Sailor Moon Forum
Gakuen Alice

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
Darkness

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prenses

Gakuen Alice Konu: Gakuen Alice Alıntıyla Cevap Gönder

Uzun zamandır foruma uğramıyordum Çok Mutlu bir tanıtımla geri dönüş yapayım dedim Kayan Gözler

Adı: Gakuen Alice
Diğer Adları:
Campus Alice
Alice Akademisi
Türü: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 26
Kategori: Komedi, büyü, romantizm
Yılı: 2004
Web Sitesi: http://www.sonymusic.co.jp/Animation/alice/
Yapımcı: Group TAC

Sakura Mikan, eski ve fakir bir okulda okuyan sıradan bir öğrencidir. Okulun kapatılacağını öğrenen Sakura kendi çapında bunu engellemeye çalışmaktadır, ama pek başarılı değildir. Bu sırada en yakın arkadaşı, canından çok sevdiği Hotaru'nun okul değiştireceğini öğrenir. Dünyası başına yıkılan Mikan, birlikte yaşadığı -ailesinin tek ferdi- büyükbabasına Hotaru'yu görmeye Tokyo'ya gideceğini yazan bir mektup bırakır. Ama işler karışır ve Mikan kendini "Alice Akademisi" olarak bilinen, birbirinden farklı özel güçleri olan öğrencilerin okuduğu akademide öğrenci olarak bulur. Hemde Hotaru'yla aynı sınıfta...
Kendi Alice'inin ne olduğunu bile bilmeyen Mikan, sınıf tarafından dışlanır, bakalım Mikan kendini sınıfa, özelliklede okulun belalısı Natsume'ye kabul ettirebilecekmidir...

Alice: Akademide okuyan öğrencilerin sahip olduğu güçlerdir. Her gücün bir seviyesi, alanı vardır. Öğrenciler alice'lerine göre özel sınıflarda da eğitim alırlar.

Ana Karakterler:
Mikan Sakura: enerji dolu, neşeli, canayakın, biraz sakar ve bazende aptal bir kızdır. Hotaru'ya olan bir saplantısı vardır. Alice'i sürpriz Çok Mutlu

Hotaru İmai: sakura'nın -çaktırmasada- en yakın arkadaşıdır ve onu çok sever. Alice'i "icat"tır. Yaptığı icatlarla birçok işadamının hayallerini süsleyen kızdır.

Natsume Hyuga: okulun en popüler ve korkulan kişisidir. Çoğunlukla dersleri eker, Mikan'ın yardımcı partneri olarak seçilsede ondan hiç hoşlanmaz. Alice'i "dangerous ability" sınıfına giren "ateş"tir.

Ruka: Natsume'nin kankası, aslında canayakın ve sevimlidir. Ama Natsume gülmediği için oda gülmez ve herkese soğuk davranır.Elinde sürekli bir tavşan taşır (gerçek). Alice'i "hayvanları etkileme"dir.

Yorumum: İlk başlarda çocuklara göre gibi gelsede sonradan baya eğlenceli, dramatik bir hal aldı benim için, Hotaru ve Mikan'ın konuşmaları birbirlerine olan davranışları gerçekten çok komik. Natsume -ağır abi- de çok sevimli bir o kadar da gıcık bişey izlediğime pişman değilim
mangasıda hala devam ediyor 90. chapterlarda falan bulmak biraz zor olsada- onuda okuyacağım (2. sezonun çıkacağı söylentileride var)

hadi yeter bu kadar Çok Mutlu yorumlarınızı bekliyorum fu fu fu Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Şub 2008 17:20
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Gakuen Alice Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel bir anime gibi gözüküyor. Sen bu animeyi izledin mi Darkness?
Kendi yorumunu da yazar mısın? Bide senden duyalm. Gülücük Dağıtıyor

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Nis 2008 23:42
Sweet Princess

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Gakuen Alice Konu: Yanıt: Gakuen Alice Alıntıyla Cevap Gönder

acayip tatalı ve komik bir anime herkese izlemesini öneririm
not: aşşkıım mikan-chan Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

By Hotaru-chan *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Eyl 2008 14:34
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız