Sailor Moon Forum
Gerçekler
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
Sailor Star Fighter
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses
Teşekkür: 98
Durumu: Çevrimdışı

Gerçekler Konu: Yanıt: Gerçekler Alıntıyla Cevap Gönder
garipleşiyo len olaylar Çıldırmış Durumda

merakla bekliyore ben ...

Küçük melek süpersin O.o..!

moon_prenses teşekkürler *-*
Tom KauLitz.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Oca 2010 21:36
AnToNy_AhMeT
Kullanıcı Eşyası

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prens
Teşekkür: 44

Waaaawwwwww!!!!! Mükemmelsin tam gaz devam et Çok Mutlu

Usta Ceza Yine Harika Göz Kırpıyor

Spoiler:
made in minako-chan Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Oca 2010 21:45
Sailor Star Fighter
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

şu kaan canımı sıktı birden heee

durup dururken sinirlerinin yatışması garip o.O

Tom KauLitz.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Oca 2010 21:48
neptune
Kullanıcı Eşyası

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Teşekkür: 150
Durumu: Çevrimiçi

gittikçe heyecanlı olmaya başlamış sevdim Zarif

+++
by minako-chan & venusyıldızı

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Oca 2010 0:11
dArk JeaNNe
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Teşekkür: 23

ayyy bu gün iki tane bölüm göndericem biraz sizi heyecanlandırıyım XD
Spoiler:

