Sailor Moon Forum
Disney'in Teneffüs Zili
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Filmler

Yazar Mesaj
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Disney'in Teneffüs Zili Konu: Disney'in Teneffüs Zili Alıntıyla Cevap Gönder

Yönetmen: Paul Germain, Joe Ansolabehere

Yazarlar: Ross Malinger, Andrew Lawrence, Rickey D'Shon Collins, Pamela Adlon, Ashley Johnson, Jason Davis, Courtland Mead, Allyce Beasley, April Winchell, Dabney Coleman, Ryan O'Donohue, Toran Caudell, Erik von Detten, Blake McIver Ewing, Anndi McAfee

Yapımcı: Disney
Yılı: 1997-2001
Bölüm Sayısı: 65
Sezon Sayısı: 6

Olaylar okulda geçer, genelde tenefüste. Burası çok ilginç bir okuldur ve çok ilginç öğrencileri vardır. Esas oğlan T.J, delikanlı kız Spinelli, akıllı kız Gretchen, obur çocuk Mikey , basketçi Vince ve yeni çocuk Gus... anlatılamaz izlenir.... Kahkaha Atıyor

Bakalım hatırlayanlar var mı Soru Türkiye'de atv de yayınlandı, ama ben en çok trt de izledim.
ilginç bir okul sistemi vardı Kahkaha Atıyor yuva öğrencileri, öğretmenler odası, müdür... bence çok eğlenceli bir çizgi filmdi Kahkaha Atıyor

siz ne düşünüyor sunuz?

En son matrixsakini tarafından 30 Eyl 2007 14:37 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:02
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Disney'in Teneffüs Zili Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bunu çok izlerdem ya FOX KİDSde veriliodu o zamanlar çok matraktılar hele MÜDÜRElerine yaptıklarına biterdim^^

Full Moon wo Sagashite FaN Site

Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:12
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Evet Kahkaha Atıyor müdürleri de hak ediyordu ama Ünlem öğretmenler odasının nasıl biryer olduğunu öğrenmeye çalıştıkları bölüm ve öpüşmenin nasıl birşey olduğunu öğrenmek için iki kurban seçtikleri bölüm çok komikti Eğlenmekte

öğretmenler odasında sanırım, birinin anlattığı fıkra gibi birşey kalmış aklımda, "sonra ona dedim ki o yuva öğrencisi değil, müdürün karısı" Çıldırmış Durumda sessiz ortamlarda bu lafı söylüyorum hala " ya işte, sonra ona dedim ki ..."

yoksa müdür mü diyordu benim karım diye Çıldırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:17
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Valla o kadar iyi hatırlamıorum ama bunların gruptan birine bişey olunca toplu intikama gidiolardı ve bunlara bulaşan bir çocuk vardı o kısımlara bayılıodum

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:20
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Sevimli Hırsız yazmış:
Valla o kadar iyi hatırlamıorum ama bunların gruptan birine bişey olunca toplu intikama gidiolardı ve bunlara bulaşan bir çocuk vardı o kısımlara bayılıodum

evet Kahkaha Atıyor aynen... bir de "yeni çocuk" hikayesi vardı, komikti ya... Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:22
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

ama bu digiturkde var snırım Kahkaha Atıyor bizde uydu var sadece Kahkaha Atıyor

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Eyl 2007 14:34
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

ben bunların oyun parklarına bayılıom okulda zaten cins cins öğrenciler var biri demirde baş aşağı durur birileri kazı yapar son sınıflar kendilerini kral ilan etmiş XD XD
güzel bi çizgi film di rastladığım zaman izlerdim

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Eyl 2007 14:38
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

süper bi okul hayatları vadı bu çocukların Çok Mutlu Spinelli ye bayılıyodum Kahkaha Atıyor

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Eyl 2007 14:41
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Eternal Moon yazmış:
süper bi okul hayatları vadı bu çocukların Çok Mutlu Spinelli ye bayılıyodum Kahkaha Atıyor

spinelli bir ara yuva çocuklarına karışıyordu, bir ara da ashleylere Ünlem bilmem hatırlarmısınız üçünün adı da ashley olan havalı üç kız vardı. hatta bir bölümde bunlardan biri mor giyme gününü unuttuğu için gruptan atılıyordu fln... Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:43
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

th3nd yazmış:
ben bunların oyun parklarına bayılıom okulda zaten cins cins öğrenciler var biri demirde baş aşağı durur birileri kazı yapar son sınıflar kendilerini kral ilan etmiş XD XD
güzel bi çizgi film di rastladığım zaman izlerdim

Çok güzel anlatmışsın th3nd Kahkaha Atıyor

Hatırlamak isteyenler için işte başlamasını izleye bileceğiniz youtube linki >>>TIKLAYIN <<<

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:46
sailor ghost

Üye
Üye

hatırlamaz mıyım, süper bir çizgi filmdi.. Gülücük Dağıtıyor çok güzeldi Gülücük Dağıtıyor

www.nerdekalmistik.com
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 14:58
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

hımmm hatırladın bi ara izlemiştim güzeldi

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 15:43
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 15:45
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Bu sınıf acayip matraktı ya bunların bir bölümü vardı okula başkan seçiolardı orda bir kapışmaları vardı o bölümde gülmekten ölmüştm^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Eyl 2007 15:51
Sailor_Moon

Master Otaku
Master Otaku

Çok güzel bir çizgi filmdi.. Severek izlerdim.. Salıncak kız vardı bir tane.. ^^ bir de ashley grubu vardı ya.. spinelli bir bölümde onlara katılıyordu (katılmak zorunda kalıyordu).. ^^ Sonra bir de anasınıfı öğrencilerivardı.. vahşilerdi.. ^^ çok güzeldi ya.. ^^

メルベ
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Eyl 2007 15:55
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Çizgi Filmler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız