| |
| Yazar |
Mesaj |
sailormoooon
Gardiyan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 3032 Ünvan: Prens Teşekkür: 27 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Hadise - A good kiss - live performance 2007 TMF awards
Arkadaşlar bu videoyu gördüğümde bu hadisemi diyip şok olduğum için koyuyorum.Daha sonra bu başlığı silicem herkesin izlemesini istedim sadece...
Hadise canlı söyleyemiyor zannedenlere çok iyi bir kapak olmuş bu performans ..Gerçek şu ki TRT düm tek tek gibi hadisenin sesine gitmeyen bir parça seçti..TRT türk ezgisi olan parça istedi ve düm tek tek buna uygundu tabi hadisenin sesine gitmiyordu.
İşte hadisenin canlı performansı kötü diyenler baştan sona bu videoyu izlesinler ve ''bu cidden Hadise'mi'' diye bir tepki vermeye hazır olsunlar
A good kiss canlı performans...
[Link]
Daha sonra başlığı silicem..Sadece görmenizi istedim bunu okadar..
Not: Hadiseci ya da hadise fanı değilim ama TRT'nin yaptığı bu haksızlığı göstermek istedim sadece... _________________
ami çok sağol süper bir hediye ..
Myanimelist: [Link]
En son sailormoooon tarafından 21 Eyl 2009 16:20 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
 |
|
 |
tusako

Süper Üye

Kayıt: 14 Oca 2009 Mesajlar: 866 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: içten xD Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
kızın değerini eller biliyo valla demeden geçemicem orda kızı resmen fakir fakir göndermişiz dansçı kızlar olsun o kıyafeti olsun o kırmızı kıyafet gözümde küçülüverdi birden demek ki kızı çok engellemişler bu konuda Türk ezgisi ne ya bunun da başında yok muydu ben mi yanlış duydum bir güzel darbuka başladı valla bir de esmerlik acayip yakışmış bu arada hadiseni sesini sarışın yabancı bir kadının sesine benzettim ama adı aklıma gelmiyor  _________________
|
|
 |
|
 |
Gold

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 3263 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1355 Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bir sanatçı bu kadar mı muhteşem olur *-* nedense onu Amy Lee'ye benzettim^^ _________________
Bir Daydream şaheseridir *-* Sulananı oyarım üü.
Dikkat dikkat!
Şimdilik buralardayım ama her an gidebilirim ~~
|
|
 |
|
 |
Tornado
Moderator

Kayıt: 30 Oca 2009 Mesajlar: 2610 Ünvan: Savaşçı Prens Puan: 6950 Nerden: Depth of the Hell xD Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
Hadise canlı söyleyemiyor zannedenlere çok iyi bir kapak olmuş bu performans
|
Evet bana çok güzel kapak oldu mesela xD
| tusako yazmış: |
kızın değerini eller biliyo valla demeden geçemicem orda kızı resmen fakir fakir göndermişiz dansçı kızlar olsun o kıyafeti olsun o kırmızı kıyafet gözümde küçülüverdi birden demek ki kızı çok engellemişler bu konuda
|
+1 ^^
O kadar iyi sanatçıyı TRT resmen harcamış, başka bir şey diyemiyorum gerisi boş laf. _________________
|
|
 |
|
24 May 2009 21:12 |
|
 |
usagi_836

Anime Fan

Kayıt: 03 Nis 2009 Mesajlar: 349 Ünvan: Prenses Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Gold yazmış: |
|
bir sanatçı bu kadar mı muhteşem olur *-* nedense onu Amy Lee'ye benzettim^^
|
Eveet güzel ama ben pek benzetemedim  _________________
|
|
 |
|
25 May 2009 12:47 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2406 Ünvan: Prenses Puan: 7500 Nerden: Güneş'in Yüreğinden Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ya ben zaten hep Hadise nin böyle olduğunu bilyordum şok olmadım yani ama bir anda eurovisionda o kadar çok yordu ki kendini sahnede maalesef sesi çıkmadı o açıdan hayal kırıklığı oldu benim için ama normalde ne kadar iyi olduğunu biliyorum. _________________ Yıldızların ve Güneş'in Tılsımını Taşıyan Savaşçı ve Güneş'in Prensesi...SaILoRSuN...
SaILoRSuN : "Hayallerimin gerçeğiniz olması dileğiyle..."
EFSUN ÖĞRETİSİ Hikayesi de yeni bölümler ve yeni sürprizler ile Fanfic bölümünde okuyucularını BEKLİYOR!
Stars! Make my wishes come true!
|
|
 |
|
26 May 2009 2:38 |
|
 |
sailormoooon
Gardiyan