-Kalplerine adrenalin verip acıdan bayılmamalarını sağlıyormuş
Dedi Cem fısıldayarak.
-Ne kadar da korkunç
-Haklısın Yenigün.Neden bu kadar acı çektirsin ki? Ne derdi vardı kadınlarla?
-Kim bilir Gece.İğrenç bir canavardan başka bir şey değil bu pislik
Dedi Yenigün.Cem bizi başka bir yere götürdü.Gördüğüm tek şey yüzük parmaklarıydı bir kutunun içindeydiler.Hepsi dondurulmuştu. Ama hiç birinde evlilik yüzüğü yoktu.Cem:
-Anlaşılan katilin yüzük parmaklarıyla bir sorunu varmış.
O sırada başka bir kutuyu açmakla uğraşıyordum.Küçük bir kutuydu.Biraz zorladıktan sonra açıldı.İçinden her türlü evlilik yüzüğü çıktı.Hepsi temizlenmiş ve parlatılmıştı.Onlara dönüp:
-Aslında yüzük parmaklarıyla sorunu yoktu yüzüklerle sorunu vardı.
Deyip kutuyu gösterdim.İkisi de baya bir şaşırdı.Cem kutuyu incelemeye götürmek için benden aldı.Daha sonra tüm kadınların 28 tanesinin de bir düzine resmi bulunduğu odalara girdik.Duvarlara asılmıştı hepsi.Kadınların isimlerini altında fotoğrafları duruyordu.Her fotoğrafın altındaysa fotoğrafın saat kaçta nerede çekildiği ve kurbanın ne amaçla o yerlere gittiğini yazılmıştı.
Düşünemiyordum.Katil bütün kurbanlarını tanıyordu.Hem de ayrıntılı olarak.Onları izliyordu resmilerini çekiyordu.Yalnız yakaladığında ise buraya getiriyordu.Odaya koyup onları yakarışlarını dinliyordu sonra onları sıra sıra alıp işkence etmeye götürüyordu.İşkence ederken bayılmasınlar diye adrenalin veriyordu.Sonra felç edip onlara istediği işkenceyi yapıyordu.İşkence bittikten sonra yüzük parmaklarını kesip yüzüklerini alıyordu.Parmak izlerini yok edip ormana götürüyor ve hepsini gömüyordu.
Lanet olsun ne iğrençlikti bu.Bunu yapan bir insan olamazdı.Kesinlikle olamazdı.Arabayı sürerken aklımdan bir türlü gitmek bilmiyordu ne fabrika ne yüzükler…Ormana gidiyorduk Yenigün için hem oradan bizimkiler alıp eve gidebilirdik orada eğlenirdik belki de film izlerdik.Bende şu davayı en azından bir akşam için unutabilirdim.
Hava kararıyordu birazdan akşam olacaktı.Belki güneşin batışını izleyebilirdim.Ne güzel olurdu!Of ya kafamdan gitmek bilmiyordu.Unutmak istiyorum ya…
Ormana vardığımızda ekipler arama içindelerdi.Köpekler iş başındaydı.Normalde cesetleri bulmuşlardı.Niye arıyorlardı ki?Kim bilir? Bizi görünce hemen bir polis memuru bize doğru koşarak geldi.
-İyi akşamlar…Ne oluyor burada?
-Efendim Teğmen Kaan ile Tan ormanda kayboldular.
-NEEE?
Diye bağırdık Yenigün’le.Hadi ama ormanda nasıl kayboldular.Tanrı aşkına yoksa katil burada mıydı? Bayıltmış olabilirdi onları.Ama iki kişiydiler.Nasıl kaybolabilirlerdi ki? Aklım bir türlü almıyordu.
Akşam olmaya başladığından fenerlerimizi alıp yola koyulduk.Polis memurlarının aksi yönde ilerlemeye başladık.Silahımı elime alıp etrafa bakmaya başladım.Arkamda Yenigün’ün adımlarının sesi duyabiliyordum.Bu da kendimi biraz güvende hissettiriyordu.
Hava iyice kararmıştı.Yarım saatten beri arıyorduk onları.Ormanın sesi başlamıştı kendini göstermeye.Ay ve yıldızlar yoktu bulutlar kapatmıştı önlerini.Kapkaranlıktı sadece fenerlerimiz bize ışık kaynağı oluyordu.
-Gece sence bizde kaybolur muyuz?
-Saçmalama bu ormanı iyi bilirim geri döneceğiz merak etme.Şu salakları bir bulsak.
-Aynen ya bir kerede adam gibi bir iş yapsalar şaşarım, değil mi?
Bir anda durdum önümde bir şey kıpırdamıştı.Sonra yere baktım kan vardı.İleride de Tan’ın cep telefonu…
-Gece….Gece ne oldu?
Yenigün merak edip yanıma geldi.Gördüklerinden sonra soğukkanlılığını yitirmeden silahını sıkıcı kavrayıp etrafa bakmaya başladı.Biraz ilerledik.Yenigün’ün beni uyarmasıyla ilerideki bedeni gördüm.Hemen ona doğru koşmaya başladık.Hangisi olabilirdi? Tanrım lütfen bir şey olmasın.Sadece bayılmış olsun.Hangisi olursa sadece bayılmış olsun.Lütfen…
Beden yüzüstüydü.Yavaşça sırtı üstü yatırdık.Tan’dı.

iyi okumalar

~A&M FC VIP~ *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Oca 2010 16:52
Sailor Star Fighter
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

dArk yuh yuh oha çüş çöööööööööööööööööööööööööööööööşşş

noluyo lan noluyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

tan neden öyle oldu
o kan ne demekti allahım noluyo yA kötü bir şey olmicak dimi offfffff

dArk seni şiddetle kınıyorum orda kesilir miii Kötülük Düşünmekte!

Tom KauLitz.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Oca 2010 16:59
dArk JeaNNe
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

heycanlanın biraz cnm sonuçta sona yaklaşıyoruz XD

~A&M FC VIP~ *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Oca 2010 17:04
dArk JeaNNe
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

evet bu asıl hikayemin sonudur
okuyan herkese teşekkür ederim kısa bir hikayeyi sizinle paylaştım
eğer çok devam isteği gelirse devam edebilirim =)
Spoiler:
Ah tanrım yüzü kan içerisindeydi.Ölmüş müydü? Yenigün ağlamaya başlamıştı.Eğildim nabzını ölçmek için.Evet hala vardı.Zayıf da değildi.Şükürler olsun.
-Nabzı var mı Gece
Diye fısıldadı.Kız hıçkırıklara boğulmak üzereydi.
-Evet, var.Şükürler olsun.Kaan nerde peki?
O sırada Tan gözlerini açmıştı biraz.Zorlukla konuşuyordu.Yenigün onu soru yağmuruna tuttu.Konuştukça yoruluyordu nefes alması da güç oluyordu.
-Zorlama onu Yenigün.Bırak biraz nefes alsın.
-Tamam, Gece.Kusura bakma ağabeycim.
Tan önemli değil gibisinden sesler çıkardı.O sırada telsizden ekiplere nerde olduğumuz söylüyordum.Bu işi yaptıktan sonra Kaan’ı aramaya çıkacaktı.
-Yenigün ben biraz daha ileriye gidiyorum.Ekipler gelecek biraz sonra.Kaan yakınlarda olmalı.
-Çok uzaklaşma…
-Elimden geleni yaparım.
İlerlemeye başladım ormanın derinliklerinde.Sürekli Kaan’ı düşünüyordum.Nerdeydi?Yaklaşmış mıydım?Bir şey olmuş muydu ona?O sırada telsizden ekiplerin Tan’ların yanına geldiğini duydum.Onlara biraz sonra geleceğimi söyledim.Kaan’ı bulmadan dönmeyi hiç düşünmüyordum.Biraz daha ilerledim.Endişem her geçen dakika artıyordu.Korkmuyordum.Çocukluktan beri ormanda büyümüştü.Tek endişem Kaan’dı.Düşünürken arkamdan bir çıtırtı duydum.Hemen arkamı dönüp etrafı kolaçan ettim.Kimse yoktu.Bir kaç kez Kaan’a seslendim.O tarafa doğru ilerken birisi kolumdan tuttu.Korkudan feneri düşürdüm elimden.Arkama dönmeye vaktim olmadan arkamdaki kişi ellerimi tutmuştu.Silahım ayakkabılarımın yanında düşmüştü.
Düşünemiyordum.Arkamdaki kesinlikle katildi ve bende yakalanmıştım.Fabrikada her sahne gözümün önüne geliyordu.Oda ve çizikler…Kanlı masalar adrenalin…Parmaklar ve yüzükler…Kesinlikle ölmüştü.Bitmişti.Ama korkmuyordum.Kaan nerdeydi?Belki de çoktan ölmüştü?Benim sevgili Kaan’ım ölmüştü belki.İçimden ağlamak geldi.Ama soğukkanlılığımı yitirmedim.Arkamdaki kişi beni sıkıca tutmuştu.Elleri çok güçlüydü kaçmam imkânsız gibi görünüyordu.Ellerimi çeviklikle bağladı.O sırada silahıma nasıl ulaşacağımı düşünüyordum.Onu vurabilirdim sonra Kaan’ın yerini öğrenebilirdim.Lanet olsun.
Katil bir eliyle ellerimi tutarken diğer elleriyle saçlarımı kulağımın önünden çekip
-Hoş geldin Gece…Sevgilim
Dedi ve bir tür silahın kabzasıyla başıma vurdu.Yere düşerken ve bayılırken tek düşündüğüm; Neden… Neden bunu neden yaptın?Niye o kadınlara zarar verdin? Neden öldürdün? Neden Kaan…

iyi okumalar tekrardan XD

~A&M FC VIP~ *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Oca 2010 1:24
yngn
Kullanıcı Eşyası

Anime Fan
Anime Fan

Teşekkür: 2

anamm kaan dexter çıktıı HüzünlüHüzünlüHüzünlüHüzünlüHüzünlü

ee devamı yokmu simdi bunun gece kurtulacakmıı?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 Oca 2010 2:38
AnToNy_AhMeT
Kullanıcı Eşyası

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Teşekkür: 44

Maşallah Kaan aşmış kendini Zarif

Usta Ceza Yine Harika Göz Kırpıyor

Spoiler:
made in minako-chan Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 22 Oca 2010 2:54
neptune
Kullanıcı Eşyası

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Teşekkür: 150
Durumu: Çevrimiçi

yazdıkça üslubun gelişiyor bence devam et hikaye henüz bitmiş değil geceye ne olacak kaan niçin katil olmayı şeçmiş bunlar cevaplanması gereken sorular Soru Çıldırmış Durumda

güzeldi devamı gelirse zevkle tkip ederim Olayları İzlemekte

eline sağlık Göz Kırpıyor

+++
by minako-chan & venusyıldızı

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Oca 2010 1:26
özcan
Kullanıcı Eşyası

Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür: 1

Gerçekler Konu: kikaye Alıntıyla Cevap Gönder
çok güzeldi çok beğendim Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Oca 2010 14:16
Sailor Star Fighter
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

Yemin ederim ki katilin kaan olduğunu biliyordum o.O

sınıfa bunu anlatırken ben sonunu getirmiştim o.O

Benim sonumda katil kaandı ve gerçekten kaan allahım ben erdim falan mı o.O

Tom KauLitz.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Oca 2010 13:26
dArk JeaNNe
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Evet devamını kurdum ve yazıyorum size devam olarak uzun bir bölüm vereceğim diğer bölüme kadar bununla idare ediverin....İyi okumalar XD
Spoiler:
Güneş yüzüne vurmaya başlamıştı.İçinden biri şu perdeleri kapatsın diye söylendi.Huysuzlana huysuzlana uyandı.Üstüne sabahlığını giyip muhtemelen hazır olan kahvaltıya gitti.Her zamanki gibi kusursuzdu kahvaltı.Hizmetçilerin hakkını vermeliydi prenseslere layıktı…
-Suzan…Suzan…Gelebilir misin?
Diye seslendi.
-Evet hanımım, buyurun.
-Çocuklar nerde?
Sanki çok umrundaydı.Sonuçta kendi çocukları değildi.Zavallı ablasından kalan gereksiz çocuklar.Ama formalite icabı sormak zorundaydı.Sonuçta bu hizmetçileri her hafta yeni kocasına rapor veriyorlardı.
-Okuldalar hanımım…Her zamanki gibi diye yüz ekşitti hizmetçi.
Şu karşısındaki kadının yüzündeki ifadeyi görmemesini istemediği için hemen yalan bir gülümseme konduruverdi yüzüne.Bu kadından sadece o nefret etmiyordu ki herkes bu evde tüm ona hizmet edenler ve çocuklar.Sonuçta ahlaksızın önde gideniydi.İlk önce eniştesini ayartmıştı sonra eniştesini karısından boşanmaya zorlamış sonra gidip ablasına kocasının aldattığını söylemişti.Kadın üzüntüden hasta olmuş birkaç ay sonra intihar etmişti.Sonra eniştesiyle evlenip bu evin yeni hanımı olmuştu.Ne kadar kötü bir kadındı kesinlikle ölmeyi hak etmişti.Suzan böyle düşünüyordu.Son kez gülümseyip içeri gitti.
Ela kahvaltıya bakıp kahvesini yudumladı.Her sabah kalktığında yemediği bir kahvaltı onu bekliyordu.Hayatı lüks içindeydi ama hala buna alışamamıştı.Ama zengin bir kadın gibi davranıyordu.Hizmetçilerin onun hakkında ne düşündüğü önemli değildi.Evet ahlaksız iğrenç ve korkunç bir kadın olabilirdi ama zengin olmuştu ve bundan sonra para için çalışmasına gerek kalmamıştı.Kötü olabilirdi ama aynı zamanda da şanslıydı da.Kim bilebilirdi ki ablasının üzüntüden öleceğini.Küçüklüğünden beri ona üstünlük taslamıştı ve kendisinden daha yüksek yerlerde olmuştu.Bu yüzden pek sevmezdi ablasını.Öldüğüne de pek üzülmemişti ve ona göre bu normaldi.
Sigara paketinden bir sigara aldı ve yaktı.Dışarıyı izlemeye başlamıştı.Önünde güllerle kapalı bir bahçe duruyordu.Ablasının sevdiği çiçek türü ve sevdiği renk beyaz.En yakın zamanda burayı orkidelerle dolduracaktı.Aklına koymuştu bunu.
Ayağa kalktı ve odasına gitti.Üstüne vücudunun hatlarını iyi gösteren siyah bir elbise giydi.Fit bir vücudu vardı ve o bunun farkındaydı.Ayrıca güzeldi hem çok diye düşünüyordu aynaya bakarken.Annesi hep fazla güzel olduğundan yakınırdı kıskanç bir koca bulmaması için dua ederdi.
