Sailor Moon Forum
elfen lied
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
nosferatu

Yeni Üye
Yeni Üye

elfen lied Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

EnmaKun yazmış:
ben yuka yı seviyorum, çünkü kuzenine aşık olsa da iyi bi karakter. kouta dan kıskansa bile Lucy yi hep koruyor. Hayranlık Besliyor Yuka olmasa 1. bölümde Kouta onu evine almazdı. çünkü onu yuka razı etmişti. yuka olmasa anime başlamadan biterdi ama. Gülücük Dağıtıyor

düşüncelerine katılıyorum.yuka gerçekten iyi bir kız.ben bu animede en çok mayuya acıyorum.zavallı babasından neler çekmiş Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 17:47
EnmaKun

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

nosferatu yazmış:
EnmaKun yazmış:
ben yuka yı seviyorum, çünkü kuzenine aşık olsa da iyi bi karakter. kouta dan kıskansa bile Lucy yi hep koruyor. Hayranlık Besliyor Yuka olmasa 1. bölümde Kouta onu evine almazdı. çünkü onu yuka razı etmişti. yuka olmasa anime başlamadan biterdi ama. Gülücük Dağıtıyor

düşüncelerine katılıyorum.yuka gerçekten iyi bir kız.ben bu animede en çok mayuya acıyorum.zavallı babasından neler çekmiş Üzgün ya da Ağlıyor

ewt ya o yolda koşarken diz çöküp ağladığı zaman bende çok ağlamıştım ya Üzgün ya da Ağlıyor o nası bi bağırıştı, içim cız etti valla. Üzgün ya da Ağlıyor

İmza için çok teşekkürler Nilo$$$ Çok Mutlu

Spoiler:

bu harika imzaLAR için ::Hachi:: ye çok çok teşekkürler ^^ Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 05 Şub 2008 17:54
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

evet yaaa yazık o kıza. çok kötü şeyler yaşamış. zaten animede yuka, kouta, mayu, nana ve lucy hepsi çok kötü şeyler yaşadılar. aslında yukanın kötü olarak ne yaşadığını bilmiyorum ama o da kouta yı bekleye bekleye acı çekmiş Çok Mutlu herkes birbirine sarılmış acıları yüzünden.

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Şub 2008 17:15
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

Alıntı:
herkes birbirine sarılmış acıları yüzünden

gerçekten öyle Üzgün ya da Ağlıyor

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Şub 2008 20:13
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

mayu ya bende acıyorum Üzgün ya da Ağlıyor 5 yada 6.bölümünü izlerken onun için çok ağladım Üzgün ya da Ağlıyor hele nana için daha çok Üzgün ya da Ağlıyor

Avatar için teşekkürler Matrixsakini Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 06 Şub 2008 20:17
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

sn bölümde nana ya bende acımıştım "baba" dierek güvendiği kişi kendi cani kızına koşmuştu Çılgın

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Şub 2008 13:44
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Eternal Moon yazmış:
sn bölümde nana ya bende acımıştım "baba" dierek güvendiği kişi kendi cani kızına koşmuştu Çılgın

evet yaaa. olrada o kadar sinir oldum ki Kurama'ya. tamam sonuçta baba ve mariko da onun kızı olabilir. o zaman nana'yı niye kandırıyor bu şekilde. Çılgın Çılgın Madde

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 08 Şub 2008 15:26
Dice of Angel

Otaku
Otaku

BuLuT yazmış:
Eternal Moon yazmış:

evet yaaa. olrada o kadar sinir oldum ki Kurama'ya. tamam sonuçta baba ve mariko da onun kızı olabilir. o zaman nana'yı niye kandırıyor bu şekilde. Çılgın Çılgın Madde

kesinlikle zati son iki bölüm de olanlar yüzünden ağlamamak için kendimi zor tuttum ya yazık ama Üzgün ya da Ağlıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Şub 2008 15:43
fawn_fairy

Süper Üye
Süper Üye

var ya ben daha 6.bölümü izledim ama en çok isdeğim şey lucy nin mayu nun babasını öldürmesini istiyorum Kötülük Düşünmekte!

Arigato umi-chan^-^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Şub 2008 23:50
michiru

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

evet güzeldi ama biraz korkuç Kahkaha Atıyor

sağol kuzen

çok teşekkür ederim umi-chan harika bir çalışma*-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Şub 2008 23:03
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

BuLuT yazmış:
Eternal Moon yazmış:

arkadaşlar kuramanın orada yaptığı şeyin tek amacı marikoyu öldürmek ve nanayı kurtarmaktı. nananın onlarla gelmesini istemedi çünkü köprüde kendini patlatacaktı, kendi kızını da beraber olacağız diyerek oradan uzaklaştırdı sadece.

yani kuramanın kahramanca öldüğünü söyleyebilirim.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Şub 2008 10:29
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

bugün ilk bölümünü seyrettim o canavar gibi kız ne şeker bişimiş öle nyu nyu ayy ne tatlı Neee?
Spoiler:
ama görünmeyen elleri kolları nasılda kol bacak gövde kopardı öyle Neee?

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Şub 2008 19:53
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Bu anime/manga'nın adını görünce direkt tepkim şöyle oldu: "Animenin ismi Almanca mı? Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda "

Sonra bölüm adlarına baktım onlar da Almanca, neden böyle ki? Çıldırmış Durumda

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 25 Mar 2008 18:18
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Hayatımda gördüğüm belki biraz ağır olacak ama "en şişirilmiş" anime olsa gerek.
İnsanların kan'a, acıya, dehşete duydukları sevgiyi anlayamıyorum ne yazıkki.^^
Korku animesi olunca neden herkes "aaa kesinlikle güzeldir abi ya!" gibi yorumlarda bulunuyor onuda anlamış değilim.
Bundan nice, korku animeleride izledim, ha ama bu kadar kanlı ve ecchi dolu bir anime izlemedim.(ha deseler hentai olacakmış.. höönkk..)
Zaten yaş sınırı +18.. Yapıverselermiş hentai.. Gerçi hentaiden farkı falanda yok benim gözümde.
Dediğiniz gibi; Elfen lied(elf şarkısı.. ne alaka O_o) almanca bir kelime. Alakayı bende kavrayabilmiş değilim. Japonların almanca hayranlığı falan olabilir belki? Kimbilir.. Ha zaten, karakterlerin biride almandı yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Hoş, Giriş müziği olan diğer bir abartılan şarkı lilumda latince... Ciddi ciddi bende çözemedim alakayı...
Chieko Kawabe... Be your girl... Ouran'ın açılış parçası güzel ve de neşeli vs... ama bu şarkı rezalet denecek kadar berbat... Gerçi lilumu sevenlerin bunu sevmesini gayet normal karşılıyorum.^^ Be your girl, Liliumdan daha güzel bir şarkı.

Ve biliyorum belki yine ağır konuşacağım ama gerçekten bu animenin bu kadar beğenildiğini görmek sinirlerimi bozuyor. O kadar harika anime yapıtları varken, böyle ucuz ve basit bir animenin, onlarca güzel animenin önüne geçmesine sinir olduğumuda dile getirmeliyim. Ayrıca unutmamak gerek "Sadece Elfen lied izlemeyle animeci olunmuyor."

