| |
| Yazar |
Mesaj |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
Konu: Disney'in Teneffüs Zili |
|
|
|
Yönetmen: Paul Germain, Joe Ansolabehere
Yazarlar: Ross Malinger, Andrew Lawrence, Rickey D'Shon Collins, Pamela Adlon, Ashley Johnson, Jason Davis, Courtland Mead, Allyce Beasley, April Winchell, Dabney Coleman, Ryan O'Donohue, Toran Caudell, Erik von Detten, Blake McIver Ewing, Anndi McAfee
Yapımcı: Disney
Yılı: 1997-2001
Bölüm Sayısı: 65
Sezon Sayısı: 6
Olaylar okulda geçer, genelde tenefüste. Burası çok ilginç bir okuldur ve çok ilginç öğrencileri vardır. Esas oğlan T.J, delikanlı kız Spinelli, akıllı kız Gretchen, obur çocuk Mikey , basketçi Vince ve yeni çocuk Gus... anlatılamaz izlenir....
Bakalım hatırlayanlar var mı Türkiye'de atv de yayınlandı, ama ben en çok trt de izledim.
ilginç bir okul sistemi vardı yuva öğrencileri, öğretmenler odası, müdür... bence çok eğlenceli bir çizgi filmdi
siz ne düşünüyor sunuz? _________________

En son matrixsakini tarafından 30 Eyl 2007 14:37 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
Evet müdürleri de hak ediyordu ama öğretmenler odasının nasıl biryer olduğunu öğrenmeye çalıştıkları bölüm ve öpüşmenin nasıl birşey olduğunu öğrenmek için iki kurban seçtikleri bölüm çok komikti
öğretmenler odasında sanırım, birinin anlattığı fıkra gibi birşey kalmış aklımda, "sonra ona dedim ki o yuva öğrencisi değil, müdürün karısı" sessiz ortamlarda bu lafı söylüyorum hala " ya işte, sonra ona dedim ki ..."
yoksa müdür mü diyordu benim karım diye  _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| Sevimli Hırsız yazmış: |
| Valla o kadar iyi hatırlamıorum ama bunların gruptan birine bişey olunca toplu intikama gidiolardı ve bunlara bulaşan bir çocuk vardı o kısımlara bayılıodum |
evet aynen... bir de "yeni çocuk" hikayesi vardı, komikti ya...  _________________
 |
|
 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1745 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
ama bu digiturkde var snırım bizde uydu var sadece  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 1135 Ünvan: Büyücü Prenses Puan: 1045
|
|
|
|
ben bunların oyun parklarına bayılıom okulda zaten cins cins öğrenciler var biri demirde baş aşağı durur birileri kazı yapar son sınıflar kendilerini kral ilan etmiş XD XD
güzel bi çizgi film di rastladığım zaman izlerdim _________________
Tamaki aşkım depreşti <3 *-* |
|
 |
|
30 Eyl 2007 14:38 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
süper bi okul hayatları vadı bu çocukların Spinelli ye bayılıyodum  _________________
|
|
 |
|
30 Eyl 2007 14:41 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| Eternal Moon yazmış: |
süper bi okul hayatları vadı bu çocukların Spinelli ye bayılıyodum  |
spinelli bir ara yuva çocuklarına karışıyordu, bir ara da ashleylere bilmem hatırlarmısınız üçünün adı da ashley olan havalı üç kız vardı. hatta bir bölümde bunlardan biri mor giyme gününü unuttuğu için gruptan atılıyordu fln...  _________________
 |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| th3nd yazmış: |
ben bunların oyun parklarına bayılıom okulda zaten cins cins öğrenciler var biri demirde baş aşağı durur birileri kazı yapar son sınıflar kendilerini kral ilan etmiş XD XD
güzel bi çizgi film di rastladığım zaman izlerdim |
Çok güzel anlatmışsın th3nd
Hatırlamak isteyenler için işte başlamasını izleye bileceğiniz youtube linki >>>TIKLAYIN <<< _________________
 |
|
 |
|
 |
sailor ghost

Üye

|
|
|
|
hatırlamaz mıyım, süper bir çizgi filmdi.. çok güzeldi  _________________ KuRBaN FaN Sitesi..
www.nerdekalmistik.com |
|
 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 869 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
hımmm hatırladın bi ara izlemiştim güzeldi _________________

|
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |
Sailor_Moon

Master Otaku

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 434 Ünvan: Prenses Puan: 2040
|
|
|
|
Çok güzel bir çizgi filmdi.. Severek izlerdim.. Salıncak kız vardı bir tane.. ^^ bir de ashley grubu vardı ya.. spinelli bir bölümde onlara katılıyordu (katılmak zorunda kalıyordu).. ^^ Sonra bir de anasınıfı öğrencilerivardı.. vahşilerdi.. ^^ çok güzeldi ya.. ^^ _________________
メルベ |
|
 |
|
30 Eyl 2007 15:55 |
|
 |
|
|
|