Ben yumiYoko gibi o kadar güzel yapamıyorum Çünkü daha yeni başladım Ama gerçekten çok acemice Bana böyle imza yapmayı öğreten YumiYoko ya çok teşekkür ediyorum sağolsun Her türlü kötü yoruma hazırlıklıyım xD kendimi hazırladım işte şimdi çalışmalarım karşınızda xP:
Bu ilk çalışmamdı ^^'' Ne kadar belli dimi bu da avatar gibi bişiy xP
Diğerleri yorumlardan sonra
Spoiler:
Ps yüklicem ama kafaya koydum xD en azından orda daha güzel yaparım xP
En son ebusss tarafından 10 Tem 2009 21:15 tarihinde değiştirildi, toplam 6 kere değiştirildi
Teşekkür ederim biraz daha yorum gelirse yaptığım bir iki çalışmayı daha koyucam.O avatara sadece yazı yazdım bide çerçeve ekledim Photoscape de anca bu kadar oluyor _________________
By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın!
ben photoshoptan anlamadığım için senin çalışmaların bana çok güzel geldiler yanlış anlama sakın çok güzeller çünkü ben onu bile yapamıyom bea paintte bişeler yapıyorum o da boş _________________
NePtUnE&uRaNuSs
30 May 2009 19:16
ebusss
Sevgi'nin Koruyucusu
Kayıt: 29 Oca 2009 Mesajlar: 1183 Ünvan: Prenses Puan: 325 Nerden: Doğu Karargahı'ndan :D Teşekkür: 7 Durumu: Çevrimdışı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız