Sailor Moon Forum
Doğumgünü Kutlamaları!
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
usa-ko

Senshi
Senshi

Ünvan: Prenses

Doğumgünü Kutlamaları! Konu: Yanıt: Doğumgünü Kutlamaları! Alıntıyla Cevap Gönder

Pretty!.. Mutlu yıllar. =) Aslında doğumgünleri işime gelmiyor pek. Hep küçük kalmanı istediğimden midir nedir xD Ama sen zaten smfk zamanında bile büyümüş de küçülmüş, küçücük ama kocaman bir genç kızdın =) 11-12 yaşındaydın ilk geldiğinde T_T ne çabuk büyüyorsunuz ya...

Kaç yıldır sözde gelip göreceğim seni, söz verdikçe tutamıyorum ama bu yıl Ankara'ya döndüğümde hem hediyemi elden almak, hem de sana güzel bir doğumgünü hediyesi vermek istiyorum. Kesin geleceğim demiyim yine ama emin ol ki mutlaka gelmeye çalışacağım. Hem belki rei hanım da bana eşlik eder =P

Şimdi anti fotoşop timinin daimi üyesi olan ben, bi doğumgünü kartı hazırlamaya çalışacağım paint shopta XD buraya hiç koyamayabilirim (ne kadar rezil olacağına bağlı!) ya da yalvarıp bir başkasına yaptırabilirim XD bilemiyorum... bekleyip görelim XD

edit: evet saatlerdir uğraşıyorum XD pretty, geldiğinde özel mesajlarına bi bakıver =)

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD

En son usa-ko tarafından 03 Eyl 2008 17:42 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Eyl 2008 14:07
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

Doğumgünü Kutlamaları! Konu: Yanıt: Doğumgünü Kutlamaları! Alıntıyla Cevap Gönder

Pretty Angel iyi ki doğdun =) Hayranlık Besliyor doğum günün kutlu olsun cnm ^_^

çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Eyl 2008 14:11
michiru

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Pretty Angel doğum günün kutlu olsun Gülücük Dağıtıyor

sağol kuzen

çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Eyl 2008 19:51
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Candy Girl doğum günün kutlu olsun^^ Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Eyl 2008 11:12
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

doğum günün kutlu olsun Candy =)

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 12:20
Pretty Angel

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

deli_kiz yazmış:
Doğum günün kutlu olsun =Pretty Angel= Ayşenur'cum sen ne kadar isteyipde aramızda bulunamasanda seni unutmadık canım aslında senin arada kaçamak girdiğini biliyorumda ben =) nese artık gönül isterdiki atla uçağa git Ankara'ya ama nerdeeee nese senin tam bir çilek hastası olduğunu bildiğim için...

Spoiler:

afiyet olsun canım =) mutlu yıllar

Çok saol saliha ^^ Bende biliyorum senin ne kadar çok Ankara'ya gelmek istediğini =) Kapım sonuna kadar açık bir ara Sevdelerle atla gel =P Unutulmamak süper bir duyguymuş Üzgün ya da Ağlıyor Çilekli pastan süperdi, canım çekti T-T

usa-ko yazmış:
Pretty!.. Mutlu yıllar. =) Aslında doğumgünleri işime gelmiyor pek. Hep küçük kalmanı istediğimden midir nedir xD Ama sen zaten smfk zamanında bile büyümüş de küçülmüş, küçücük ama kocaman bir genç kızdın =) 11-12 yaşındaydın ilk geldiğinde T_T ne çabuk büyüyorsunuz ya...

Kaç yıldır sözde gelip göreceğim seni, söz verdikçe tutamıyorum ama bu yıl Ankara'ya döndüğümde hem hediyemi elden almak, hem de sana güzel bir doğumgünü hediyesi vermek istiyorum. Kesin geleceğim demiyim yine ama emin ol ki mutlaka gelmeye çalışacağım. Hem belki rei hanım da bana eşlik eder =P

Şimdi anti fotoşop timinin daimi üyesi olan ben, bi doğumgünü kartı hazırlamaya çalışacağım paint shopta XD buraya hiç koyamayabilirim (ne kadar rezil olacağına bağlı!) ya da yalvarıp bir başkasına yaptırabilirim XD bilemiyorum... bekleyip görelim XD

edit: evet saatlerdir uğraşıyorum XD pretty, geldiğinde özel mesajlarına bi bakıver =)

Evet smfk zamanı... Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Ama ben yinede her zaman senin küçük prettyin olarak kalacağım Olayları İzlemekte Yanıma gelemesende üzülmem artık =) Ne de olsa senin ne kadar çok gelmek istediğini biliyorum bu bana yeterli ^^ rei de gelebilirse süper olur =D Ayrıca senin bu anti fotoşop halina hayranım xD süper bir kart olmuş izin verirsen imzama da koyacağım =) çok şeker yaa ^^ Herşey için saol nee-chan ^^

Ayrıca BuLuT, *Gold_Heart* ve michiru sizlerde çok saolun ^^

Şimdi gelelim neden uzun zamandır giremediğime ve yine neden uzun zaman giremeyeceğime...

Spoiler:
Benim ne kadar çok bu foruma bağlı olduğumu beni tanıyanlar bilir.Smfk zamanında ve Venus Forum'un ilk açıldığı aylarda sıklıkla girerdim.Fakat okullar açıldığı gibi herşey alt üst oldu.Babamlar bilgisayara ve animeye olan bağımlılığımdan dolayı bilgisayarı ve anime ile ilgili herşeyi okul zamanı yasakladılar.Ara sıra kaçak giriyordum fakat yorum yazmaya vaktim olmuyordu.Bundan dolayı yaz tatilini dört gözle bekliyordum.Fakat o da ne!Dört yıldır gitmediğimiz memlekete babamın gideceği tutmuştu!Bu yaz tatilinin çoğu zamanını orada geçirdik.Eh şu son zamanlarda ise utancımdan ve çekingenliğimden dolayı foruma geri gelemedim.Sailor Moon ve Venus Forum aşığı olan Pretty Angel bizi nasıl terkedip gitti demelerinden korktum.Şimdi de nee-chanlarımdan cesaret alarak açıkladım herşeyi.Okullar açıldığı zaman yine yasağım başlayacak.Ama elimden geldiği kadarıyla Venus Forum ve üyelerine destek olmaya çalışacağım...

Spoiler:
Nee-chanımdan(prenses serenity) ^.^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Eyl 2008 20:44
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

pretty angel ona bakılırsa annemler bana da bu tür nedenlerle pc yasağı koymaya kalkışıyor ama ben onlarla bir yolunu bulup anlaşıyorum Göz Kırpıyor istersen sen de günde belirli sayıda soru falan çöz sonra dilediğin kadar gir internete Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Eyl 2008 22:20
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Wildchild'ım merkürüm ami-chan ım herneyse doğumgünün kutlu olsun seni doğurana can feda olsun canım benim seni çok seviyorum.Nice mutlu Alexi'li (öhöm Uyuyor...) yıllara canım benim Hayranlık Besliyor
bu da benden hediye sana cnm benim

Umarım beğenirsin Hayranlık Besliyor
seni çoook ama çoooook seviyorum Ponpon Kız Ponpon Kız Öpücük Veriyor Öpücük Veriyor Sihirbaz

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Eyl 2008 07:38
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

princess mercury Doqum Günün KutLu OLsun Çok Keyifli İyi Ki Doqdun
Spoiler:

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Eyl 2008 12:23
aysavaşçısı

Otaku
Otaku

prenses mercury doğum günün kutlu olsun ii ki varsın Kahkaha Atıyor

teşekkür ederim Sailormoon_ami MÜTHİŞSİN=)
Spoiler:

imza için kyo_kusanagi'ye çoooook teşekkür ederim...harika olmuşÇok Mutlu

teşekkür ederim MoonLiqhT süppersiiin,bayıldımÇok Mutlu

Kulağım boş rüzgar sesinde, bir ümit sesini getirir diye
Her gece, her gece bu böyle...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Eyl 2008 12:38
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

prenses mercury iyi ki doğdun Hayranlık Besliyor
Spoiler:

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Eyl 2008 13:00
michiru

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

doğum günün kutlu olsun princess mercury Kayan Gözler

sağol kuzen

çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 07 Eyl 2008 13:34
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

teşekkür ederim arkadaşlar.pastalar için de saolun.çok lezzetli görünüolar Dil Çıkartıyor Çok Mutlu
kyocum imza harika olmuşş.çok teşkürler.
Spoiler:
bnde seni çooo...k seviorum cnm Hayranlık Besliyor

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller

En son princess mercury tarafından 07 Eyl 2008 18:08 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 07 Eyl 2008 15:15
Usagi_Seiya

Efsane Üye
Efsane Üye

Biricik Prensesim princess mercury doğum günün kutlu olsun bitanem nice nice venüslü ve mutlu yıllara.İyiki doğdun...
Bak senin için özel yaptırdım afiyet olsun Göz Kırpıyor xD

Kyo*m sprsin *-*

High School Musical 3 *-*
Disney Stars Fan Club Sitemize Bekleriz
Jonas Brothers Fan Club Siteme Beklerim ♫♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Eyl 2008 17:31
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

saol cnm bnm. Hayranlık Besliyor pasta içinde çok teşekkür ederim.harika görünüo.afiyetle yicem Kahkaha Atıyor Hayranlık Besliyor

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 07 Eyl 2008 17:57
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sonraki
2. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız