| |
| en gizemli savaşçı?? |
| sailor saturn |
| 47% |
[ 21 ] |
| sailor pluto |
| 36% |
[ 16 ] |
| sailor moon |
| 6% |
[ 3 ] |
| sailor uranus |
| 6% |
[ 3 ] |
| sailor mars |
| 2% |
[ 1 ] |
| sailor mercury |
| 0% |
[ 0 ] |
| sailor jupiter |
| 0% |
[ 0 ] |
| sailor venus |
| 0% |
[ 0 ] |
| sailor neptune |
| 0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 44 |
|
| Yazar |
Mesaj |
sailor_michiru_haruka

Ay Fedaisi

Kayıt: 25 Mar 2009 Mesajlar: 455 Ünvan: Prenses Puan: 300 Nerden: küreselleşen dünya Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
arkadaşlar hangi savaşçı sizce gizemli,siz aralarında en çok hangi savaşçıyı araştırdınız?yani hangisi size gizemli,esrarengiz ve araştırmaya değer geldi?? _________________
NePtUnE&uRaNuSs
|
|
 |
|
 |
çibiçibi

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 21 Ağu 2007 Mesajlar: 560 Ünvan: Prenses Puan: 800 Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Aslında Satürn ve pluton daha gizemlidir. Birkaç kez görülürler ve tam manasıyla tam olarak bilgimiz yoktur. Ancak sailormoon her evresinde kendisiyle beraber bizde sailormoon'u tanıyor ve keşfediyoruz güçlerini.Sailormoon'un geçmişiyle tamamen silinik oluşu ve her savaşta yeniden kendisini keşfetmesi daha gizemli kılıyor. O nedenle oyum Sailormoon'a. _________________
By Princess Moon
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.
|
|
 |
|
 |
Gold

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 3297 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2455 Nerden: nereye xD Teşekkür: 64 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
normalde tuxedo mask(*-*) ama ankette olmadığından (T_T) sailor saturn diyorum... _________________
By venusyıldızı (Betül*üm *-*) Tek kelimeyle süpersin ♥
Dikkat dikkat!
|
|
 |
|
 |
Sweet Princess

Efsane Üye

Kayıt: 20 Eyl 2007 Mesajlar: 1611 Ünvan: Prenses Puan: 960 Nerden: Ashford Akademisi'nden *-* Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Gold yazmış: |
|
normalde tuxedo mask(*-*) ama ankette olmadığından (T_T) sailor saturn diyorum...
|
Aynen katılıyorum Gold-chan XD Bence de ilk tuxedo mask ama olmadığına göre ondan sonra en gizemli satürn XD _________________
Tanabata ~
|
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Efsane Üye

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2323 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: So Random^^ un setinden Teşekkür: 57 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
setsuna sezonlarda en az gördüğümüz kişi
ama anketlerde yok _________________
by gönüllerin kraliçesi dey :M oha süpersin xD
|
|
 |
|
 |
Tornado
Moderator

Kayıt: 30 Oca 2009 Mesajlar: 2532 Ünvan: Savaşçı Prens Puan: 7850 Teşekkür: 47 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Evet Pluto niye yok, anlamadım. Tuxedo da olmalıydı da Pluto bir Sailor neden dışlandı anlamadım xP
Pluto bence en gizemlisi. Diğer savaşçıların aksine geçmişi hiçbir şekilde belirtilmedi. Saldırısı, duruşu, her şekilde gizemli birisi bence. O olgunluğu ve bilgeliği de bu gizemli havayı tamamlıyor. Zamanı kontrol edebilmesi ve Yeniden Doğuş'un Savaşçısı olması da ayrı birer hava katıyor.
Saturn de çok gizemli. Onun savaşçı oluşu, maceraları zaten 3. sezona işlenmişti, ama yine de o mistik havayı sezebiliyorsunuz. İçindeki karanlık da buna sebep olabilir. Ve de çok güçlü olması. Diğer Sailor'ların en küçüğü (Chibileri katmıyorum) olmasına rağmen çok güçlü, cesur, fedakar ve olgun. 3. sezonun finalinde zaten bu son cümlemde ne demek istediğimi anlarsınız.
Bence bir de Mars var. Büyülerle uğraşması bence onu da çok gizemli kılıyor.
Ha bi de Tuxedo Kamen demişsiniz de bence ondaki asıl gizem ilk sezondaydı. İlk sezonda bilgileri açıklanınca o gizemli havası oldukça azaldı. Evet gene kalan savaşçılara göre oldukça gizemli Bir anda gerektiği yerde bitivermesi ve Tuxedo Kamen olması (Zaten Tuxedo, Venus, Pluto ve Neptune'ün nasıl Sailor oldukları açıklanmıyor) falan, evet gizemli o da Ayrıca, Tsukikage no Naito da çok gizemliydi bence
Az kalsın unutuyordum. Ankette olmayan ve bana gizemli gelen bir Sailor daha var...
Sailor Galaxia
Aslında Sailor Cosmos da gizemli geliyor bana hem çok da seviyorum
Listeyi daha fazla uzatmadan sussam iyi olcak sanırım xD _________________
Sağol deydey~~
|
|
 |
|
18 Hzr 2009 21:26 |
|
 |
sailor_michiru_haruka

Ay Fedaisi

Kayıt: 25 Mar 2009 Mesajlar: 455 Ünvan: Prenses Puan: 300 Nerden: küreselleşen dünya Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1974 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4300 Nerden: LF malikanesinden~~ Teşekkür: 31 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Alıntı: |
|
Saturn de çok gizemli. Onun savaşçı oluşu, maceraları zaten 3. sezona işlenmişti, ama yine de o mistik havayı sezebiliyorsunuz. İçindeki karanlık da buna sebep olabilir. Ve de çok güçlü olması. Diğer Sailor'ların en küçüğü (Chibileri katmıyorum) olmasına rağmen çok güçlü, cesur, fedakar ve olgun. 3. sezonun finalinde zaten bu son cümlemde ne demek istediğimi anlarsınız.
|
kesinlikle  _________________
cenk süpersin biliyosun demi <3+
|
|
 |
|
 |
sailor satürn

Üye

Kayıt: 26 May 2009 Mesajlar: 56 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
tartışmaya gerek yok satürn sailor moon S de gördük zaten _________________
|
|
 |
|
19 Hzr 2009 20:03 |
|
 |
Sailor_-_Mars

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 10 May 2009 Mesajlar: 132 Ünvan: Prenses Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
19 Hzr 2009 22:39 |
|
 |
jeanne_maron

Anime Fan

Kayıt: 27 Oca 2009 Mesajlar: 342 Ünvan: Prenses Puan: 1900 Nerden: morganville'den Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
kesinlikle sailor satürn cnm hotarum bnm onun o esrarengiz havasını çoook sewiorum _________________
|
|
 |
|
20 Hzr 2009 13:35 |
|
 |
sailor_michiru_haruka

Ay Fedaisi

|
|
|
arkadaşalr plutonda eklendi şimdi oylar ona akabilir
ben kendi adıma söyleyeyim ben uranüsü buluyorum.onun erkekle kadın arasında gelip giden tavırları duygularını içinde yaşaması talismanları ben onu hep gizemli bulmuşuumdur.en çok onu araştırdım o yüzden üranüs diyorum _________________
NePtUnE&uRaNuSs
|
|
 |
|
 |
White_MooN

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 31 Oca 2009 Mesajlar: 2921 Ünvan: Prenses Puan: 1075 Nerden: Evden o_O Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bence sailor saturn _________________
By Day
|
|
 |
|
 |
serenitymerve

Yeni Üye

Kayıt: 18 Hzr 2009 Mesajlar: 39 Ünvan: Prenses Nerden: Kırklareli Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
Bence satürn daha gizemli
|
|
 |
|
 |
*$ugAr_pLuTo*

Üye

Kayıt: 05 Tem 2009 Mesajlar: 71 Ünvan: Prenses Nerden: Pluto Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
09 Tem 2009 14:55 |
|
 |
|
|