Yeşili kahverengiye çalan gözleri, ince telli dümdüz sarı saçları, kusursuz yüz hatları…Böyle bir güzellik ona verilmişti.Ve o da kullanıyordu.Dolgun dudaklarına kırmızımsı rujunu sürerken kendini inceliyordu. Lise zamanında lisedeki tüm erkekler çıkmıştı.Ablası ise hayatında bir erkekle çıkmamış olarak üniversiteyi bitirmişti.Sonra aşık olduğunu sanıp bu adamla evlenmişti.Derslerde notlarda onu kat kat geçen ablası hayat sınavında ona yenilmişti.Ne dram ama…
Evden aceleyle çıktı.Resim galerisine yetişmesi gerekiyordu.Bir zamanlar bir hiçlik uğruna sattığı resimleri sergilenecekti bu gün.Bütün tablolarını alıp yeni evinin duvarlarını süsleyecekti.Ne kadar mal olursa olsun tüm tablolarını alacaktı.Hakkı olan her şeyi alacağı gibi…
Lüks arabasını resim galerisinin olduğu yerde durdurdu.Geç kalmıştı şu yoğun trafikten .Belki birkaç resmini kaçırmıştı ama geri kalanları alacaktı.Kafasına koymuştu.Arabasından indi resim galerisine doğru ilerlemeye başladı.Tüm başlarının ona doğru döndüğünü fark etti.Güzelliğinin bir kanıtı daha…
İçeri girdi ve bir çok ünlü zengin kişileri gördü.Bir an kendisiyle gurur duydu.Buradaki tabloların çoğu onundu.Demek ki resimleri bir şeylere benziyordu.İlk resminin önünde durdu ve resmine bakmaya başladı.Bir kadın karanlıklar içinde duruyordu ve elini o karanlıktan kurtarmak için adama uzatıyordu ama adam arkasını dönmüş gidiyordu.Umutsuzluk kırık bir aşk…
Bunu ne zaman yaptığını biliyordu.Okuldaki bir çocuğu gerçekten çok sevdiği zaman…Onu da güzelliği ile elde edebileceğini sanmıştı.Ama çocuğa onu sevdiğini söyleyince aynı bu kadın gibi olmuştu.Çocuk ona bakmış
-Pardon ben zengin çocuğu değilim pek de yakışıklı değilim.Şaka mı bu?
Deyip şaşırmıştı.Sonra senin gibi kızlarla takılmam demişti.O zaman anlamamıştı o çocuğu ama şimdi gayet iyi anlıyordu.O ablası gibi kadınlar istiyordu.Sevdiği çocuk bile onun yerine ablasını tercih etmişti.Nasıl sevebilirdi ki ablasını?
Resme dalıp gitmişti.Ona yaklaşmakta ona beyefendiyi fark edememişti.Daha sonra arkasındaki iki adamın konuşmalarını duydu.Bir adam resmi anlatıyordu adam ise arada yorumlar yaparak dinliyordu.Onlara döndü iki adam onu bakıp gülümsedi.Görevli olan adama bakıp
-Bu resmi satın alacağım fiyatı ne kadar?
Yanındaki adam onu şöyle bir baktı.Görevli ise fiyatı söyledi ve çok pahalı olduğunu ekledi.Sanki çok umurundaydı ya.Sonuçta ülkenin en zengin iş adamlarından biriyle evliydi.Para onun için önemli değil istediği her şeyi alabilirdi…Her şeyi….
O sırada onu iki adamdan daha uzaktı onu izlemekte olan o kişi gördü.Neden fark edememişti ki onu…Adamın çevresinde öyle bir aura vardı ki Ela hemen çekim etkisini üstünde hissetmişti.Siyah hafiften dalgalı saçları, ilk göze çarpan nadir bir güzellikte bulunan gri gözleri uzun boyu atletik vücudu kendine güvenen duruşu ve Ela’ya bakışları…
Adam her şeyiyle Ela’yı etkilemişti.Adama gülümsedi.
-Yoksa siz de mi bu resmi almaya niyetlenmiştiniz
Lise çağındaki gibi heyecanlanmıştı.Adam gülümsemesine karşılık verdi.Ela içinde ne yakışıklı adam diye geçirdi.Zor beğenirdi ve pek çok erkek ona basit gelirdi.Ama bu yabancı hem yakışıklıydı hem de içinde bir sürü gizem saklıydı.
-Aslında evet ama bakılırsa siz çoktan satın aldınız.
Sesi güçlüydü ve kendinden emin çıkıyordu ve çok da arkadaşçaydı.Ela içindeki gurur daha çok büyümüştü demek ki bu resim herkesçe bir anlam ifade ediyordu.Bunu hissetmek ne güzeldi.
-Galiba bu güzel resmi hızlı olan aldı ne dersiniz?
-Ah kesinlikle size katılıyorum…
Ela elini uzatıp gülümsedi.Bu adama karşı gerçekten bir şeyler hissetmeye başlamıştı.Adamda uzatıp eli tuttu.
-İsmim Ela…Tanıştığıma memnun oldum bay…
-Kaan…Bende tanıştığıma memnun oldum bayan Ela…

