tmm işte kafanın karışmasına gerek yok hani profilini belirlerken resim koyuyorsun ya ordaki galeriden seçip işte o galeride sailor jupiterin resimleri yok ya da makoto olarak resim yok bence büyük yanlış _________________ düşünüyorum öyleyse vurun
mamoru abiye bi söyle istersen
olmadı kendin istediğin bi resmini kendin de koyabilirsin
detaylar lazım mı??nasıl koyacağın hakkında yani?? _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
bence bu büyük bir sorun deil maoru oraya jüpiterin resmni koymak zorundada deil sonçta kendi bulduğunuz resmi siz belirleyebilirsiniz beğendiniz bir resmin linkini yapıştırır avatarınızı kullanırsınız o galerideki avatarlar henüz avatar secemeyenler için yedek olanağı gibi bişidir:P
yani bunun için murat bimi suçlayamazsınız bu bir
kendi avatarınızı kendiniz oluşturabilirsiniz bu 2
çok katı gelmemişimdir umaraım buda üç _________________
bence bu büyük bir sorun deil maoru oraya jüpiterin resmni koymak zorundada deil sonçta kendi bulduğunuz resmi siz belirleyebilirsiniz beğendiniz bir resmin linkini yapıştırır avatarınızı kullanırsınız o galerideki avatarlar henüz avatar secemeyenler için yedek olanağı gibi bişidir:P
yani bunun için murat bimi suçlayamazsınız bu bir
kendi avatarınızı kendiniz oluşturabilirsiniz bu 2
çok katı gelmemişimdir umaraım buda üç
Şimdi bu destansı yazıya ek olarak bende şunu yazayım sadece 1 JUPİTER AVATARI için mi bu konuyu açtın?
Çok geerksiz bir konu olmuş ve yeride yanlış bende görünce RESİMlerde yok sandım başlaık tam anlamıyla yanlış olmuş onun dışında gecem haklı herhangi bir siteden URLsini ver yükle bu kadar abartıya gerk yok^^ _________________
abartmadımkii sadece url koymayı bilmiodum o yüzden resmini koyamam zannettim uyarmaktamı suç yani ayrıca başlık olarak ne yazabilirim resimleri seçtiğimiz yerin adı galeri diilmi neye bu kadar kızdınız _________________ düşünüyorum öyleyse vurun
06 Ekm 2007 14:27
usagi tusukino
Anime Fan
Kayıt: 15 Eyl 2007 Mesajlar: 309 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
Konu: (Belirtilmedi)
canım kimse kızmadı ki sana gerilmeyelim boşuna
sakin olun mamoru elbette halleder resim işini
herşeyy hallolurrrr _________________
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
canım diğer arkimerlim biraz fazla üstüne gelmişler XD
ben anlatıyım sana şimdi
http://www.imageshack.us/
bu siteye giriyorsun
sağda gözat var buna tıklıyorsun
kendi dosyaların açılıyo ordan istediğin resmi seçiyorsun
az daha aşağıda host it! yazıyo buna tıkılıyorsun
yani upload ediyorsun
korkma bazen takılıyo bu site
sonra bir sürü url yazıları olan linkler çıkıyo eenn alttakini kopyalıyorsun
bu sitedeki profil bölümünü açıp en alttaki avatar bölümünden
Başka bir siteden Avatar bağlantısı verin:
İstediğiniz başka bir Avatar resminin URL adresini girerek bu resme bağlantı verebilirsiniz.
yazısının olduğu yerin yanındaki kutucuğa yapıştırıyorsun
anlatabildim umarım _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
06 Ekm 2007 14:36
sera myu
Yeni Üye
tmm çok teşekkürler ben kimseye kızmadımki _________________ düşünüyorum öyleyse vurun
06 Ekm 2007 14:37
usagi tusukino
Anime Fan
Kayıt: 15 Eyl 2007 Mesajlar: 309 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
sevgi yazmış:
canım diğer arkimerlim biraz fazla üstüne gelmişler XD
ben anlatıyım sana şimdi
http://www.imageshack.us/
bu siteye giriyorsun
sağda gözat var buna tıklıyorsun
kendi dosyaların açılıyo ordan istediğin resmi seçiyorsun
az daha aşağıda host it! yazıyo buna tıkılıyorsun
yani upload ediyorsun
korkma bazen takılıyo bu site
sonra bir sürü url yazıları olan linkler çıkıyo eenn alttakini kopyalıyorsun
bu sitedeki profil bölümünü açıp en alttaki avatar bölümünden
Başka bir siteden Avatar bağlantısı verin:
İstediğiniz başka bir Avatar resminin URL adresini girerek bu resme bağlantı verebilirsiniz.
yazısının olduğu yerin yanındaki kutucuğa yapıştırıyorsun
anlatabildim umarım
sevgili sera myu bende daha bu hafta öğrendim yapamıyordumm ama artık biliyorumm yalnız değilsinnn sevgilerrrr _________________
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız