Sailor Moon Forum
Hadise A Good Kiss - canlı performans

Sailor Moon Forum -> Müzik, Sinema ve Diziler

Yazar Mesaj
sailormoooon

Gardiyan
Gardiyan

Ünvan: Prens
Teşekkür: 27
Durumu: Çevrimdışı

Hadise A Good Kiss - canlı performans Konu: Hadise A Good Kiss - canlı performans Alıntıyla Cevap Gönder
Hadise - A good kiss - live performance 2007 TMF awards

Arkadaşlar bu videoyu gördüğümde bu hadisemi diyip şok olduğum için koyuyorum.Daha sonra bu başlığı silicem herkesin izlemesini istedim sadece...

Hadise canlı söyleyemiyor zannedenlere çok iyi bir kapak olmuş bu performans Çok Mutlu ..Gerçek şu ki TRT düm tek tek gibi hadisenin sesine gitmeyen bir parça seçti..TRT türk ezgisi olan parça istedi ve düm tek tek buna uygundu tabi hadisenin sesine gitmiyordu.

İşte hadisenin canlı performansı kötü diyenler baştan sona bu videoyu izlesinler ve ''bu cidden Hadise'mi'' diye bir tepki vermeye hazır olsunlar Çok Mutlu

A good kiss canlı performans...
[Link]

Daha sonra başlığı silicem..Sadece görmenizi istedim bunu okadar..Gülücük Dağıtıyor

Not: Hadiseci ya da hadise fanı değilim ama TRT'nin yaptığı bu haksızlığı göstermek istedim sadece...

ami çok sağol süper bir hediye .. Gülücük Dağıtıyor

Myanimelist: [Link]

En son sailormoooon tarafından 21 Eyl 2009 16:20 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 May 2009 20:25
tusako
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses
Teşekkür: 10
Durumu: Çevrimiçi

Hadise A Good Kiss - canlı performans Konu: Yanıt: Hadise A good kiss - canlı performans Alıntıyla Cevap Gönder
kızın değerini eller biliyo valla demeden geçemicem Karışık orda kızı resmen fakir fakir göndermişiz dansçı kızlar olsun o kıyafeti olsun o kırmızı kıyafet gözümde küçülüverdi birden demek ki kızı çok engellemişler bu konuda Karışık Türk ezgisi ne ya bunun da başında yok muydu ben mi yanlış duydum bir güzel darbuka başladı valla Çıldırmış Durumda bir de esmerlik acayip yakışmış Zarif bu arada hadiseni sesini sarışın yabancı bir kadının sesine benzettim ama adı aklıma gelmiyor Çıldırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 24 May 2009 20:48
Gold
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Ünvan: Savaşçı Prenses
Teşekkür: 4

Hadise A Good Kiss - canlı performans Konu: Yanıt: Hadise A good kiss - canlı performans Alıntıyla Cevap Gönder
bir sanatçı bu kadar mı muhteşem olur *-* nedense onu Amy Lee'ye benzettim^^

Bir Daydream şaheseridir *-* Sulananı oyarım üü.

Dikkat dikkat!
Spoiler:
Aşırı utangaç üye U_U MSN'de saçmasapan fobilere yenik düşüp bişey diyemediğinden yanlış anlamayın,görüşmek istiyorsanız MSN'den siz yazın ya da forumdaki sohbet kutusunu kullanın! Çıldırmış Durumda

Şimdilik buralardayım ama her an gidebilirim ~~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 24 May 2009 21:01
Tornado

Moderator
Moderator

Ünvan: Savaşçı Prens
Teşekkür: 14

sailormoooon yazmış:
Hadise canlı söyleyemiyor zannedenlere çok iyi bir kapak olmuş bu performans Çok Mutlu

Evet bana çok güzel kapak oldu mesela xD

tusako yazmış:
kızın değerini eller biliyo valla demeden geçemicem Karışık orda kızı resmen fakir fakir göndermişiz dansçı kızlar olsun o kıyafeti olsun o kırmızı kıyafet gözümde küçülüverdi birden demek ki kızı çok engellemişler bu konuda Karışık

+1 ^^

O kadar iyi sanatçıyı TRT resmen harcamış, başka bir şey diyemiyorum gerisi boş laf.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 24 May 2009 21:12
usagi_836
Kullanıcı Eşyası

Anime Fan
Anime Fan

Teşekkür: 2

Gold yazmış:
bir sanatçı bu kadar mı muhteşem olur *-* nedense onu Amy Lee'ye benzettim^^
Eveet güzel ama ben pek benzetemedim Karışık Karışık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 May 2009 12:47
SaILoRSuN
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

Teşekkür: 14

ya ben zaten hep Hadise nin böyle olduğunu bilyordum şok olmadım yani ama bir anda eurovisionda o kadar çok yordu ki kendini sahnede maalesef sesi çıkmadı o açıdan hayal kırıklığı oldu benim için ama normalde ne kadar iyi olduğunu biliyorum.