~A&M FC VIP~ *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Şub 2010 10:39
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): neptune, hotaru-tomoe

hotaru-tomoe
Kullanıcı Eşyası

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Teşekkür: 3

çok gsl bi hikaye olmuş ama gece'ye ne oldu? İnanamıyor!
Ela nerden çıktı şimdi? İnanamıyor!
Dur anladım!(jeton azıcık köşeli galiba bende Şaşırmış Durumda )
bu Ela denilen kız Kaan'ın Kurbanlarından biri!
Şimdi sen geçmişe mi gittin biraz yoksa olaylar gelişti fln kafam karıştı bnm Karışık Ben Gece'yi merak ediyorum ona ne oldu yb ne zaman gelicek Gece'yle mi ilgili olucak?çok soru sordum farkındayım ama Gece'yi merak ettim ben..Katilden nefret ediodu ama Kaan'ı tekrar sevmeye devam edicek mi?Kaan Gece'ye ne yapıcak? Gece'yle ilgili bütün soruları cevapsız bırakıp gitmişsin bide idare et diosun olmuo Madde Ben meraktan çatlamak üzereyim Şaşırmış Durumda ne oldu Gece'ye İnanamıyor!

by dArk JeaNNe
çok teşekkür ederim=D

buda usa-chandan harıkalr yha=()

En güzel Fanfic EFSUN ÖĞRETİSİ
ve bu fanficin en yeni fanı!!=)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Şub 2010 15:59
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 63 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Venus.GEN.TR - Sailor Moon Fan Site © 2001-2009 | Son Güncellemeler