| |
| Yazar |
Mesaj |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
| Sailor_Moon yazmış: |
| Çok güzel bir çizgi filmdi.. Severek izlerdim.. Salıncak kız vardı bir tane.. ^^ bir de ashley grubu vardı ya.. spinelli bir bölümde onlara katılıyordu (katılmak zorunda kalıyordu).. ^^ Sonra bir de anasınıfı öğrencilerivardı.. vahşilerdi.. ^^ çok güzeldi ya.. ^^ |
Evet arkadaşlarına kırılmıştı Ashley gilin gruba giriodu ama sonra oda hat yapdığını anlıodu^^
Hatırlatığın iyi oldu ya evet birde Anasınıfları vardı çok komkti ya bu Çizgifilm^^ _________________
Full Moon wo Sagashite FaN Site
Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site |
|
 |
|
 |
Sailor_Moon

Master Otaku

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 434 Ünvan: Prenses Puan: 2040
|
|
|
|
| Sevimli Hırsız yazmış: |
| Çok güzel bir çizgi filmdi.. Severek izlerdim.. Salıncak kız vardı bir tane.. ^^ bir de ashley grubu vardı ya.. spinelli bir bölümde onlara katılıyordu (katılmak zorunda kalıyordu).. ^^ Sonra bir de anasınıfı öğrencilerivardı.. vahşilerdi.. ^^ çok güzeldi ya.. ^^ |
Evet arkadaşlarına kırılmıştı Ashley gilin gruba giriodu ama sonra oda hat yapdığını anlıodu^^
Hatırlatığın iyi oldu ya evet birde Anasınıfları vardı çok komkti ya bu Çizgifilm^^ |
ilk ismi ashley olduğu için zorla onlara katılıyordu bir bölümde sonra kendisini atmaları için uğraşıyordu.. ^^ tüm okulu onların grubuna üye yapmıştı ya.. ^^ ashleylerin okul bahçesindeki yerleri de güzeldi... ^^ _________________
メルベ |
|
 |
|
30 Eyl 2007 16:02 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Hatırlatığın iyi oldu ya evet birde Anasınıfları vardı çok komkti ya bu Çizgifilm^^ |
peki ashley'lerin mor giyme gününü unuttuğu için içlerinden birini attığını hatırlıyorum, çok komikti
bir de ispiyoncu çocuk var tabi şu kırmızı toplar için çıkardıkları kavgalar...  _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
|
| matrixsakini yazmış: |
peki ashley'lerin mor giyme gününü unuttuğu için içlerinden birini attığını hatırlıyorum, çok komikti
bir de ispiyoncu çocuk var tabi şu kırmızı toplar için çıkardıkları kavgalar...  |
Ayy ben o çocuğa kıl oluyodum ya ne olura MÜDÜRe yetiştirio onun gözüne girmeye çalışıodu  _________________
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
ben izlerdim çok güzeldi _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Ayy ben o çocuğa kıl oluyodum ya ne olura MÜDÜRe yetiştirio onun gözüne girmeye çalışıodu  |
bi ara iyi olmaya çalışıyordu hani, bunların arasına girmeye çalışıyordu ama yine ispiyonculuğuna dönüyordu
ben yuva öğrencilerinden pek tırsardım, yerliler gibii..
aaa, bi bölümde de son sınıftan kendini kral ilan etmiş çocuk piramit yaptırıyodu çocuklara  _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
|
Ayy ben o çocuğa kıl oluyodum ya ne olura MÜDÜRe yetiştirio onun gözüne girmeye çalışıodu  |
bi ara iyi olmaya çalışıyordu hani, bunların arasına girmeye çalışıyordu ama yine ispiyonculuğuna dönüyordu
ben yuva öğrencilerinden pek tırsardım, yerliler gibii..
aaa, bi bölümde de son sınıftan kendini kral ilan etmiş çocuk piramit yaptırıyodu çocuklara  |
Evet aralarına girmişti bizimkileri birbirine düşürüodu ondan ona ondan ona laf taşıo demediği şeyleri demiş gibi söylüodu  _________________
|
 |
|
 |
Sailor_Moon

Master Otaku

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 434 Ünvan: Prenses Puan: 2040
|
|
|
|
aaa, bi bölümde de son sınıftan kendini kral ilan etmiş çocuk piramit yaptırıyodu çocuklara  |
o bölüm de güzeldi... ^^ hepsi çamur içinde kalıyordu..
bir de okuldaki herkes hasta oluyordu da okul bunlara kalıyordu ya.. sonra bunlar da bir hastalık uyduruyorlardı bozuk yemeklerden bıkıp.. ^^ _________________
メルベ |
|
 |
|
30 Eyl 2007 16:14 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
|
o bölüm de güzeldi... ^^ hepsi çamur içinde kalıyordu..
bir de okuldaki herkes hasta oluyordu da okul bunlara kalıyordu ya.. sonra bunlar da bir hastalık uyduruyorlardı bozuk yemeklerden bıkıp.. ^^ |
Ya zaten bunların her bölümü ayrı bir tattı ya  _________________
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
bir de okuldaki herkes hasta oluyordu da okul bunlara kalıyordu ya.. sonra bunlar da bir hastalık uyduruyorlardı bozuk yemeklerden bıkıp.. ^^ |
evt, hem okul bahçesi öyle boş olunca hiç de eğlenceli olmuyordu  _________________
 |
|
 |
|
 |
*venüs*

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 29 Ağu 2007 Mesajlar: 126 Ünvan: Prenses Puan: 600 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
eğlenceli bir çizgi filmdi  _________________
uzaklarda bir yerde yüreğine bağlanmış biri mutlaka vardır ve sen aynaya her baktığında adını bilmediğin o gizli sevda için mutlaka gülümsemelisin...
 |
|
 |
|
30 Eyl 2007 16:21 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Peki tj ile spinelli nin öpüştüğü sahneyi hatırlayan var mı yetişkinleri görüp test etmeye kalkıyorlar, acaba öpüşmek nasıl birşey diye. kurban olarak da tj ile spinelli çıkıyo  _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Yok o bölümü hatırlamıorum zaten çoğunu hatırlayamıorum çat çat geliolar^^
Tam hatırlamıorum ama bir bölüm vardı okulda herkes kartlardan oyun oynuyodu TJde kartların KRALı mı ne oluyodu^^ |
evet, okulda para değil o kartlar geçiyordu, herşey için kart istiyorlardı. sonra tj zengin oluyodu ama o kartların modası geçiyordu, başka kartlar oluyordu herkeste  _________________
 |
|
 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
 |
|