|
|
|
Arkadaşlar size komik ve şaşırtıcı bişey göstercem haha
Hadise Ata Demirel ile canlı bir düet yapmış süper komedi..Ve hadisenin sesi çok süper..
[Link] _________________
|
|
 |
|
 |
ami

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2893 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 6450 Nerden: impala's baggage xD Teşekkür: 30 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ohh be hele şükür bağlantıyı açabildim
*__________________________________*
oyy maaşallah o__O sahne performansı Britney'inkine benziyor... o__O ama süpermiş hakketen siyah yakışmış hadiseye o__o
ah be hadise eurovisionda da hastalanmayıp böyle bir performans yapsaydın 1.ydin o__O neyse... süper yav! tü tü nazar değmesin o__O _________________ .
silgitozu ~
Asterisk ~
anime graphic design ~
|
|
 |
|
 |
sailormoooon
Gardiyan

|
|
|
| ami yazmış: |
ohh be hele şükür bağlantıyı açabildim
*__________________________________*
oyy maaşallah o__O sahne performansı Britney'inkine benziyor... o__O ama süpermiş hakketen siyah yakışmış hadiseye o__o
ah be hadise eurovisionda da hastalanmayıp böyle bir performans yapsaydın 1.ydin o__O neyse... süper yav! tü tü nazar değmesin o__O
|
Hehe bende britney'e benzettim biraz.. Ama britney spears'ın dansı ve dansçıları çok profosyoneldi..Bir ara çok hayrandım zaten..Odamda full posterleri vardı o sapıklaşana kadar   10 yıl önceki şarkıları ve konser klipleri çok güzeldi cidden ya..Baby one more time ,ops,crazy,stronger,overprotected,born to make you happy,I'm not a girl ............ daha devamı varda en sevdiklerim bunlardı..Toxic'ten sonra nefret eder oldum toxic'te tarzını çok değiştirdi ve sapıklaştı hehe
edit:Bu arada hadise'nin Fast Life şarkısıda britney'inkilere çok benziyor ama Fast Life çok kaliteli olmuş gerçekten.. _________________
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1155 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
performans iyiymiş, hoşmuş da tarz meselesi işte... bu kadını sevmedim, sevemeyeceğim, bi nedenden dolayı itici geliyor, bilmiyorum O_o _________________
Vasiyetname...
|
|
 |
|
 |
Wish Stars

Süper Üye

Kayıt: 28 Şub 2009 Mesajlar: 800 Ünvan: Prenses Nerden: Karanlık Krallık Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
|
performans iyiymiş, hoşmuş da tarz meselesi işte... bu kadını sevmedim, sevemeyeceğim, bi nedenden dolayı itici geliyor, bilmiyorum O_o
|
+1 ^^ _________________
Gold-chan ^^ Bunu yapan insan olamaz.
|
|
 |
|
30 May 2009 21:50 |
|
 |
fawn_fairy

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 1116 Ünvan: Prenses Puan: 1150 Nerden: engürü x) Teşekkür: 2 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Beğendim ^^ Eurovision un finalinde de iyiyidi bence =)
(Deli Oğlan ın ingilizcesi de baya güzelmiş ) _________________ ~~
Teşekkür ederim tusako'm ^_^
|
|
 |
|
01 Hzr 2009 14:43 |
|
 |
ebusss

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 29 Oca 2009 Mesajlar: 1319 Ünvan: Prenses Puan: 325 Nerden: L'imin yanından x3 Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Vay be banada kapka oldu ha o.O
Çok güzel bir sesi varmış.Yeni keşfediyorum xD
Paylaşım için çok sağol sailormoooon ^^
Böyle söyleseydi 1.ydik  _________________
Cey0}
|
|
 |
|