SaILoRSuN : "Hayallerimin gerçeğiniz olması dileğiyle..."
EFSUN ÖĞRETİSİ Hikayesi de yeni bölümler ve yeni sürprizler ile Fanfic bölümünde okuyucularını BEKLİYOR!

Spoiler:

Stars! Make my wishes come true!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 May 2009 2:38
sailormoooon

Gardiyan
Gardiyan

Arkadaşlar size komik ve şaşırtıcı bişey göstercem haha Çok Mutlu

Hadise Ata Demirel ile canlı bir düet yapmış süper komedi..Ve hadisenin sesi çok süper..
[Link]

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 May 2009 14:43
ami
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Ünvan: Savaşçı Prenses
Teşekkür: 30

ohh be hele şükür bağlantıyı açabildim Madde

*__________________________________*
oyy maaşallah o__O sahne performansı Britney'inkine benziyor... o__O ama süpermiş hakketen siyah yakışmış hadiseye o__o

ah be hadise eurovisionda da hastalanmayıp böyle bir performans yapsaydın 1.ydin o__O neyse... süper yav! tü tü nazar değmesin o__O

silgitozu ~
Asterisk ~
anime graphic design ~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 May 2009 16:31
sailormoooon

Gardiyan
Gardiyan

ami yazmış:
ohh be hele şükür bağlantıyı açabildim Madde

*__________________________________*
oyy maaşallah o__O sahne performansı Britney'inkine benziyor... o__O ama süpermiş hakketen siyah yakışmış hadiseye o__o

ah be hadise eurovisionda da hastalanmayıp böyle bir performans yapsaydın 1.ydin o__O neyse... süper yav! tü tü nazar değmesin o__O

Hehe bende britney'e benzettim biraz..Çok Mutlu Ama britney spears'ın dansı ve dansçıları çok profosyoneldi..Bir ara çok hayrandım zaten..Odamda full posterleri vardı o sapıklaşana kadar Çok MutluÇok MutluÇok Mutlu 10 yıl önceki şarkıları ve konser klipleri çok güzeldi cidden ya..Baby one more time ,ops,crazy,stronger,overprotected,born to make you happy,I'm not a girl ............ daha devamı varda en sevdiklerim bunlardı..Toxic'ten sonra nefret eder oldum toxic'te tarzını çok değiştirdi ve sapıklaştı hehe Çok Mutlu

edit:Bu arada hadise'nin Fast Life şarkısıda britney'inkilere çok benziyor ama Fast Life çok kaliteli olmuş gerçekten..

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 May 2009 11:58
merkür prensesi
Kullanıcı Eşyası

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Teşekkür: 3

Hadise A Good Kiss - canlı performans Konu: Yanıt: Hadise A Good Kiss - canlı performans Alıntıyla Cevap Gönder
performans iyiymiş, hoşmuş da tarz meselesi işte... bu kadını sevmedim, sevemeyeceğim, bi nedenden dolayı itici geliyor, bilmiyorum O_o

Vasiyetname...
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 May 2009 12:07
Wish Stars
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Hadise A Good Kiss - canlı performans Konu: Yanıt: Hadise A Good Kiss - canlı performans Alıntıyla Cevap Gönder
merkür prensesi yazmış:
performans iyiymiş, hoşmuş da tarz meselesi işte... bu kadını sevmedim, sevemeyeceğim, bi nedenden dolayı itici geliyor, bilmiyorum O_o

+1 ^^

Gold-chan ^^ Bunu yapan insan olamaz. Zarif
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 May 2009 21:50
fawn_fairy
Kullanıcı Eşyası

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Teşekkür: 2

Beğendim ^^ Eurovision un finalinde de iyiyidi bence =)
(Deli Oğlan ın ingilizcesi de baya güzelmiş Çok Mutlu )

Teşekkür ederim tusako'm ^_^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Hzr 2009 14:43
ebusss
Kullanıcı Eşyası

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Teşekkür: 4

Vay be banada kapka oldu ha o.O
Çok güzel bir sesi varmış.Yeni keşfediyorum xD
Paylaşım için çok sağol sailormoooon ^^
Böyle söyleseydi 1.ydik Zarif

Cey0}

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Hzr 2009 20:47
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Venus.GEN.TR - Sailor Moon Fan Site © 2001-2009 | Son Güncellemeler