjing tarafından 01 Tem 2007 19:06 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
01 Tem 2007 18:37 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
daha önce bi kaç yerde okumuş ama izlememiştim çok hoşuma gitmişti paylaşım için tşkler bu da bi kaç resim:
 |
|
01 Tem 2007 18:47 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
raito tam bir pislik ama onu çok seviyorum. zekasınaa hayranım. eğer ingiliceniz çok iyi değilse bence kesinlikle türkçe izlemeniz lazım yoksa hiç bir şey anlamazsınız.
ilk bölümleri gerçekten biraz sıkıcı ama 3-4 bölümlerden sonra müthiş bir müzadele başlıyor. L nin çıkışıyla. near var ondan sonra başta ilk görüşte beğeniş yaşıyordum ki izledikten sonra ı ıh hiç içim ısınmadı. L daha iyidi
raito ve L _________________
 |
|
 |
|
01 Tem 2007 19:06 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bend ehiç izlemedim türkçe bölümlrini bulabilceğim bi adrs varmı dikaktimi çekti anlatımın çok güzel meraklandırdı beni  _________________
 |
|
 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1023 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
tanıtım çok güzel olmuş teşekkürler
death note hakkında daha çok bilgi sahibi oldum bi kaç bölüm izledim vaktim olursa dahda izlicem _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =) |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
arkdaşalar türkçe adrsi var fakat burada vereme. eğer msnde diğer anime arkaşlarınıza sorarsanız eminim vereceklerdim. bu arada tanıtımı ben yaptım  _________________
 |
|
 |
|
01 Tem 2007 19:24 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1137 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
niyeki burda veremiyosun msnde kim esorcaz anlamadım ben msnime kimsyi eklemedim  _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
forumda başka bir sitenin adresi bence çok yanlış zaten yasak sanırım. ayrıca ayıp. ö.m da yollayabilirsin. türkçe bölümleri zaten 21. bölüme kadar var henüz. bir de bu tür konuları sorarken lütfen ö.m kullan çünkü death notela hiç bir ilgilisi yok _________________
 |
|
 |
|
01 Tem 2007 19:34 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
|
nasıl date note ile ilgisi yok ben sadece tanıtımını beğenip merak ettim trkçesi
varmı diye sordum sen bana msnden yardımzı olurlar dedin .lütfen msjlarında azarlayıcı tonda konuşma ,güzelce söyleyebilirsin _________________
 |
|
 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 536 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
|
|
Favori animelerimdendir kendileri xD
Kim ne derse desin bayılıyorum Light'a xD L'yi de niye abartıyorlar anlamıyorum xD Adam seker komasına girecekti ya gerci giremeden gitti xD
Animesi hala devam etmiyor bitmis bulunmakta suanda.Doyamadım seriye ya =)
Mangası ile aynı sonu paylastı daha degisik bekliodum ben ya xD _________________
 |
|
 |
|
 |
Artemis

Ay Fedaisi

|
|
|
|
21-22 ye kadar izlemiştim ama gerisini izlemedim henüz  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
03 Tem 2007 11:00 |
|
 |
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1493 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Çok merak ediyorum bu animeyi yaa ama bir türlü izleyemedim _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
03 Tem 2007 11:08 |
|
 |
dolunay surat

Üye

|
|
|
|
bende çok merak ediyorum umarım tr altyazısını bulabilirim _________________
 |
|
 |
|
03 Tem 2007 11:13 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Ben yeni başladım, daha 6. bölümdeyim... şimdilik harika gidiyor. ingilizce alt yazısı biraz ağır, ama durdura durdura okuyorum işte... Light'ı da, L'yi de, hatta ölüm meleğini de sevmeye başladım. Hikaye güzel, anlatım güzel, espiriler güzel, çizim de oldukça güzel... Bakalım böyle devam edebilecek mi : )))) _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
Lütfen bunu USAGİ adlı yemiz okuyabilri mi?
valla death note ilerki bölümlerde iyice heycanlanıyor. ama 2. L fln benim pek hoşuma giştmedi
. tam bölümleri bitircektim ki online izlediğim site bütün bölümlerini silmiş. ağlamak istiyorum _________________
 |
|
 |
|
03 Tem 2007 22:12 |
|
 |
|
|
|