Neyse.. İsteyen sever, isteyen sevmez. Ortada bir gerçek vardır o da bu animenin en iyi animeler listesinde asla ve asla yer alamayacağıdır!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 25 Mar 2008 18:39
Lyzard

Üye
Üye

Ünvan: Prens

NANA yazmış:
Hayatımda gördüğüm belki biraz ağır olacak ama "en şişirilmiş" anime olsa gerek.
İnsanların kan'a, acıya, dehşete duydukları sevgiyi anlayamıyorum ne yazıkki.^^
Korku animesi olunca neden herkes "aaa kesinlikle güzeldir abi ya!" gibi yorumlarda bulunuyor onuda anlamış değilim.
Bundan nice, korku animeleride izledim, ha ama bu kadar kanlı ve ecchi dolu bir anime izlemedim.(ha deseler hentai olacakmış.. höönkk..)
Zaten yaş sınırı +18.. Yapıverselermiş hentai.. Gerçi hentaiden farkı falanda yok benim gözümde.
Dediğiniz gibi; Elfen lied(elf şarkısı.. ne alaka O_o) almanca bir kelime. Alakayı bende kavrayabilmiş değilim. Japonların almanca hayranlığı falan olabilir belki? Kimbilir.. Ha zaten, karakterlerin biride almandı yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Hoş, Giriş müziği olan diğer bir abartılan şarkı lilumda latince... Ciddi ciddi bende çözemedim alakayı...
Chieko Kawabe... Be your girl... Ouran'ın açılış parçası güzel ve de neşeli vs... ama bu şarkı rezalet denecek kadar berbat... Gerçi lilumu sevenlerin bunu sevmesini gayet normal karşılıyorum.^^ Be your girl, Liliumdan daha güzel bir şarkı.

Ve biliyorum belki yine ağır konuşacağım ama gerçekten bu animenin bu kadar beğenildiğini görmek sinirlerimi bozuyor. O kadar harika anime yapıtları varken, böyle ucuz ve basit bir animenin, onlarca güzel animenin önüne geçmesine sinir olduğumuda dile getirmeliyim. Ayrıca unutmamak gerek "Sadece Elfen lied izlemeyle animeci olunmuyor."

Neyse.. İsteyen sever, isteyen sevmez. Ortada bir gerçek vardır o da bu animenin en iyi animeler listesinde asla ve asla yer alamayacağıdır!

Bundan nice korku animeleri izledim demişsin ve hiçbiri bu kadar kanli ve ecchi dolu değil demişsin, peki söylermisin bu izlediğin animeler hangileri? sadece birkaç örnek istiyorum. çünkü korku animelerinin çoğu seinen türüne girer ve içinde mutlaka kan, şiddet, vahşet öğeleri vardir. Ayrıca elfen lied in ecchisini hentaiye kaçıyo diyenlere de BEN anlam veremıyorum, bunu diyenler hiç ecchi anime izlememiş olmaları gerek, mesela elfen liede abartı diyorsanız gidin bir green green, ikkitousen, tenjho tenge izleyin görün ecchi nasıl abartılırmıs nasıl suyu cıkarılırmış. elfen liedin hentai ile uzaktan veya yakından alakası yoktur. açılış kapanış müziklerine gelince eğer sevmemişsen bu senin zevkine uymuyordur, aynı sey anime içinde geçerli, eğer sevmemişsen sevmıyorum de ama kalitesiz vasat vb. yorumlar bu anime için yapılmaz. sadece şu linki veriyorum :
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1544

anidb de 8000 küsür kişi arasından 8.35 ortalama çıkarabilmek çok çok zordur, her animenin harcı değildir, zaten aşağıda 2004 yılında aldığı "en iyi açılış kapanış, en iyi bayan karakter, en iyi drama , korku, fanservice" ödülleri animenin kötü olmadıgı aksine başyapıtlardan biri oldugunun kanıtıdır. bunu ben veya o söylemıyor dünya söylemiş ki bu ödülleri almıs.

herneyse, ben elfen lied fanı değilim, süper yada mükemmel bir anime değil gözümde ama bu benim tarzını sevmediğimden kaynaklanıyor, bu yüzden gidipte rezaleti, saçma, dandik, kalitesiz gibi yorumlar yapmıyorum, zevk meselesi sonucta..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 Mar 2008 23:11
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız