Sailor Moon Forum
FarKlI mÜZİk insanları_farklı TArZLAR
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Müzik, Sinema ve Diziler

Hangisi *
müzik önemli
0%
 0%  [ 0 ]
tarz kostüm önemli
0%
 0%  [ 0 ]
' ikiside önemli '
0%
 0%  [ 0 ]
-abartısız haliyle- ikiside önemli
0%
 0%  [ 0 ]
ben sadece, kulağıma kim ne çalarsa dinleyenlerdenim
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 0

Yazar Mesaj
firstmoonPİLoT^^

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prenses

FarKlI mÜZİk insanları_farklı TArZLAR Konu: FarKlI mÜZİk insanları_farklı TArZLAR Alıntıyla Cevap Gönder

Müzik sektörü ne kadar büyüdü,artık ilgi çekmek için öyle farklı kılıklara giriyorlar ki ...
Müziğe etkisi var mı ki ?? Rekabetin süslüsü :S
Müziklerini bastırır mı kostümleri ? Karışık

Gnarls Barkley(uçuk)

SLIPKNOT(çıldırmışlar)

amy(sürmeleri taşırmasından bliyoruz)

30 SECOND THE MARS (emocu mu bunalr Gülücük Dağıtıyor

green day(eiob)

my chemınal romance(emo mu bu Dil Çıkartıyor

daha çok bunlardan ilgi çekici gruplardan,türkiyede ne güzeldir ki pek yok
, özenti mi yapıyoruz onlara acaba ?

With the peaceÇiçek Veriyor..

En son firstmoonPİLoT^^ tarafından 29 Tem 2008 17:34 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Tem 2008 15:22
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

FarKlI mÜZİk insanları_farklı TArZLAR Konu: Yanıt: FarKlI mÜZİk insanları_farklı TArZLAR Alıntıyla Cevap Gönder

hepsini de emo olmakla suçlamışsın ilkay yahu Kahkaha Atıyor

green day emo değil, pop punk yapıyor. 30 seconds to mars da öyle. bu ikisi herşeye karşı olanlar var ya onlardan. ama green dayin bir çok hareketi verdikleri mesajla ayrı düşüyor gibi geliyor orası ayrı, yine de çok severim onları.
ve green day, 30 seconds to mars, mcr falan tarz olarak o kadar abartmış değiller, bence tam kıvamında bırakmışlar. ellerine sağlık Çıldırmış Durumda özellikle green dayin tarzı hoşuma gidiyor benim. kıyafetleri, fotoğraf çekimlerinde seçtikler arka planı vb..

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Tem 2008 15:32
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

FarKlI mÜZİk insanları_farklı TArZLAR Konu: Yanıt: FarKlI mÜZİk insanları_farklı TArZLAR Alıntıyla Cevap Gönder

bunlar adam mı yoksa hortlak mı Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Madde

çok teşekkür ederim Venüs Minako süpersin Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Tem 2008 15:36
firstmoonPİLoT^^

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Vlla tam olarak bende anlayamadım ki şu emoları, bazı tavırlar emo, hariç tavırlar nemo ? Dil Çıkartıyor (iğk) ...
Spoiler:
yok hepsine emo demedim..=)
''e iyi olsun bakalım'' dedim ... ::_P Dil Çıkartıyor

With the peaceÇiçek Veriyor..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Tem 2008 17:31
michi-san

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

chemical romance rock dio kendine emo die bi müzik türü kabl etmiorm dio
30second alternatif rock ltfn bu konuda biledn yorum yapmayın
http://www.venusforum.net/post155448.html#155448
ThE kİnG oF cLaY rAfAeL nAdAl

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Tem 2008 18:12
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

rei yazmış:

green day emo değil, pop punk yapıyor. 30 seconds to mars da öyle. bu ikisi herşeye karşı olanlar var ya onlardan. ama green dayin bir çok hareketi verdikleri mesajla ayrı düşüyor gibi geliyor orası ayrı, yine de çok severim onları.
ve green day, 30 seconds to mars, mcr falan tarz olarak o kadar abartmış değiller, bence tam kıvamında bırakmışlar. ellerine sağlık Çıldırmış Durumda özellikle green dayin tarzı hoşuma gidiyor benim. kıyafetleri, fotoğraf çekimlerinde seçtikler arka planı vb..

+ 1...Ne kadar metal falan dinlesem de green day i de çok severim.Bence sonsuza kadar haklısın rei'm Hayranlık Besliyor .Green Day i 7.sınıftan beri hala seviyorum beğeni ile dinliyorum.Sevicem de.... Hayranlık Besliyor

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Tem 2008 19:18
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

30 Seconds To Mars emo qrup deqiL ALternatif rock yapıyor... MCR de emotionaL Rock'ı bırakıp Punk Rock'a qeri dönüş yaptı ayrıca tarzLarında da pek bi tuhafLık yok bence...

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Tem 2008 22:29
usagi-tsukino

Venus Fan
Venus Fan

*Gold_Heart* yazmış:
bunlar adam mı yoksa hortlak mı Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Madde

sana katılıyorum Çıldırmış Durumda

Süpersin BüşBüş *.*
...

BüşBüşün Hıtsuguya'yı vermeme çabaları XD

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Ağu 2008 13:58
Alara_usagi

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

bunlar ne böle bee!!

Chibi*m Meleğim Cok saqoll bitanem*-*

Spoiler:

Efsanesin İntegra o.O

L~ <3

~~ShinigamiShinigamiShinigami~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Ağu 2008 12:55
marvelgirl

Anime Fan
Anime Fan

mcr olayına katılmıyorum kaliteli müzik yapıyorlar ve özenti değiller bence.amy winehouse esrarkeş olmasaydı iyi olurdu,göz makyajı kendisine yakışıyor dinlerim arada onu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ağu 2008 20:50
usa-ko

Senshi
Senshi

michi-san yazmış:

şahsen ilkay'ın resimlerini koyduğu gruplar ve sanatçılar arasında taş çatlasa 3-4 tanesini biliyorumdur. ama yine de "bunlar ne be?!!" diyebiliyorum genel olarak. açıkçası bana sadece abuk subuk giyinmiş ve farklı olmaya çalışırken kendilerini kaybedip insanlıktan çıkmış bir güruh olarak göründü bu resimlerdeki insanlar. ricanı yerine getiremediğim için üzgünüm ^^ bunları görünce bilsem de bilmesem de yorum yapmaktan alıkoyamadım kendimi =)

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ağu 2008 21:11
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

SLIPKNOT(çıldırmışlar)

amy(sürmeleri taşırmasından bliyoruz)

Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

abi bunlar ne ya O_o''

korku filmlerinden çıkma gibiler

İnanamıyor!

bide bulrın hayran k,tlesimi var O.o allhım ne günlere kaldık O.o

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ağu 2008 22:02
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

michi-san yazmış:

emo die bi musk türü yok bnce Çok Mutlu emo "emotional" dan gelen, aglamaklı ve böle siahlı siahlı bi sac sitili olan üzgün kisiler icin kullanılır dye biliorm umarım yanılmıorm Kahkaha Atıyor xD

neyse dediklerinde, greenday, amy winehouse, mrc, 30 stm, gnarls barkleyi dinliorm (sanırım bi slipknot kaldı xD onlarında baska bi grubu var onları dinliorm neyse xD)
aslında haklısın neredeyse her grubun farklı bir tarzı var O.o fanlarıda bunlar gibi giyiniyo Kahkaha Atıyor böyleceher tarafa yayılıyo :S amy'nin giyim tarzına bayılırım mesela xD gülmein ... eski filmlerden cıkmıs gibi giyinio bazen cok seviyorum bnde napıyım... Kahkaha Atıyor

Lovely Complex~
Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ağu 2008 23:32
black_sakura

Üye
Üye

slipknota laf yok amy hala akıllanmadı arkadaşı uyuşturucudan öldü hala içip duruyo
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Eyl 2008 18:51
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

slipknottan herzaman tiksinmişimdir...
Green Day ve MCR dışında hepsi "tiksinç" !!!

matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Eyl 2008 16:28
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Müzik, Sinema ve Diziler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız