bugün Tess Gerritsen'ın " Kemik Bahçesi " adlı kitabını bitirdim. Bu kadına da hastayım ya *_____________* Teee....ss... *______________* _________________
en son Salı günü başlayıp, Çarşamba günü bitirdiğim "Yatmadan önce 100 Fırça Darbesi" adlı kitabı okudum,
Spoiler:
- çoğu kişi bilir kitabın içeriğini tam anlamıyla +18 diyebileceğim bir kitap ! -
kitabı okurken kızdan iğrenmekle birlikte medeni cesaretini de takdir ettiğimi belirtmek isterim, böyle bir günlüğü kitap haline getirmek harbi harbi cesaret ister o___O
onun filmi de vardı
neyse şu an paulo coelho nun zahir ini okuyorum 140 larda falanım. _________________
en son Salı günü başlayıp, Çarşamba günü bitirdiğim "Yatmadan önce 100 Fırça Darbesi" adlı kitabı okudum,
Spoiler:
- çoğu kişi bilir kitabın içeriğini tam anlamıyla +18 diyebileceğim bir kitap ! -
kitabı okurken kızdan iğrenmekle birlikte medeni cesaretini de takdir ettiğimi belirtmek isterim, böyle bir günlüğü kitap haline getirmek harbi harbi cesaret ister o___O
onun filmi de vardı
neyse şu an paulo coelho nun zahir ini okuyorum 140 larda falanım.
evet "Melissa P." , ama filmini de izleyeceğim
Spoiler:
yanlış anlaşılmak istemem ! sapık değilim, sadece merak ~~
hocadan dolayı okumak zorunda olduğum Ayaşlı ile Kiracılarını okudum ve bir arkimle Suç ve Ceza'yı takas ettim daha ilk sayfasındayım ne zaman biter orasını bilemem _________________
Spoiler:
Söylesem ah söyleyebilsem derdimi
Mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi
Göreceksin seninle dolu
Desem, diyebilsem ki seviyorum seni
Çılgınca aşığım sana
Ama demem, diyemem
Çünkü aramızda dağlar, denizler
Ve benim o kahrolası gururum var
Victor Hugo
24 Ekm 2009 8:54
^^makino^^
Geçiyordum Uğradım
Kayıt: 22 Ekm 2009 Mesajlar: 5 Ünvan: Prenses Nerden: house of night Durumu: Çevrimdışı
Güney Amerika kıtası ilk keşfedildiğinde yerlilerin yok edilme süreçlerini anlatıyor Yazarını bilmiyorum ama " Yerlilerin Gözyaşları " nı okumaktayım. _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız